Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
بعید نیست احسان همینطوری باشه ولی به نظرم دیگه خیلی زیاده رویه. الان T7 تقریبا یک ساله که اومده و ملت قشنگ بازی کردن و مشکلاتش رو رفع کردن و به بازی هم عادت کردن. یهو شخصیت های SF اضافه بشن کل معادلات میریزه به هم. وقتی یه چیزی مدت زمان زیادی ازش میگذره رو اینجوری کنن خیلی بد میشه به نظرم. برای مثال فرض کن الان کونامی و کوچیما بکن تمام این دعواها و مشکلاتی که با هم داشتن، شوخی بود:biggrin1: طرفدارا میریزن جفتشونو از وسط پاره میکنن:biggrin1:
اصن آکوما باشه و حرکاتش هم همون باشن، ولی حداقل به عنوان یه شخصیت مهمان. نه چیزی بیشتر. مشکل اینجاست به داستان هم نفوذ کرده این بشر:biggrin1:
حالا باید دید چی میشه و هدفشون از این کارا چی بوده.

آره می فهمم چی میگی ولی یه سری این قضیه رو محتمل می دونن :دی قبلاً اوایل امسال مثل اینکه یه خبرایی پیچیده بوده مبنی بر اینکه T7 همون TXSF ـه که الان با معرفی آکوما و پسوندی که به بازی اضافه شده احتمالات بالاتر رفته و دوباره حرفش افتاده وسط :دی
عجیب بودن این حرکت جدا از عادت کردن ملت به گیم پلی ، اینه که یه تکن شماره داره و خب شکی هم توی جالب نبودنش نیست :دی ولی خب فعلاً شواهد اینو میگن تا ببینیم بعداً چی پیش میاد :دی

@feroozGT

فقط این نیست :دی توی همون TTT 2 یه ویدئو از Move های چونلی و ریو هم داده بودن :دی

یهو دیدی جفتش یکی بود علی :دی یعنی T7 و TXSF در واقع همون T7:FR بود یا با آپدیتی چیزی TXSF شد جزئی از T7 :دی با این قضیه ی داستانی که هارادا وسط کشیده قشنگ می تونه دو تا بازی رو با هزینه و وقت ساخت 1 بازی بده بیرون :دی
البته احتمالاً هارادا داره به این فکر می‌کنه که یه بازی بسازه و دو بار تحت عنوان دو بازی مجزا بده بیرون، که دو بار پول بگیره $-)

تازه اونم گیمی که هنوزم میشه بهش لقب Tekken 6.5 داد!

یه سری عکس اومده که قشنگ توی آپدیت گرافیکی بازی مشهوده و خیلی خوب شده:d کاستوم ها و استیج ها هم توی همون عکس ها هست. به محض اینکه کیفیت بهتری ازشون اومد میذارمشون.

عکس های Feng Wei قشنگ گرافیک بالای بازی رو نشون میده. بازم از عکسا معلومه که موتور UE خوراک محیط های تاریک و افکت های نور هست:d

آخرین ویرایش:
در رابطه با آکوما اتفاقا به نظرم خیلی حرکت جالبی زدن که‌ آوردنش توو داستان :d اگه ریو یا چونلی یا هرکی غیر از آکوما بود میگفتم جالب نیستو باید همون به عنوان مهمان میبودن ولی الان آکوما فقط به عنوان یه "آکوما" یا همون شیطان خودمون توو داستان بازی نقش داره :d (حالا ازون آکوما هایی که باهاش یه عهد میبندیو بعدا باید یه Sacrifce ای چیزی براش بکنی...) پس چی بهتر از آکومای SF؟ :d حالا این زنیکه میاد به آکومای قصه ی ما میگه که بزن این شوور مارو‌ نفله کن، اونم میگه باشه به شرطی که... عاقا من که راضی ام :d

اخیرا خیلی خیلی خیلی از بازی راضیم :دی بالاخره بهترین فایتینگ زندگیم داره به اون روز های خوشش برمیگرده :x خیلی دلم تیکن کشیده، در حدی که PSP رو آتیش کردم و Tekken 6 رو نشستم بازی کردم این چند روزه :دی

نهایت اینکه تیکن خونم اومده پایین و باید بهم تزریق بشه به زودی :دی

در رابطه با آکوما اتفاقا به نظرم خیلی حرکت جالبی زدن که‌ آوردنش توو داستان :d اگه ریو یا چونلی یا هرکی غیر از آکوما بود میگفتم جالب نیستو باید همون به عنوان مهمان میبودن ولی الان آکوما فقط به عنوان یه "آکوما" یا همون شیطان خودمون توو داستان بازی نقش داره :d (حالا ازون آکوما هایی که باهاش یه عهد میبندیو بعدا باید یه Sacrifce ای چیزی براش بکنی...) پس چی بهتر از آکومای SF؟ :d حالا این زنیکه میاد به آکومای قصه ی ما میگه که بزن این شوور مارو‌ نفله کن، اونم میگه باشه به شرطی که... عاقا من که راضی ام :d

