Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
اشک تو چشم جمع شد :( ای خدا این بازی روز به روز بهتر داره میشه
با دیدن جین به این نتیجه رسیدی که بازی خوبه؟/:) من یه سال دارم بهت میگم بازی اصلا مشکلی نداره و همه چیز عالی به نظر میاد و تو فحشم میدی:|:d
نظرم عوض شد :دی اونجایی که کلاهش از سرش بیرون اومده بد نیست :دی ولی کماکان امیدوارم لباس اصلی جین یه سورپرایزی چیزی باشه که بعداً منهدم کنه همه رو :دی
لباسش فاجعه-س:d اصلا طراحی درست درمونی نداره. اون لباسِ T5 کجا و این کجا.

بعد نکته اینجاست توی عکس اصلی بازی، کازویا با لباسِ اصلیش نشون داده شده در حالیکه توی بازی یه جور دیگه-س:d فکر کنم وقتی بازی عرضه شد، همه لباس های اصلیشون رو دارن :d

تو تکن 3 جین هاورانگ اوگر لی ولانگ و ادی و لینگ
داداش لِی که تو تکن2 بود:d

به نظرتون ممکنه کمتر از یه سال، مثلا 4،5 ماه دیگه واسه باقی پلتفرمها بیاد؟
شاید هم بخوان تو E3 یه نمایش داشته باشن. (شاید ناروتو4 هم نمایش داشته باشه)

لباسش فاجعه-س:d اصلا طراحی درست درمونی نداره. اون لباسِ T5 کجا و این کجا.

بعد نکته اینجاست توی عکس اصلی بازی، کازویا با لباسِ اصلیش نشون داده شده در حالیکه توی بازی یه جور دیگه-س:d فکر کنم وقتی بازی عرضه شد، همه لباس های اصلیشون رو دارن :d

فاجعه بودنش به خاطر اون شلوار تنگ و مزخرفیه که پاش کردن :دی کاپشنش زیادم بد نیست :دی البته توی دستکشش هم یه کم زیاده روی شده ، الان عین jax شده :دی نه الان که خوب دقت می کنم میبینم همون فاجعس :دی اولش فیس جین رو دیدم خیلی خوب در اومده بود ، حال نُمودم :دی

داداش لِی که تو تکن2 بود:d

به نظرتون ممکنه کمتر از یه سال، مثلا 4،5 ماه دیگه واسه باقی پلتفرمها بیاد؟
شاید هم بخوان تو E3 یه نمایش داشته باشن. (شاید ناروتو4 هم نمایش داشته باشه)
اره اونو راست میگی اشتباه کردم اصلا یادم نبود. حالا زافینا رو نمیدونم تو این تکن باشه یا نه! ولی اون یوشیمیتسو رو حتی 1% هم شک نکن که تو بازی نباشه;) یوشیمیتسو نینا کینگ هیهاچی و پائول تو تمام نسخه ها حضور داشتن فعلا که 3 تا شون معرفی شدن اون 2 تا هم یکی از همین روزا معرفی میشن:dاین یوشیمیستو رو فقط من موندم این بار میخوان چه بلایی سرش بیارن...! تو هر تکن قیافش داغون تر شد!!! تو تکن 1 تا 3 حال میکردی ولی از تو تکن 4 به بعد شروع شد یبار شد شبیه ملخ یبار شد شبیه پریدیتور یبار شد شبیه تندیس آزادی........:)) هر بار یه بلایی سرش آوردن.... اینطور که باز مشخص شد jin با devil jin باز 2 تا شخصیت مجزا هستند! انتظار داشتم یکیشون کنند مثل کازویا و دویل کازویا هر وقت دلت میخواد میتونی تبدیلش کنی ولی jin رو اینطوری نکردن. اونم حتما بخاطر ضرباتشه چون کلا ضربات jin با devil jin زمین تا آسمون نوع زدنشون فرق داره

آخرین ویرایش:
اره اونو راست میگی اشتباه کردم اصلا یادم نبود. حالا زافینا رو نمیدونم تو این تکن باشه یا نه! ولی اون یوشیمیتسو رو حتی 1% هم شک نکن که تو بازی نباشه;) یوشیمیتسو نینا کینگ هیهاچی و پائول تو تمام نسخه ها حضور داشتن فعلا که 3 تا شون معرفی شدن اون 2 تا هم یکی از همین روزا معرفی میشن:dاین یوشیمیستو رو فقط من موندم این بار میخوان چه بلایی سرش بیارن...! تو هر تکن قیافش داغون تر شد!!! تو تکن 1 تا 3 حال میکردی ولی از تو تکن 4 به بعد شروع شد یبار شد شبیه ملخ یبار شد شبیه پریدیتور یبار شد شبیه تندیس آزادی........:)) هر بار یه بلایی سرش آوردن.... اینطور که باز مشخص شد jin با devil jin باز 2 تا شخصیت مجزا هستند! انتظار داشتم یکیشون کنند مثل کازویا و دویل کازویا هر وقت دلت میخواد میتونی تبدیلش کنی ولی jin رو اینطوری نکردن. اونم حتما بخاطر ضرباتشه چون کلا ضربات jin با devil jin زمین تا آسمون نوع زدنشون فرق داره

