Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
;)Bravo دارد theme بازی سنتر زیباست .
دوستان این اشتراک رو ببینین .خیلی خیلی واسه من عجیب و درکش خیلی مشکل و قابل هضم نبود
http://www.aparat.com/24on.ir
چیز جدید و عجیبی نیست که. قدیمین ویدیوهاش! تقریبا درسته اکثر حرفاشون.

بی زحمت لینک مستقیم بذار، یوتیوب دردسره

• Like
Reactions: zerti
به تازگی بندای نامکو نظرسنجی جدید را طراحی کرده است. این نظرسنجی مربوط به بازی Tekken 7 است. بندای نامکو با این نظرسنجی می خواهد بداند چند نفر مایل هستند و علاقه دارند که بازی Tekken 7 برای رایانه های شخصی عرضه شود. این بازی با موتور آنریل انجین ۴ شاخته می شود. کاتسوهیرو هارادا هم قبلا اعلام کرده بود که با این تصمیم موافق است. جهت خواندن خبر همراه ما باشید…

کاتسوهیرو هارادا گغته بود که دوست دارد تیکن ۷ برای رایانه های شخصی منتشر شود. همچنین او گفته بود که تمام نظرات و انتقدات ها درباره این موضوع را بررسی می کند. البته چون تیکن ۷ با موتور آنریل انجین ۴ ساخته خواهد شد، می توان مطمئن بود که برای رایانه های شخصی هم منتشر می شود. کسانی که دوست دارند Tekken 7 برای PC هم عرضه شود، به لینک زیر بروند و در نظر سنجی شرکت کنند.

لینک

طبق تصاویر و تریلرهای منتشر شده می توان حدس زد که تیکن ۷ یک بازی خوب است. البته درست است که نمی تواند با بازی های بزرگ مثل: مورتال کمبات ایکس ال – کوانتم بریک – مافیا ۳ رقابت کند اما باز هم می تواند ما را ساعت ها سرگرم کند.

به تازگی بندای نامکو نظرسنجی جدید را طراحی کرده است. این نظرسنجی مربوط به بازی Tekken 7 است. بندای نامکو با این نظرسنجی می خواهد بداند چند نفر مایل هستند و علاقه دارند که بازی Tekken 7 برای رایانه های شخصی عرضه شود. این بازی با موتور آنریل انجین ۴ شاخته می شود. کاتسوهیرو هارادا هم قبلا اعلام کرده بود که با این تصمیم موافق است. جهت خواندن خبر همراه ما باشید…

کاتسوهیرو هارادا گغته بود که دوست دارد تیکن ۷ برای رایانه های شخصی منتشر شود. همچنین او گفته بود که تمام نظرات و انتقدات ها درباره این موضوع را بررسی می کند. البته چون تیکن ۷ با موتور آنریل انجین ۴ ساخته خواهد شد، می توان مطمئن بود که برای رایانه های شخصی هم منتشر می شود. کسانی که دوست دارند Tekken 7 برای PC هم عرضه شود، به لینک زیر بروند و در نظر سنجی شرکت کنند.

لینک

طبق تصاویر و تریلرهای منتشر شده می توان حدس زد که تیکن ۷ یک بازی خوب است. البته درست است که نمی تواند با بازی های بزرگ مثل: مورتال کمبات ایکس ال – کوانتم بریک – مافیا ۳ رقابت کند اما باز هم می تواند ما را ساعت ها سرگرم کند.

:)):))