آخرشم میبینی یهو این دویل پشت تمام قضایای تکن میشه آکوما :دی آخرت فیلم هندی :دی

===

اشتباه متوجه شدی :biggrin1: نه میگه به شرطی که... میگه لطفت رو بر میگردونم :biggrin1: یعنی کازومی قبلا یه لطفی در حقش کرده و آکوما میخواد جبران کنه :biggrin1:

پ.ن: اصلا بین من و تیکن رابطه قلبی/روحی وجود داره :biggrin1: ورداشتن یکی از معدود کاراکتر هایی که تو SF خیلی دوستش داشتم (پرستیژ و سبک مبارزه و ...) لایسنس کردن برای بازی و نقش داستانی خفن بهش دادن :biggrin1: راضیم ازت هارادا :biggrin1:

برو دعا به جون SF بکن که یه نسخه ی مُرده و مدفون شده از بازی مورد علاقه ـتو دوباره به دور برگردوند :-" :دی IYKWIM :دی

آخرین ویرایش:
اونم میگه باشه به شرطی که... عاقا من که راضی ام :d
اشتباه متوجه شدی :دی نه میگه به شرطی که... میگه لطفت رو بر میگردونم :دی یعنی کازومی قبلا یه لطفی در حقش کرده و آکوما میخواد جبران کنه :دی

پ.ن: اصلا بین من و تیکن رابطه قلبی/روحی وجود داره :دی ورداشتن یکی از معدود کاراکتر هایی که تو SF خیلی دوستش داشتم (پرستیژ و سبک مبارزه و ...) لایسنس کردن برای بازی و نقش داستانی خفن بهش دادن :دی راضیم ازت هارادا :دی

آخرشم میبینی یهو این دویل پشت تمام قضایای تکن میشه آکوما :دی آخرت فیلم هندی :دی

تازه این وضعیت سروسامون گرفته داستان تکنه :d تازه دارم حس میکنم یه کم داره داستان جالب میشه :d
اشتباه متوجه شدی :دی نه میگه به شرطی که... میگه لطفت رو بر میگردونم :دی یعنی کازومی قبلا یه لطفی در حقش کرده و آکوما میخواد جبران کنه :دی

پ.ن: اصلا بین من و تیکن رابطه قلبی/روحی وجود داره :دی ورداشتن یکی از معدود کاراکتر هایی که تو SF خیلی دوستش داشتم (پرستیژ و سبک مبارزه و ...) لایسنس کردن برای بازی و نقش داستانی خفن بهش دادن :دی راضیم ازت هارادا :دی
اون انگلیسیشه، نمیدونم چرا به نظرم ژاپنیش معنیش برعکس میشه :d

نکته اینجاست که کازومی نمیگه هیهاچی رو بکش. میگه هیهاچی و کازویا رو با هم بکش:d دقت کردین به این موضوع؟
بعد جالب اینجاست ملت داشتن سر و دست میشکوندن واسه آکوما توی SF V ولی معرفی نشد:d خیلیا عصبانی هستن نسبت به این موضوع:d
Akuma's V-Trigger = Tekken 7: Fated Retribution:d

نکته اینجاست که کازومی نمیگه هیهاچی رو بکش. میگه هیهاچی و کازویا رو با هم بکش:d دقت کردین به این موضوع؟
بعد جالب اینجاست ملت داشتن سر و دست میشکوندن واسه آکوما توی SF V ولی معرفی نشد:d خیلیا عصبانی هستن نسبت به این موضوع:d
Akuma's V-Trigger = Tekken 7: Fated Retribution:d

آخه اکوما از SF خسته شده گفت بریم تکنی بزنیم.....:d یه چند تا ویدیو دیگه از اکوما دیدم خیلی ضایعس حرکاتش اصلا مناسب تکن نیست . این احمق اومده مستقیم به قول تو 2D رو آورده تو 3D . نمیدونم هدفش چه میخواد گند بزنه به تکن. به اندازه کافی خرابش که کردی از این خراب ترش نکن . اینا باید کلا از اول از پایه میساختنش مخصوص 3D . بعد یه پانیش هایی میزنه به هیهاچی که هیچ شخصیتی تو تاریخ تکن نتونسته اینطوری پانیش بزنه به هیهاچی بنظر ضد هیهاچیه . زیادی فیلم هندی ساختنش تو ضربات وسط هم پانیش میزنه اونم بدون step :| حالا نمیدونم بقیه نظرشون چیه ولی کلا ضرباتش اصلا مناسب 3D نیستش. 27 تا شخصیت 3D و یه دونه شخصیت 2D خیلی ضایعس:)) بعد نکته اینجاست بعضی ضربات هستن تو تکن خیلی سنگین هستن وقتی دفاع شون میکنی پرتت میکنن رو به عقب حالا آکوما وقتی اینارو دفاع میکنه سر میبره عقب دقیقا عین SF . مثلا اون دو جلو مثلث هیهاچی رو دفاع کنه این اتفاق میافته:d

