Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
تو نظر سنجی چیزی شبیهLing Xiaoyuندیدم
کسی نمیدونه برای چیا میاد؟ :D
نظر سنجی منظورش این بود شما دوست دارید کدام شخصیت در T7 حضور داشته باشه . Ling xiaoyu که هست تو .T7 پلتفرم هم هنو تایید نشده

Tekken 7 - Lucky Chloe & Shaheen Walkthrough

www.youtube.com/watch?v=d5SfQX2dzvE
دنی میگم این هارادا عجب ژستی میگیره ها همیشه!!! ازش معلومه آدم خطرناکیه:dکسی روداری کنه واسش این حرکت Wind God Fist رو میبینی تو واقعیت میخوری ازش:d

دنی میگم این هارادا عجب ژستی میگیره ها همیشه!!! ازش معلومه آدم خطرناکیه:dکسی روداری کنه واسش این حرکت Wind God Fist رو میبینی تو واقعیت میخوری ازش:d

ژست میگیره ولی چه فایده خودش اصلا بازی بلد نیست اگه راست میگه بره بازیشو خوب کنه بیاد :d .

----------------------------------

از گیم پلی Lucky Chloe خوشم اومد رفت جزو کاراکتر اصلی هام البته بعد از کینگ و چند نفر دیگه :d
Shaheen هم خوب بود به به !

ژست میگیره ولی چه فایده خودش اصلا بازی بلد نیست اگه راست میگه بره بازیشو خوب کنه بیاد :d .

----------------------------------

از گیم پلی Lucky Chloe خوشم اومد رفت جزو کاراکتر اصلی هام البته بعد از کینگ و چند نفر دیگه :d
Shaheen هم خوب بود به به !
کرکتر جدیدا نمیگم گیم پلی شون بده. فقط تو این جدیدا فک نکنم با کسی ازشون بازی کنم. تا ببینیم بقیه جدیدا که هنو معرفی نشدن چیزی توش هست به مزاج من خوب باشه. شاهین هم ضربات خوبی واسش گذاشتن یجوری دارن روش خوب کار میکنن که این عربا حسابی ذوق کنن :wow: فک کنم عربا هر شب پارتی بگیرن و KFC بدن:groupwave: بنظرم تو این جدیدا شاهین ضرباتش خفنتره. اون katarina هم اصلا خوشم ازش نیومد یجوریه تو دل برو نی ( نظر شخصی )

این Lucky Chloe خیلی باحال بود بسی ازش خوشم اومد :دی دقت کنید وقتی شاهین داره حرف میزنه زیر نویس ژاپنی میره :دی احتمالاً مثل نسل پیش کماکان هر کرکتر با زبون کشور خودش حرف میزنه :دی فقط این وسط انقدر فک میزدن صداش درست شنیده نمیشد :دی حرکاتش هم بسی خوب بود :| عین دانته روی نعش ملت اسکی هم میرفت :دی

فکر کنم توی کل دنیا همه اونایی که از Lucky Chloe بدشون میومد، با این تریلر گیم پلی عاشقش شدن:d انصافا من یکی خیلی باهاش حال کردم. رقصش خیلی جالب بود و میتونه برای حریفش گمراه کننده باشه:d
ولی با شاهین زیاد ارتباط برقرار نکردم:(

پ.ن: استایل وایسادن و رقص پا رفتنش رو که دیدم گفتم ورژن مونث King هست:d قشنگ همه چیزش همونه:d

فیروز جان اول اینکه استراکچر تورنومنتهای تکن یکیه, یعنی اینکه هرنوع اتک ویا اتک ریورزول (همون بدل خودمون :دی) مخصوص هر کرکتر تو سریهای قبلی, عینا تو سریهای بعدی تکن هم پیاده میشه. منظورم اینکه تو این انونس بازی تکن در کره ای جنوبی این پلیرهای کره ای خودشون یه پا ارکید باز حرفه ای سری قبلی تکن هستند که برای اولین بار (یا نهایتا تمرین کم) اوردنشون جلو دستگاه ارکید و باهمدیگه "کرشِ" تکن 7 بازی میکنند, پس باز هم این اعتراض بنده به پلیری که پائول فینکس رو انتخاب کرده وارده و ایراداتی در بازیش وجود داره که از تازگی بازی نیست و از طرفی حریف ایشون هم واقعی بودن نه یه ماشین