;)Bravo دارد theme بازی سنتر زیباست .
دوستان این اشتراک رو ببینین .خیلی خیلی واسه من عجیب و درکش خیلی مشکل و قابل هضم نبود
http://www.aparat.com/24on.ir
اینو حتما نگاه کنینTekken 6 WB Round 4 - JustFrameJames (Law) vs Knee (Bryan) - Time:22 Min
این مال زمانی بود که جاست فریم جمیز تو اوج بود تو تکن 6 . البته تو تکن تگ 2 بازیش زیاد خوب نبود یبارم خورد به JDCR سریع سه سوته حذف شد . تو تکن 6 بهترین پلیر Law همین بود ولی تو تگ 2 help me خیلی با Law بهتر بازی میکرد. این بیشتر تمرکزش رو ضربات تکنیکیه (اصل بازی کردن با Law همینه) چون Law کلا یه شخصیت تکنیکیه و باید از تکنیکهاش بدرستی استفاده کنی. کاملا بر عکس تو ،تو فقط فکرت شده زدن ضربات زیر دیگه فکر نمیکنی دفاع شه چی میشه . چندین بارم بهت گفتم سبک بازیتو تغییر بده ولی خب در کل اول آخرش کار خودتو میکنی و کاری نداری حریفت چیکار میکنه فقط هدفت اجرا کردن ضربات حفظ شده خودته :D چند تا مشت یا لگد ریز بعد یهو یه ضربه زیر سنگین:Dاینقدر این کارو انجام دادی قشنگ حفظم شده میخوای چیکار کنی:D البته اینارو گفتم قصدم مسخره کردن نبودا گفتم از دید مثبت به قضیه نگاه کنی:Dاگه این سبک تکراریو ترک میکردی الان بازیت خیلی بهتر هم میشد

• Like
Reactions: PWLG
NoctisSasuke, ::::::من از قصد مطلب رو گذاشتم چیزیش هم حذف نکردم که ببینین چه افکارهایی وجود دارد.:>

feroozGT :::: به دیدگاهت در مورد من احترام میزارم:> . اما این فرمی که از بازیم میگی آره 3 سال پیش این گونه بودم#:-S . اما اون موقع کجا الان کجا کسانی که باهام بازی کردند میتونن به وضوح سطح و کیفیت بازیم رو بگن دDanyal-King .Roozbe_7 اونا میتونن بیان شهادت بدن که چقدر بازیم تغییر کرده :>Punish . و خیلی مساعل دیگه .
تعریف نباشه ازم واقعا اگه بخام برای برد پلی کنم funi پلی نکنم حاضرم قسم بخورم با اختلاف هر کسی رو میبرم . ;)چون اینو در خودم میبینم . به این دلیل که 24 ساعت پای تیکن فقط Practice میکنم (یک کاراکتر رو زیر و بمش رو در میارم ):>
منم اون پست ویدیو رو گذاشتم ببینین
نمیدونم چی شد فیروز جان به سبک بازی من ایراد گرفتی:"> . منم مجبور شدم از بازیم دفاع کنم . چون یک جورایی ترور شخصیت محسوب میشد :> و اون کسانی که با من پلی نکرده بودن احساس میکردن حرف شما سند هست .
اما میگم حاضرم قسم هر کی میخواد همه رو به مبارزه دعوت میکنم به صورت کاملا جدی فیلمش رو هم کامل میگذاریم در همین Bazicenter همه ببینین .:>
حرفت رو هم به شدت مخالفم:> . من نتیجه گرا هستم :>. حالا میخاد به قول شما که من سبکم حفظیه مهم نتیجه است . همون هم هنر میخواهد که باضربات حفظی و تکراری کسی که خیلی حرفه ایی هست رو ببری پدر آدم در میاد .:>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0lid Snake
NoctisSasuke, ::::::من از قصد مطلب رو گذاشتم چیزیش هم حذف نکردم که ببینین چه افکارهایی وجود دارد.:>