آخه اکوما از SF خسته شده گفت بریم تکنی بزنیم.....:d یه چند تا ویدیو دیگه از اکوما دیدم خیلی ضایعس حرکاتش اصلا مناسب تکن نیست . این احمق اومده مستقیم به قول تو 2D رو آورده تو 3D . نمیدونم هدفش چه میخواد گند بزنه به تکن. به اندازه کافی خرابش که کردی از این خراب ترش نکن . اینا باید کلا از اول از پایه میساختنش مخصوص 3D . بعد یه پانیش هایی میزنه به هیهاچی که هیچ شخصیتی تو تاریخ تکن نتونسته اینطوری پانیش بزنه به هیهاچی بنظر ضد هیهاچیه . زیادی فیلم هندی ساختنش تو ضربات وسط هم پانیش میزنه اونم بدون step :| حالا نمیدونم بقیه نظرشون چیه ولی کلا ضرباتش اصلا مناسب 3D نیستش. 27 تا شخصیت 3D و یه دونه شخصیت 2D خیلی ضایعس:)) بعد نکته اینجاست بعضی ضربات هستن تو تکن خیلی سنگین هستن وقتی دفاع شون میکنی پرتت میکنن رو به عقب حالا آکوما وقتی اینارو دفاع میکنه سر میبره عقب دقیقا عین SF . مثلا اون دو جلو مثلث هیهاچی رو دفاع کنه این اتفاق میافته:d
حالا حساب کن آکوما یه حرکت داره به اسم Ashura Senku:

این حرکتش یه جورایی یه نوع تلپورته که با زدنش میتونه مسافت زیادی رو طی کنه و یا عقب بره و یا از حریفش رد بشه بدون اینکه ککش بگزه و در واقع کاملا Invisible هست توی این حرکت. دقت کنی توی تریلر اینو هم میزنه:d RAـش هم همین میشه منتها یقه یارو رو میچسبه و سیر لگد بارونش میکنه:d
من خودم توی همون SF هم زیاد از آکوما خوشم نمیاد. اینجا که دیگه جای خود داره. به نظرم شخصیت های خیلی بهتری بودن که میتونستن وارد تکن بشن ولی فکر کنم به خاطر داستان تصمیم گرفتن آکوما رو که یه جورایی نماد نیروی Satsui No Hado هست رو بیارن توی تکن که خب از این نظر کاملا هماهنگه با Devil Gene:d

پ.ن: این کاستوم ها ظاهرا کاستوم های Default هر شخصیت هستن. در واقع کاستوم اصلی:( کاش کاستوم های قبلی رو هم بذارن. من لباس قبلی لئو رو خیلی دوز دارُم
yahoo_2.gif

آخرین ویرایش:
حالا حساب کن آکوما یه حرکت داره به اسم Ashura Senku:

این حرکتش یه جورایی یه نوع تلپورته که با زدنش میتونه مسافت زیادی رو طی کنه و یا عقب بره و یا از حریفش رد بشه بدون اینکه ککش بگزه و در واقع کاملا Invisible هست توی این حرکت. دقت کنی توی تریلر اینو هم میزنه:d RAـش هم همین میشه منتها یقه یارو رو میچسبه و سیر لگد بارونش میکنه:d
من خودم توی همون SF هم زیاد از آکوما خوشم نمیاد. اینجا که دیگه جای خود داره. به نظرم شخصیت های خیلی بهتری بودن که میتونستن وارد تکن بشن ولی فکر کنم به خاطر داستان تصمیم گرفتن آکوما رو که یه جورایی نماد نیروی Satsui No Hado هست رو بیارن توی تکن که خب از این نظر کاملا هماهنگه با Devil Gene:d

پ.ن: این کاستوم ها ظاهرا کاستوم های Default هر شخصیت هستن. در واقع کاستوم اصلی:( کاش کاستوم های قبلی رو هم بذارن. من لباس قبلی لئو رو خیلی دوز دارُم:(

آره اینو دیدم تو تریلرها. چینپاچی هم دقیقا یه تلپورت داره شبیه این عقب یا رو به جلو میتونه بره. یه ضربه بود نمیدونم چی میگن بهش تو SF یه مشت بود وسط ضربات middle هیهاچی اونو اجرا میکرد (ریو هم اونو داره) خیلی ظلمه یه همچین قابلیتی. اگه از این استقبال بشه باز دوباره ممکنه شخصیتهای دیگه رو از SF بیارن تو تکن البته هیچی مشخص نی. هر کسی رو میخوان بیارن مشکلی نیست فقط از اول از پایه مناسب 3D بسازنش نه مثل این اینقدر ضایع باشه. اون کاستوم Leo هم اگه نباشه 100% میتونی واسش بسازیش یا بخریش . چون تو تکن وقتی با یه شخصیت بازی میکنی کلی کاستوم مخفی باز میکنه. اگه هم بازش نکنه میتونی واسش بسازیش . تو TTT2 میتونستی کاستوم های تکن های قبلی رو بسازی بخش کاستومش خیلی حرفه ای بود. مثلا این عکسو ببین لباس جین تو T7
cra0_my_great_capture_screenshot_2015-12-15_00-25-33.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or