"در مورد لوس شدن اتک ریورزول در بازی" شما که از بنده استادتری ولی صرفا جهت یادآوری پائول فینکس و نینا ویلیامز و هیهاچی میشیما تنها کرکترهای تکن هستند که قابلیت "بدلِ" ضدبدل رو هم دارند (که متاسفانه اصطلاح دقیقشو نمیدونم) یعنی زمانی که بدل شما بلاک میشه با عکس العمل سریع میتونید ضدبدل رو اجرا کنید و به هر نحوی یه مقدار از خون حریف کم کنید, خلاصه اینکه این تریک برای پائول امورتاله!:دی و به حریفتون حس عاجز بودن و درماندگی میده, البته منظورم این نیست که فقط منتظر باشید تا پانچ یا کیک از حریف دریافت کنید و شما بدل کنید .... بازیکنی قدر هست که تو حملات و بازی همیشگی خودش بموقع از این فوت و فنها لابلای اتک و کمبوهای حریف استفاده کنه. و هرچند این تریک ریسک پذیر هست ولی تمرین خیلی زیاد باعث میشه که زمانبندیتون خیلی دقیقتر باشه و راند رو حتی پرفکت تموم کنید!!!

پی اس
حریف بنده از تکن 2(خیلی کم و3 خیلی زیاد) به بعدش برادرم هستند که ایشون هم با هیهاچی میشیما خدایی بود واسه خودش, اونقدر تا نصف شبا مبارزه میکردیم که آخرش پلی استیشن خودش خسته میشد عاجزانه التماس میکرد که خاموشش کنیم :دی
بولد شده. حرکت چیکن (ضد بدل) ربطی نداره هیهاچی باشی یا نینا. تمام کرکتر ها این حرکتو اجرا میکنند تو تمام تکن ها هم همیشه همینطور بود و خواهد بود دقیقا مثل بلاک کردن گرفتنی ها همه میتونن بلاکش کنند. تو کل جدول فنگ و کینگ و آرمور کینگ تنها کرکتر هایی هستند که ضد بدل نمیخورند. این قابلیتشونه . آنا هم تنها کرکتری هست که ضربات تنه رو میتونه بدل کنه مثلا مثل همون تنه پائول. اون بدل هیهاچی جز Attack Reversal محسوب نمیشه. و کاربردی هم به اون صورت نداره چون 20% از خون خودت کم میشه و دوم اینکه تا 5ثانیه دفاعت باز میمونه که نوب ترین آدمم تو 5 ثانیه میتونه کمبو رو بهت بزنه دیگه چه برسه به حرفه ای ها. حتی کازویا و لی ولانگ و هاورانگ هم بدل داره جز مخفی های بازیه و اکثر کرکتر ها هم بدل مخفی دارند. جون و آسوکا هم قویترین بدل رو در بین کل کرکتر ها دارند چون اول اینکه زمان بندی رو فیکس میکنند دوم اینکه در حین بدل گرفتن میتونی کمبو هم بزنی به طرف که واقعا قابلیت بزرگیه و جون گرفتی رو هم بدل میکنه. دراگونو هم سریعترین بدل رو داره لامصب هنوز ضربه نزده میتونه بره تو حالت بدل و دفاعشم خیلی زود بسته میشه اونم بخاطر سبکشه که دفاع شخصیه و ضربات زیر رو هم بدل میکنه!!! تازه اینا که بدلشون چند برابر از پائل قویتره نمیتونی رو بدلشون تکیه کنی دیگه چه برسه به پائول. وقتی هم پست میدی اگه منظورت با کسیه به نقل قول پاسخ بده که پیغام به دست طرف برسه زودتر جوابتو بگیری:d اینم یه ویدئو تازه مال تکن 3 هست ضد بدل رو با تما کرکتر ها اجرا میکنه

آخرین ویرایش:
@feroozGT جی تی برادر, کالیبر بنده بالاست :دی انتظارها داری ها, نقل قول کنم!؟ :دی

