Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
جسارت نباشه قصد بی احترامی و ناراحت کردن ندارم ولی کرکترهای ادیی و هورانگ مورد علاقه ای افراد آماتوره بخاطر کمبوهای راحتش, کمتر دیدم هاردکورهای تکن این کرکترها رو انتخاب کنن

حالا من که نگفتم حرفه ای هستم و من آماتور حرفه ای هستم:D
کلا بیشتر Tekken با دوستان به من حال میده و خیلی دنبال حرفه ای شدن نبودم هیچ وقت راستش:">

جسارت نباشه قصد بی احترامی و ناراحت کردن ندارم ولی کرکترهای ادیی و هورانگ مورد علاقه ای افراد آماتوره بخاطر کمبوهای راحتش, کمتر دیدم هاردکورهای تکن این کرکترها رو انتخاب کنن
شیخ نگی... هاوارانگ یکی از سختترین کمبوهای تکن رو داره.... قبول دارم تو تکن 3 و 4 خیلی ابتدایی بود ولی از تکن 5 به بعد کمبوهاش بشدت سخت شده هر کسی نمیتونی باهاش بازی کنه و کمبو بزنه تمام حرکاتش تو کمبو یا کنسل دش داره یا کنسل یا تایمینگ بعد قلق 5 تا فن میزنی تا یه حرکتو اجرا کنه:D اما تو تکن 3 و 4 کمبو هاش بشدت ابتدایی بود مثلا یادمه تو تکن 3 چهار تا ضربدر میزدن میشد یه کمبو:))ولی الان اینجوری نیست
بعضی شخصیت ها High tier هستن و خیلی ها هم تو مسابقات ازشون استفاده میکنن و بشدت هم قوی هستن ولی کمبو هاشون بشدت ابتداییه مثل Bob یا Feng یا Bryan اینا یه بچه چهار ساله هم میتونه کمبو هاشونو اجرا کنه:D بعضی شخصیت ها هم Low Tier حساب میشن مثل یوشیمیتسو ولی کمبو هاش سختن:Dدر کل Low یا High Tier ربطی نداره به سخت یا آسون بودن کمبو ها. البته هر کرکتری میتونی کمبوی آسون واسش بسازی منتها برای گرفتن دمج بیشتر مجبوری بری سراغ حرکات سخت.
اددی هم امیدوارم نیاد واقعا یکی از نامردترین شخصیتهای فایتینگه با سبک مبارزه بسیار کثیف یه نفر نمیتونه حدس بزنه میخواد چیکار کنه هر ضربه ای هم که میزنه یا کج میشی به علت سنگین بودن ضرباتش انگاری با تانک زره ای برخورد کردی:D یا پرت میکنه عقب در نتیجه نمیتونی بهش پانیش بزنی دمج هم خیلی خرکی میزنه یه ضربه پا ازش بخوری انگار یه کمبو ازش خوردی. تنها شخصیتیه که از پانیش خوردن میتونه فرار کنه:Dکمبوهاشم خیلی آسونه!

یعنی تا اوایل سال 2017 که بازی میاد همش میخوان 5-6 تا کاراکتر دیگه نشون بدن ؟
از قدیمیا هنوز خیلیا نیستن
خیلی هم نیستنا! آنا، بائک، بروس، لِی و ادی فقط موندن. کس دیگه ای نمونده فکر کنم.
من خودم البته دوست دارم زافینا رو از 6 برگردونن ولی درکل کلا همین 5تا شخصیت کلاسیک مونده