feroozGT :::: به دیدگاهت در مورد من احترام میزارم:> . اما این فرمی که از بازیم میگی آره 3 سال پیش این گونه بودم#:-S . اما اون موقع کجا الان کجا کسانی که باهام بازی کردند میتونن به وضوح سطح و کیفیت بازیم رو بگن دDanyal-King .Roozbe_7 اونا میتونن بیان شهادت بدن که چقدر بازیم تغییر کرده :>Punish . و خیلی مساعل دیگه .
تعریف نباشه ازم واقعا اگه بخام برای برد پلی کنم funi پلی نکنم حاضرم قسم بخورم با اختلاف هر کسی رو میبرم . ;)چون اینو در خودم میبینم . به این دلیل که 24 ساعت پای تیکن فقط Practice میکنم (یک کاراکتر رو زیر و بمش رو در میارم ):>
منم اون پست ویدیو رو گذاشتم ببینین
نمیدونم چی شد فیروز جان به سبک بازی من ایراد گرفتی:"> . منم مجبور شدم از بازیم دفاع کنم . چون یک جورایی ترور شخصیت محسوب میشد :> و اون کسانی که با من پلی نکرده بودن احساس میکردن حرف شما سند هست .
اما میگم حاضرم قسم هر کی میخواد همه رو به مبارزه دعوت میکنم به صورت کاملا جدی فیلمش رو هم کامل میگذاریم در همین Bazicenter همه ببینین .:>
حرفت رو هم به شدت مخالفم:> . من نتیجه گرا هستم :>. حالا میخاد به قول شما که من سبکم حفظیه مهم نتیجه است . همون هم هنر میخواهد که باضربات حفظی و تکراری کسی که خیلی حرفه ایی هست رو ببری پدر آدم در میاد .:>
من فقط بخاطر این گفتم چون تو با Law بازی میکردی اون یارو هم با Law بازی میکرد . خودت خوب میدونی با من از همه بیشتر بازی کردی اگه با یکی 10 بار بازی کرده باشی با من 1000 بار بازی کردی. اگه با حریف ضعیف بازی میکردی اینقدر پیشرفت نمیکردی . درسته پیشرفت کردی ولی هنوز سبک بازیت بشدت تکراریه حتی پانیش رو هم حفظی میزنی. میدونی من زیر رو خوب دفاع میکنم ولی بازم ترجیح میدی اون ریسک رو بکنی . ریسک بیش از حد اصلا خوب نیست. دفاعت هم که کلی ایراد داره الکی زیادی سر میخابونی . خوبه آخرین بارم هفته پیش بازی کردیم. نت خوب هم که نداری همیشه خدا یا لگ یا دیلی یا dc میده پینگ داخلیت هم که عکس فرستادی رو 250 بود. isp تو هم که دلت نمیاد عوض کنی. آخرین باری که قول دادی isp تو عوض کنی فک کنم 6 ماهه ازش میگذره! ولی هیچ اقدامی نکردی .تو این سه سال از دید من چیز درستو حسابی یاد نگرفتی فقط کمبوهاتو بیشتر آپگرید کردی.کلا اصولی بازی نمیکنی همیشه هم سراغ شخصیت هایی میری که حتما زیر رو داشته باشن و اگه کاراکتری زیر نداشته باشه از دید تو ضعیفه:D. بازی کردن فقط کمبو و زیر زدن نیست. کلا 10 تا ضربه میزنی 7 تاش بیخودیه! ضرباتو باید حساب شده بزنی نه همینطوری الکی ضربه بزنی تا یکیش بگیره. من از اقرار کردن هیچ ترسی ندارم چیزی باشه با افتخار بهش اقرار میکنم :D درضمن تو ایرانی ها یوسف و عرفان خیلی خیلی راحت ازت میبرن:D اونا هم بازیشون در سطح منه فقط یکی دو پله ضعیف تر هستن. البته با یوسف بازی کردی ولی با عرفان نه چون عرفان فقط و فقط آفلاین بازی میکنه. عرفان دفاع کردنش کاملا با من یکیه حتی سبک بازی کردنش هم درست عین منه:D بشدت من قبولش دارم اصلا بازی که با جین کازاما میکنه عالیه! من خودم به شخصه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم:D
تو این ویدیو اون سه چهار بازی اول دراگ اوگر اون عرفانه البته زیاد تسلط نداره به دراگ اوگر مثل خودم چون main کاراکترش جین پائول هست. ولی در کل با دراگ اوگر خوب بازی میکنه. اون جونو آسوکاشم خودمم . تو این ویدیو با همون یارو بازی کردیم که اسمشو نمیارم خودت میشناسیش:D و کلی ادعا داشت و ادعا داشت منو میبره و خیلی ها هم با تمام وجود تاییدش میکردن^:)^ و بهم میگفت نوب :D

http://www.aparat.com/v/2uiDC

آخرین ویرایش:
:D درضمن تو ایرانی ها یوسف و عرفان خیلی خیلی راحت ازت میبرن:D اونا هم بازیشون در سطح منه فقط یکی دو پله ضعیف تر هستن. البته با یوسف بازی کردی ولی با عرفان نه چون عرفان فقط و فقط آفلاین بازی میکنه. عرفان دفاع کردنش کاملا با من یکیه حتی سبک بازی کردنش هم درست عین منه:D بشدت من قبولش دارم اصلا بازی که با جین کازاما میکنه عالیه! من خودم به شخصه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم:D
:D

