Tekken: Blood Vengaence معرفی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
l4ox16hpdi12o6lwb8y.jpg

درود.

سری تکن از آن دسته بازی هایی است که پتانسیل زیادی برای حضور در عرصه های مختلف دنیای سرگرمی را دارد. تکن تاکنون حضوری ناموفق در خارج از دنیای گیم داشته است چرا که در صنعت سینما با فیلم لایو-اکشن Tekken همانند دیگر فیلم های ساخته شده از بازی به یک شکست تبدیل شد و در دنیای انیمه نیز سالها پیش با Tekken: The Motion Picture توانست بدترین نمرات را ازان خود کند.
پس از عرضه و ساخت Advent Children، توسعه و ساختن فیلم های CG براساس عناوین گیم به یکی از اصلی ترین اهداف سازندگان بازی تبدیل شد و اکنون کاتسوهیرو هارادا ( خالق سری Tekken ) قصد دارد با عرضه Tekken: Blood Vengaence خود و سری محبوبش را در این عرصه محک بزند.
در روز های اخیر پروژه ای با نام TEKKEN PROJECT مطرح شده بود و برخلاف نظر اکثریت در رابطه با رونمایی از هفتمین قسمت از سری تکن، این پروژه چیزی نبود جز فیلم Computer-Animated که توسط هارادا امروز با انتشار تریلری رونمایی گردید.
کارگردان این فیلم آقای Youichi Mouri است که Opening های نسخه پنجم و ششم به عهده وی بوده است و توسط استودیو Digital Frontier که عنوان RESIDENT EVIL: DEGENERATION را در کارنامه خود دارد تهیه میشود. در این تریلر کوتاه، جمعی از محبوب ترین شخصیت های این سری از جمله: Jin, Kazuya, Xiayou, Alisa, Nina, Anna حضور دارند که میتوان حدس زد داستان بازی از نظر زمانی نزدیک به ششمین نسخه است. اما چیزی که باعث میشود احتمال اینکه Blood Vengaence داستانی جداگانه در سری را دارد؛ حضور شخصیتی جدید است در گوشه ای از تریلر نشان داده میشود و احتمال میرود از ارکان اصلی داستان BV محسوب خواهد شد.

این فیلم که توسط Namco Picture در دست توسعه است، در تابستان 2011 به صورت 3-بعدی در دسترس طرفداران خواهد بود و باید ببینیم میتواند موفقیت شاهکاری همچون Advent Children را تکرار کند یا بازهم شاهد سیر شکست این سری خواهیم بود.

-لینک تریلر را میتوانید از اینجا ( سرور Hotfile ) دانلود کنید. در صورت مشکل بگید تا جای دیگه آپلود کنم.
-تصاویر کپچر شده از تریلر است و چندان کیفیت بالایی ندارند.
-مطلب بالا تاکنون در هیچ یک از مراجع خبرگذاری قرار داده نشده است پس نگید " منبع کو؟ "

ممنون بابت عکس ها، تریلرو دیدم عاشقش شدم. کیفیت بالای انیمیشن منو یاد RE: Degeneration انداخت.
این Blood Revenge یعنی انتقام خونین، پس داستان میتونه درباره جنگ جین و کازاما بر سر قدرت باشه زد و خوردشونم جالب شده بود. مثل خبر، داستانش درباره 6 یا بین 5و6 هست. خبری از هیهاچی نبودش تو تریلر؟
هیهاچی نبود. احتمالا هم نیست. فقط اونایی بودن که من گفتم...
نمیدونم چرا خیلی امید ندارم بهش... میترسم یه چیز خیلی ساده باشه که فقط چندتا مبارزه ساده داشته باشه...

هیهاچی نبود. احتمالا هم نیست. فقط اونایی بودن که من گفتم...
نمیدونم چرا خیلی امید ندارم بهش... میترسم یه چیز خیلی ساده باشه که فقط چندتا مبارزه ساده داشته باشه...

تکن، اونم انتقام خونین بدون هیهاچی اصلا لذت نداره! تو بازیش که سابقه نداشته هیهاچی حضور نداشته باشه؟!!
این رو من بهش امیدوارم، ایشالا بیشتر اطلاعات بیاد، من نمیتونم منتظر بمونم.

راستی این جور چیزا هم تو E3 هم اطلاعات بیشتر میدن یا نه؟ چون مربوط بازی میشه!!؟

کلا آدم بدبینی ام نسبت به مسائل فوق، ولی میتونم پیش بینی کنم این عنوان موفق خواهد شد، روشن ترین دلیلم هم ساختار Takken و تبحر سازندگان این سری در ساخت Animation های خیره کننده است ...
آرش از تو بعید بود!:biggrin1:

این انیمیشن هم ژاپنی هست و طبق فلسفه خودت...!:biggrin1:
دیگه بهت لطف کردم و ذات ملوکانه بهتون گوشه چشمی نشون داده، پرو نشو :دی

میگم که، در کل آدم بد بینی ام و شعار منم که خودت میدونی ولی خوب این دفعه میتونم بدون توهین یه گوشه بشینم و ممتنع باشم !

آخرین ویرایش:
کلا آدم بدبینی ام نسبت به مسائل فوق، ولی میتونم پیش بینی کنم این عنوان موفق خواهد شد، روشن ترین دلیلم هم ساختار Takken و تبحر سازندگان این سری در ساخت Animation های خیره کننده است ...
آرش از تو بعید بود!:دی

این انیمیشن هم ژاپنی هست و طبق فلسفه خودت...!:دی

اصلا گرفتید پست Nina.Williams چی بود؟

خبر قدیمی هست اما چه ربطی داره؟ پست ایشون حاوی لینک دن لد این انیمیشن هست که شون ماه پیش معرفی شد! درواقع خیلی هم داغه داغه!

اما دوستان کسی لینک HD ایش رو با فرمت MP4 یا یه چیز دیگه که PS3 اجرا کنه نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or