قبل از اینکه جواب بدم اینو بگم که بنده تکن نسل قبلی رو اصلا بازی نکردم
آخرین تکنی که بازی کردم ورژن 5 بوده اونهم قریب به شش یا هفت سال پیش و تا اون زمان هیچ کرکتری بجز پائول نینا و هیهاچی میشیما ترفند چیکن یا همون ضد بدل رو نمیتونستند اجرا کنند, و منظورم این نیست که هیچ کرکتری قابلیت اتک ریورزول یا بدل گرفتن نداره.
در ثانی تمام کرکترهایی تکن که میگی بدل به اون شکلی که چنتا کرکتر خاص میگرفتن نداشتند و حتی بعضیاشون جز دفع کردن ضربات که گارد حریف رو برای جند ثانیه باز نگه میداشت تا بتونی کمبو یا هر نوع فوت و فن دیگه ای رو اجرا کنی بدل نداشتند و یا حتی اگر هم بود اجرای اون بدل اونقدر مهارت خاصی نیاز داشت که بازیکن رو از اجراش منصرف میکرد.... و یا اینکه بدل اون کرکترهایی که معرفی کردی صرفا برای ضربات خاص(فقط پانچ و یا فقط کیک) استفاده میشدن و حتی در شرایط سختتر, ضربات خاص در موقعیتهای خاصتر!!! و واقعا به ریسکش نمیارزید ولی پائول در هر شرایطی بدلش رو اجرا میکرد

دوستان تکن بازی که حرف بنده رو از کوچه بقلی درب شرقی ورودی خواهران متوجه شدید بار هزارم!!! بابا من کی گفتم یه تکن باز حرفه ای باید مبارزه رو ول کنه و فرت و فرت اتک ریورزول بزنه که اینطوری ریختین رو بنده!؟ :دی
میگم اونی که حرفه ای باید توی بازیش کنار حملات خودش و برای مهار حریف و گیج کردن و عاجز کردنش از اتک ریورزول استفاده کنه اون هم بموقع!!!
در ثالث و آخرش فیروز جان خیلی علاقه دارم زودتر این تکن برسه یخورده محک بزنم شمارو با اینکه قریب به 6یا 7 سال بود که دست به دسته پلی استیشن نزده بودم ولی کماکان تمام کمبوها و فوت و فنها تو ذهنم هستند :اسمایل لبخند ملیح که عینک ریبن داره و شو آف میکنه :دی

اینم یه ویدئو تازه مال تکن 3 هست ضد بدل رو با تما کرکتر ها اجرا میکنه

اینجا رو دیگه مجبور شدم نقل کنم
چون خیلی چیزا رو مثله روز واسه بنده روشن کرد و متوجه شدم با کرکترهای دیگه تکن خیلی عالی و کامل در حد پائول و نینا و هیهاچی تمرین نکرده بودم و متوجه این امر نشده بودم که همشون قابلیت چیکن کردن رو دارند
و باید حرفمو نسبت به اینکه تمام کرکترها این قابلیت رو ندارند رو اصلاح کنم و بگم که این بخش از گفتگوی ما حق باشماست فیروز جان :)

آخرین ویرایش:
@feroozGT
دوستان تکن بازی که حرف بنده رو از کوچه بقلی درب شرقی ورودی خواهران متوجه شدید بار هزارم!!! بابا من کی گفتم یه تکن باز حرفه ای باید مبارزه رو ول کنه و فرت و فرت اتک ریورزول بزنه که اینطوری ریختین رو بنده!؟ :دی
میگم اونی که حرفه ای باید توی بازیش کنار حملات خودش و برای مهار حریف و گیج کردن و عاجز کردنش از اتک ریورزول استفاده کنه اون هم بموقع!!!
در ثالث و آخرش فیروز جان خیلی علاقه دارم زودتر این تکن برسه یخورده محک بزنم شمارو با اینکه قریب به 6یا 7 سال بود که دست به دسته پلی استیشن نزده بودم ولی کماکان تمام کمبوها و فوت و فنها تو ذهنم هستند :اسمایل لبخند ملیح که عینک ریبن داره و شو آف میکنه :دی
ا
رفیق من این قسمت از حرفتو متوجه نمیشم حریف وقتی ضد بدل میاد چطوری میخواد عاجز شه!! اینجا کسی نریخته رو سر کسی و کسی هم هیچ گونه خصومتی با کسی نداره . من فقط دارم دوستانه راهنمایت میکنم همینو بس. اگه PS3 داری بیا تا عملی نشونت بدم که منظور بنده چیه .ولی در کل بگم بدل گرفتن فقط واس کسانی که آماتور هستن کاربرد داره چون آماتور ها اول اینکه عکس العمل ندارند دوم اینکه اصلا نمیدونن چیه ضد بدل. واسه کسانی که حرفه ای هستن کاربرد نداره 10 تا بدل بگیری 9 تاشو ضد بدل میخوری . حالا مثلا تو یه بازی 5 تا 15% ازت کمشه ببین کی ضرر کرده این وسط. واس تکن این نسل هم بهترین تجربه رو از دست دادی چون TTT2 بهترین تکنی هست که تا بحال اومده و اصلا یه چیز تکرار نشدنیه واقعا حیفه تجربش نکردی