خوشحال میشم با هر 3 تاتون یا به قولی تیمتون پلی کنم (بدون لاگ آفلاین )هر موقع خواستید . حتی اگه مایل هم باشید میام شهرتون با دوستم آفلاین پلی کنیم . این جوری بیشتر میچسبه 5 نفر تیکن باز
ماشین هم دارم خواستید برنامه ریزی کنیم بیایم .
مهم دوره همی بودن و لذت بردنه . من از خدامه که با اقتدار من و دوستم رو ببرید . که بدونیم سطح بالاتری هم وجود دارد .

• Like
Reactions: PWLG
اینو ببینید یکی از دوستان این ویدیو رو درست کرده در مورد اینکه تکن 7 دیر میاد خیلی خنده داره:D واقعا همه حوصله شون سر رفته از TTT2 بازی کردن و بعضیا دارن T7 بازی میکنند

• Like
Reactions: IMANOKA
اینا هرکدوم یه قصه جدا از همن :D کاملا سلیقه ای هست این موضوع
من با تکن بزرگ شدم و ترجیحش میدم به تمامی فایتینگ ها

منم با Street Fighter بزرگ شدم ولی killer instinct رو ترجیح میدم!:grin:
خواستم بگم سابقم بیشتره!:innocent:

دوستان این Eddy چی شد پس؟:confuse:
قرار نیست اضافه بشه!:disappointed:
کاپوارا جاش خالیه واقعا!:neutral:

دوستان این بازی چه فرقی با street fighter میکنه ؟ کدومش بنظرتون ارزش خریدن داره ؟

اینا هر کدوم دو تا سبک مختلف توی دنیای فایتینگ ـن :D تکن 3D و ستریت فایتر 2D :D سبک بازی کردن هر کدوم هم با اون یکی فرق داره ، جفتشونم از بهترینان. SF پشگام فایت 2D ـه و تکن پرچم دار فایت 3D ، بقیه ـش به خودت بستگی داره که کدومو بخوای دنبال کنی :D جفتشونم ارزش خرید داره :D

منم با Street Fighter بزرگ شدم ولی killer instinct رو ترجیح میدم!:grin:
خواستم بگم سابقم بیشتره!:innocent:
نشون دادی کلاً سابقه ای نداری :D

نمیخوام خیلی از تاپیک دور بشیم ولی باید بگم که Street Fighter رو من از NES تا به حال دارم بازی میکنم و طبیعتا از شما که نهایت شروع دنیای گیمریت به PS1 برمیگرده سابقه بیشتری دارم!:D

باشه بهش میگم :

کسی که KI رو به جای SF سابقه می دونه دیگه تا تهش معلومه ...

آخرین ویرایش:
ا
نشون دادی کلاً سابقه ای نداری :D

نمیخوام خیلی از تاپیک دور بشیم ولی باید بگم که Street Fighter رو من از NES تا به حال دارم بازی میکنم و طبیعتا از شما که نهایت شروع دنیای گیمریت به PS1 برمیگرده سابقه بیشتری دارم!:D

باشه بهش میگم :

کسی که KI رو به جای SF سابقه می دونه دیگه تا تهش معلومه ...

درسته KI های دوران Snes کیفیت خیلی خوبی نداشتن ولی بازی که در حال حاضر روی X1 و جدیدا Win10 اومده کاملا داستانش با قبل فرق میکنه و پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی و زود قضاوت نکنی!

در ضمن من KI رو سابقه نمیدونم و گفتم از زمان NES دارم Street Fighter بازی میکنم ولی الان KI فعلی رو ترجیح میدم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: a.messi10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or