هنوزم
شیخ نگی... هاوارانگ یکی از سختترین کمبوهای تکن رو داره.... قبول دارم تو تکن 3 و 4 خیلی ابتدایی بود ولی از تکن 5 به بعد کمبوهاش بشدت سخت شده هر کسی نمیتونی باهاش بازی کنه و کمبو بزنه تمام حرکاتش تو کمبو یا کنسل دش داره یا کنسل یا تایمینگ بعد قلق 5 تا فن میزنی تا یه حرکتو اجرا کنه:D اما تو تکن 3 و 4 کمبو هاش بشدت ابتدایی بود مثلا یادمه تو تکن 3 چهار تا ضربدر میزدن میشد یه کمبو:))ولی الان اینجوری نیست
بعضی شخصیت ها High tier هستن و خیلی ها هم تو مسابقات ازشون استفاده میکنن و بشدت هم قوی هستن ولی کمبو هاشون بشدت ابتداییه مثل Bob یا Feng یا Bryan اینا یه بچه چهار ساله هم میتونه کمبو هاشونو اجرا کنه:D بعضی شخصیت ها هم Low Tier حساب میشن مثل یوشیمیتسو ولی کمبو هاش سختن:Dدر کل Low یا High Tier ربطی نداره به سخت یا آسون بودن کمبو ها. البته هر کرکتری میتونی کمبوی آسون واسش بسازی منتها برای گرفتن دمج بیشتر مجبوری بری سراغ حرکات سخت.
اددی هم امیدوارم نیاد واقعا یکی از نامردترین شخصیتهای فایتینگه با سبک مبارزه بسیار کثیف یه نفر نمیتونه حدس بزنه میخواد چیکار کنه هر ضربه ای هم که میزنه یا کج میشی به علت سنگین بودن ضرباتش انگاری با تانک زره ای برخورد کردی:D یا پرت میکنه عقب در نتیجه نمیتونی بهش پانیش بزنی دمج هم خیلی خرکی میزنه یه ضربه پا ازش بخوری انگار یه کمبو ازش خوردی. تنها شخصیتیه که از پانیش خوردن میتونه فرار کنه:Dکمبوهاشم خیلی آسونه!

همش لایک ;)
درسته که تو تکن سریهای جدید بیشتر بهش بها دادن ولی منظورم اینکه بازهم جزو شخصیتهایه که تو اولویت انتخاب افراد آماتوره, اون هم دقیقا بخاطر همون کمبوی شیرازیش:D فقط چهارتا ضربدر یا چهارتا دایره :D
خیلی افسوس میخورم که بعد از پی اس 2 تکنهای جدید رو تجربه نکردم که بدونم کرکترهای بازی چقدر تغییرات داشتن :-< ولی مثله داش حمید تا به الانش یه تماشاگر خوب و حرفه ای بودم :D

آخرین ویرایش:
خیلی هم نیستنا! آنا، بائک، بروس، لِی و ادی فقط موندن. کس دیگه ای نمونده فکر کنم.
من خودم البته دوست دارم زافینا رو از 6 برگردونن ولی درکل کلا همین 5تا شخصیت کلاسیک مونده
من احتمال میدم این سه تا بیان. ولی زافینا فک نکنم بیاد شاید باید باهاش خداحافظی کنی:D
آنا و لی وولانگ و جیسی . البته هر کسی میتونی حدسیات خودشو بگه معلومم نیست شاید هیچکدومشونم نیان. واقعا مسخره ست 30 35 تا کرکتر انتظار مرد بیشتر از ایناست
هنوزم

همش لایک ;)
درسته که تو تکن سریهای جدید بیشتر بهش بها دادن ولی منظورم اینکه بازهم جزو شخصیتهایه که تو اولویت انتخاب افراد آماتوره, اون هم دقیقا بخاطر همون کمبوی شیرازیش:D فقط چهارتا ضربدر یا چهارتا دایره :D
خیلی افسوس میخورم که بعد از پی اس 2 تکنهای جدید رو تجربه نکردم که بدونم کرکترهای بازی چقدر تغییرات داشتن :-< ولی مثله داش حمید تا به الانش یه تماشاگر خوب و حرفه ای بودم :D
اکثرا میخوان تکن رو شروع کنن اولش سراغ یه سری شخصیتها میرن که فقط مجذوب یه سری چیزاشون شدن حالا از ظاهرشون گرفته تا حرکاتشون. من خودم اولین تکن از تکن 2 شروع کردم اولین شخصیتی هم که باهاش بازی کردم کینگ بود اونم بشدت مجذوب اون گرفتنی هاش شده بودم بعدا کم کم فکر این به سرم زد بازیو درست یاد بگیرم شاید تا یکی دوسالی فقط الکی بازی میکردم و همش هم عشق زدن اون گرپل های کینگ بودم:Dو جز گرپل به هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکردم . هاوارانگ از تکن 5 اون 4 تا ضربدرش حذف شده دیگه اونو نداره شده 3 تا ضربدر که اگه سر سومی جهت جلو رو بگیری میره تو یه حالت و میتونی یه سری ضربات دیگه رو بزنی . هاوارانگ تنها شخصیتیه تو تکن که هی میتونی واسش ضربه بسازی تقریبا 80% از ضرباتش کنسل داره . مثلا کامند لیستشو نگاه کنی یه 150 60 ضربه داره اما بالای یه 80 تایی هم فقط ضربات مخفی داره بعد اینا رو میتونی هی باهم ترکیب کنی و تو هر گاردی که میره یه سری ضربات خاص رو اجرا میکنه که باید خودت پیداشون کنی. چند روز پیشم یه ژاپنی چند تا ضربه جدید مخفی دیگه هم واسش پیدا کرد تو یوتیوب:D لامصب خیلی ضربات مخفی زیادی داره کرکتر عجیبیه! در صورتی که بقیه کرکتر ها فوقش 30 20 تا یا نهایت 40 50 تا مخفی دارن:D
شما که از ps2 به بعد رو نرفتی بنظرم برو تو یوتیوب مثلا هر شخصیتی رو که دوس داری کامند لیست هاشو ببین اینجوری قشنگ میفهمی چه ضرباتی حذف شدن و چه ضرباتی اضافه شدن و میتونه مفید هم باشه که واقتی تکن 7 بیاد و میخوای بازی کنی:D