رفیق من این قسمت از حرفتو متوجه نمیشم حریف وقتی ضد بدل میاد چطوری میخواد عاجز شه!! اینجا کسی نریخته رو سر کسی و کسی هم هیچ گونه خصومتی با کسی نداره . من فقط دارم دوستانه راهنمایت میکنم همینو بس. اگه PS3 داری بیا تا عملی نشونت بدم که منظور بنده چیه .ولی در کل بگم بدل گرفتن فقط واس کسانی که آماتور هستن کاربرد داره چون آماتور ها اول اینکه عکس العمل ندارند دوم اینکه اصلا نمیدونن چیه ضد بدل. واسه کسانی که حرفه ای هستن کاربرد نداره 10 تا بدل بگیری 9 تاشو ضد بدل میخوری . حالا مثلا تو یه بازی 5 تا 15% ازت کمشه ببین کی ضرر کرده این وسط. واس تکن این نسل هم بهترین تجربه رو از دست دادی چون TTT2 بهترین تکنی هست که تا بحال اومده و اصلا یه چیز تکرار نشدنیه واقعا حیفه تجربش نکردی

رفیق همین جملت واسه بنده حجت بود که دیگه بحث رو با شما ادامه ندم
ما آماتور شما خدای جنگ :)

خب دوستان این بیلدی که توی JAEPO نشون دادن همونی هست که چند روز دیگه قراره روی آرکید ها عرضه بشه. از اونجایی که این فقط تاریخ عرضه اولیه بازی هست (یه جورایی بتا تست)، ماه آینده احیانا شخصیت های بیشتری به بازی اضافه میشن.
مدل شخصیت ها بهبود یافته و هارادا هم این موضوع رو تایید کرده. به این عکس نگاه کنین:

باس آخر بازی هم کسی نیست جز Kazumi Mishima. چیز جالبی که در موردش وجود داره اینه که کازومی همراه با یه ببر توی مبارزات حضور داره! که گویا به صورت یه Projectile استفاده میشه ازش:biggrin1: گویا حالت Devil Form هم داره که توی نیمه دوم مبارزه ازش استفاده میکنه. در نهایت اینکه کازومی قابل بازی نیست.

خب دوستان این بیلدی که توی JAEPO نشون دادن همونی هست که چند روز دیگه قراره روی آرکید ها عرضه بشه. از اونجایی که این فقط تاریخ عرضه اولیه بازی هست (یه جورایی بتا تست)، ماه آینده احیانا شخصیت های بیشتری به بازی اضافه میشن.
مدل شخصیت ها بهبود یافته و هارادا هم این موضوع رو تایید کرده. به این عکس نگاه کنین:

باس آخر بازی هم کسی نیست جز Kazumi Mishima. چیز جالبی که در موردش وجود داره اینه که کازومی همراه با یه ببر توی مبارزات حضور داره! که گویا به صورت یه Projectile استفاده میشه ازش:biggrin1: گویا حالت Devil Form هم داره که توی نیمه دوم مبارزه ازش استفاده میکنه. در نهایت اینکه کازومی قابل بازی نیست.
این کازومی تریلری چیزی ازش نیومده ببینیم؟ حتما هم از اوناست که پوست ادمو میکنه تا بزنیش:d اون ببره نا خواسته انداختم یاد جون تو تکن تگ 1 . تو حالت دویلیش یه گرگ هم همراهش بود

این شد یه باس درست و حسابی
خدا رو شکر تو این شماره از موجودات افسانه ای و اینجور چیزا خبری نیست برای باس فایت
چی بود این ازازل اعصاب آدمو خورد میکرد با اون حرکات مسخرش
انتخاب کازومی خیلی عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or