آخرین ویرایش:
بعضی شخصیت ها High tier هستن و خیلی ها هم تو مسابقات ازشون استفاده میکنن و بشدت هم قوی هستن ولی کمبو هاشون بشدت ابتداییه مثل Bob یا Feng یا Bryan اینا یه بچه چهار ساله هم میتونه کمبو هاشونو اجرا کنه:D

در مورد این نظر دوستمون که احترام بسیار زیادی براش قاعلم این گونه نیست حالا شاید bob رو قبول داشته باشم اما اون 2 تا به هیچ وجه قبول ندارم .
البته نظره منه .
چون وقتی یک کاراکتری رو یک عمر کار کنی برات آسون میشه .
حالا دکمه هاش شاید آسون باشه اما برای کسی که یک عمر با اون کارکتر کار میکنه براش آسون میشه .
بیش من خانواده Mishima مشکل و میگم سخته .اما کسی که یک عمر کار کرده مشت برقیش مثل ماست میزنه .
مهم نتیجه گرفتنه الان کی رو سراغ دارید با Feng بتونه تو مسابقات مقام بیاره به جز Hao بقیه فقط میگیرنش حذف میشن .یا King:>
درست با یک نگاه میگیم کاراکتر آسونیه اما دمیج کم کردن رو طرف خیلی شرطه چون Feng بیشترین ضربات Low - Middle داره .:>
در مورد Bryan هم بسیار کاراکتر مشکلیه که بتونی دمیج خالی کنی:>
این کاراکتر ها رو دستن به بارت که هستن . گول اینو میخوریم که کاراکتر راحتیه .
لامصب در ایران 80 میلیون جمعیت داره 80 میلیون نظر متفاوت داره باید بسازیم .:D

آخرین ویرایش:
من احتمال میدم این سه تا بیان. ولی زافینا فک نکنم بیاد شاید باید باهاش خداحافظی کنی:D
آنا و لی وولانگ و جیسی . البته هر کسی میتونی حدسیات خودشو بگه معلومم نیست شاید هیچکدومشونم نیان. واقعا مسخره ست 30 35 تا کرکتر انتظار مرد بیشتر از ایناست
جیسی که همون جولیا چنگه، مگه جولیا تو بازی نیست؟
حالا زافینا نیاد هم دیگه کاریش نمیشه کرد.:دی چشم به راهش میمونم تا TTT3:دی
اصل کار همون یوشیمیتسو و کازویاس که میخوام قشنگ یاد بگیرم این دوتا رو

جیسی که همون جولیا چنگه، مگه جولیا تو بازی نیست؟
حالا زافینا نیاد هم دیگه کاریش نمیشه کرد.:D چشم به راهش میمونم تا TTT3:D
اصل کار همون یوشیمیتسو و کازویاس که میخوام قشنگ یاد بگیرم این دوتا رو
نه هنوز اضافه نشده معلوم نیست اگه بیاد جیسی یا باز میشه همون جولیا:D

اکثرا میخوان تکن رو شروع کنن اولش سراغ یه سری شخصیتها میرن که فقط مجذوب یه سری چیزاشون شدن حالا از ظاهرشون گرفته تا حرکاتشون. من خودم اولین تکن از تکن 2 شروع کردم اولین شخصیتی هم که باهاش بازی کردم کینگ بود اونم بشدت مجذوب اون گرفتنی هاش شده بودم بعدا کم کم فکر این به سرم زد بازیو درست یاد بگیرم شاید تا یکی دوسالی فقط الکی بازی میکردم و همش هم عشق زدن اون گرپل های کینگ بودم:Dو جز گرپل به هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکردم . هاوارانگ از تکن 5 اون 4 تا ضربدرش حذف شده دیگه اونو نداره شده 3 تا ضربدر که اگه سر سومی جهت جلو رو بگیری میره تو یه حالت و میتونی یه سری ضربات دیگه رو بزنی . هاوارانگ تنها شخصیتیه تو تکن که هی میتونی واسش ضربه بسازی تقریبا 80% از ضرباتش کنسل داره . مثلا کامند لیستشو نگاه کنی یه 150 60 ضربه داره اما بالای یه 80 تایی هم فقط ضربات مخفی داره بعد اینا رو میتونی هی باهم ترکیب کنی و تو هر گاردی که میره یه سری ضربات خاص رو اجرا میکنه که باید خودت پیداشون کنی. چند روز پیشم یه ژاپنی چند تا ضربه جدید مخفی دیگه هم واسش پیدا کرد تو یوتیوب:D لامصب خیلی ضربات مخفی زیادی داره کرکتر عجیبیه! در صورتی که بقیه کرکتر ها فوقش 30 20 تا یا نهایت 40 50 تا مخفی دارن:D
شما که از ps2 به بعد رو نرفتی بنظرم برو تو یوتیوب مثلا هر شخصیتی رو که دوس داری کامند لیست هاشو ببین اینجوری قشنگ میفهمی چه ضرباتی حذف شدن و چه ضرباتی اضافه شدن و میتونه مفید هم باشه که واقتی تکن 7 بیاد و میخوای بازی کنی:D
در ادامه صحبت این دوستمون منم بگم که نهایتا باب رو بشه به عنوان یه کاراکتر مناسب تا حدی برای تازه وارد ها انتخاب کرد. اما Howrang شاید تو یه بازی فان کاراکتر خوبی باشه برای تازه وارد ها. اما تو یه بازی حرفه ای اینکه بگیم کاراکتر راحتیه واقعا اشتباهه از نظر من و شاید بشه گفت جزو 5 تای خیلی سخته(Howrang,yoshimitsu,lei,eddie
Xiaoyu) چون Howrang عملا از امکاناتی که کاراکتری های دیگع دارن مثل پانیشرهای خیلی قوی..
Low های خوب. و... بی بهرست و تنها چیزی که داره Move list خیلی بلند بالاشه که میشه باهاش کارهای خلاقانه ای انجام داد.. عملا بدون خلاقیت Howrang از ضعیف ترین کاراکتر هاست توی مسابقه های حرفه ای و اگه شخصی نتونه مرتب ایده های جدید برای حمله باهاش تولید کنه تقریبا برگ برنده های خیلی کمی داره تو مسابقه در مقایسه با کاراکترهای دیگع... Bryan هم مخالفم چون استفاده از تکنیک های تهاجمیش مثل Taunt و Jet uppercut و... نه به صورت نمایشی بلکه به صورت مفید توی مسابقه فوق العاده سخته.. ضمنا این که Bryan توی ضربات Middle و Punisher به شدت ضعف داره و این موضوع مشکل سازه...
در نهایت من فکر میکنم مناسبترین کاراکتر برای تازه وارد ها jack باشه :)))

• Like
Reactions: PWLG and HamidoOs
روستر بازی رو دیدم رسما حش... ری شدم .. نمیتونم دیگه برای بازی صبر کنم .. یعنی واقعا day1 میگیرم بازی رو .. دیگه برای پایین امدن قیمت ..یا دست دوم گرفتن که اصلا نمیتونم صبر کنم

در ادامه صحبت این دوستمون منم بگم که نهایتا باب رو بشه به عنوان یه کاراکتر مناسب تا حدی برای تازه وارد ها انتخاب کرد. اما Howrang شاید تو یه بازی فان کاراکتر خوبی باشه برای تازه وارد ها. اما تو یه بازی حرفه ای اینکه بگیم کاراکتر راحتیه واقعا اشتباهه از نظر من و شاید بشه گفت جزو 5 تای خیلی سخته(Howrang,yoshimitsu,lei,eddie
Xiaoyu) چون Howrang عملا از امکاناتی که کاراکتری های دیگع دارن مثل پانیشرهای خیلی قوی..
Low های خوب. و... بی بهرست و تنها چیزی که داره Move list خیلی بلند بالاشه که میشه باهاش کارهای خلاقانه ای انجام داد.. عملا بدون خلاقیت Howrang از ضعیف ترین کاراکتر هاست توی مسابقه های حرفه ای و اگه شخصی نتونه مرتب ایده های جدید برای حمله باهاش تولید کنه تقریبا برگ برنده های خیلی کمی داره تو مسابقه در مقایسه با کاراکترهای دیگع... Bryan هم مخالفم چون استفاده از تکنیک های تهاجمیش مثل Taunt و Jet uppercut و... نه به صورت نمایشی بلکه به صورت مفید توی مسابقه فوق العاده سخته.. ضمنا این که Bryan توی ضربات Middle و Punisher به شدت ضعف داره و این موضوع مشکل سازه...
در نهایت من فکر میکنم مناسبترین کاراکتر برای تازه وارد ها jack باشه :)))
در مورد برایان اتفاقا اشتباه میکنی بریان یکی از قوی ترین پانیش هارو داره یه سری ضرباتو میتونه پانیش کنه که هیچ کرکتری نمیتونه اونا رو پانیش کنه مثلا wave dash+مربع جین کازاما بعدش جلو عقب مثلث بریان میگیره در صورتی که بقیه کرکترها فقط میتونن دو تا مشت بعنوان پانیش بزنن ولی برایان کمبو میزنه یا بعد از دو جلو مثلث هیهاچی ( که یکی از کاربردی ترین ضرباته هیهاچیه ) بریان میتونه پانیش بزنه در صورتی که بقیه کرکترها اصلا هیچ کاری نمیتونن انجام بدن چون اون ضربه چند قدم پرت میکنه رو به عقب:D باید بلد باشی باهاش چطوری پانیش کنی. واسه ضربات معمولی هم میتونی مثلث و بعد ضربدر بزنی واسه پانیش. بریان جز نادرترین کرکترهایی هست که میتونه به طور 100% هر ضربه ای رو پانیش کنه در صورتی بقییه کرکتر ها بعضی ضرباتو نمیتونن پانیش کنن:D بریان حتی سختترین حرکت در کل تکن رو هم داره همون 22 تا مشت Taunt که باید در کمتر از 2 ثانیه 22 تا ضربه تایمینگ دار رو بزنی که وحشتناک سخته. ولی کمبو هاش بشدت آسونه کسی بعنوان مبتدی باهاش بازی کنه خیلی راحت میتونه کمبوهاشو اجرا کنه حتی دش زدن هم نداره.... کسی که اول کار میخواد بازیو بازی کنه چند تا چیز واسش مهمه کمبو راحت باشه که بتونه را بیافته و یکی هم کرکتر کامل باشه که بنظرم بریان یکی از کاملترین شخصیت های تکنه! کمبوهاشم برد زیادی داره مثلا در حین کمبو زدن از فاصله دور ضرباتو بزنی کمبو اجرا میشه درصورتی بعضی از کرکتر ها باید درحین کمبو زدن حرکت هم بکنی چون دستشون کوتاهه وگرنه ضربه نمیگیره و کمبو از دست میره. دوتا از دست کوتاه ترینشون جین و پائوله که باید واسه بوند حتما یه قدم بری جلو وگرنه بوند نمیکنه که واسه مبتدیان ممکنه یکم اولش سخته در حین کمبو یه قدم برن جلو:D بریان اون عقب مربع-ش از 5 کیلومتری هم بوند میکنه:D البته تو روستر کرکتر های آسون زیاده یه مبتدی باید طبق سلیقه خودشون یه کرکتر آسون رو انتخاب کنه باهاش یاد گرفتن رو شروع کنه بعد که حرفه ای تر شد میتونه بره سراغ کرکترهای سختتر.... البته کی اهمیت به آسون و سخت میده اکثرا هر کی رو دوس دارن اول کار با اون بازی میکنن:D

• Like
Reactions: Amirhoseyn_hz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or