تندیس آزادی رو خوب اومدی:))=))
بهترین و محبوب ترینش همون نسخه3 بود که تگ تورنومنت و SFXTK هم ازش استفاده شد. تو 6 و تگ تورنومنت2 خیلی خراب شد. فکر کنم خلاقیتشون دیگه ته کشیده. فقط مونده این دفعه شبیه عزراییل بسازنش. شمشیرشم بشه داس اما از تغییر فناش تو 6 خوشم اومد (حالا بقیه رو نمیدونم) یه جورایی مثل تغییر جین تو تکن4 بود ولی با تغییرات کمتر. فناش جالب شده بود مخصوصا ضربات دو شمشیریش.
زافینا خیلی شخصیت توپی بود. تنها شخصیت زن درست و حسابی بود که تو 6 معرفی شد. همتراز (نمیدونم املاش درسته یا نه) نینا واقعا خفن بود. (بقیه گوگولی بودن مثل آلیسا) خیلی حیفه اگه تو 7 کنار بذارنش. پتانسیل تبدیل به یکی از شخصیت های تاثیرگذار تو داستان رو داره. (همون طور که تو داستان6 بود)

کلیت لباس جین خوبه ولی بازوهاش به نظرم خیلی ضایع س. (چیه اون آخه؟) اگه واسه دویل جین هم تو کاستومایز بشه اون شکلش تو blood vengeance رو درست کرد، خیلی باحال میشه.
اون True Devil Form به نظر یه چیز من درآوردی و non canon بودش. خیلی عجیب بعد از 6تا نسخه میان توی یه فیلم مجزا این فورم بدون هیچ پیش زمینه داستانی میذارن. جین نمیتونست Devil رو کنترل کنه ولی True Devil Form رو تونست :O من ترجیح میدادم دویل و دویل جین باهم میجنگین اون مبارزه :دی

تندیس آزادی رو خوب اومدی:))=))
بهترین و محبوب ترینش همون نسخه3 بود که تگ تورنومنت و SFXTK هم ازش استفاده شد. تو 6 و تگ تورنومنت2 خیلی خراب شد. فکر کنم خلاقیتشون دیگه ته کشیده. فقط مونده این دفعه شبیه عزراییل بسازنش. شمشیرشم بشه داس اما از تغییر فناش تو 6 خوشم اومد (حالا بقیه رو نمیدونم) یه جورایی مثل تغییر جین تو تکن4 بود ولی با تغییرات کمتر. فناش جالب شده بود مخصوصا ضربات دو شمشیریش.
زافینا خیلی شخصیت توپی بود. تنها شخصیت زن درست و حسابی بود که تو 6 معرفی شد. همتراز (نمیدونم املاش درسته یا نه) نینا واقعا خفن بود. (بقیه گوگولی بودن مثل آلیسا) خیلی حیفه اگه تو 7 کنار بذارنش. پتانسیل تبدیل به یکی از شخصیت های تاثیرگذار تو داستان رو داره. (همون طور که تو داستان6 بود)
یوشیمیتسو اره از تو تکن 6 خیلی خیلی پیچیده شد از این نظر خوب شده بود ولی این یه چیزشو نباید دست میزدن اونم این بود از تکن 1 تا تو تکن 5 ضربات شمشیرش قابل دفاع نبود یه سری ضربات مخصوص داشت اونا دفاع نمیشدن از تو تکن 6 گند زدن بهش بعضی از ضرباتش شمشیرش دفاع میشد. ولی یکی مثل اوگر بعد از این همه سال باز دوباره اومد تو بازی هیچ کدوم از ضرباتشو تغییر ندادن و حتی قیافشم دقیقا همون اوگر تو T3 بود و این واقعا عالی بود یکی که اوگر باز باشه اوگرو ببینه راحت میره تو حالو هوا T3 خاطره ها زنده میشن....:x جین هم خراب شد تو T3 ضرباتش به اون قشنگی بود این چه کاری بود سبک بازیشو رفته رفته تو هر نسخه هی چند درجه تغییر دادند الان انگار اصن یه کرکتر دیگه ست...! این زافینا خیلی هم خوب نبود البته این نظر منه. در مقابل یکی مثل نینا اصلا قابل مقایسه نی و به چشم هم نمیاد. نینا بهترین و محبوبترین شخصیت زن تو کل سری تکن بوده. زافینا حرکاتشم یجوری جلف بازی بود چیه مثل عقرب راه میره...!! وقتی میره تو گارد من خندم میگیره:)) خدا هم نمیدونه چی کار میخواد بکنه یجوری حرکاتش وحشتناک اسپم میزنه آلیسا هم که از اون بدتر.... آلیسا هم ربات دکتر بسکونوویچ بود.....

یوشیمیتسو اره از تو تکن 6 خیلی خیلی پیچیده شد از این نظر خوب شده بود ولی این یه چیزشو نباید دست میزدن اونم این بود از تکن 1 تا تو تکن 5 ضربات شمشیرش قابل دفاع نبود یه سری ضربات مخصوص داشت اونا دفاع نمیشدن از تو تکن 6 گند زدن بهش بعضی از ضرباتش شمشیرش دفاع میشد. ولی یکی مثل اوگر بعد از این همه سال باز دوباره اومد تو بازی هیچ کدوم از ضرباتشو تغییر ندادن و حتی قیافشم دقیقا همون اوگر تو T3 بود و این واقعا عالی بود یکی که اوگر باز باشه اوگرو ببینه راحت میره تو حالو هوا T3 خاطره ها زنده میشن....:x جین هم خراب شد تو T3 ضرباتش به اون قشنگی بود این چه کاری بود سبک بازیشو رفته رفته تو هر نسخه هی چند درجه تغییر دادند الان انگار اصن یه کرکتر دیگه ست...! این زافینا خیلی هم خوب نبود البته این نظر منه. در مقابل یکی مثل نینا اصلا قابل مقایسه نی و به چشم هم نمیاد. نینا بهترین و محبوبترین شخصیت زن تو کل سری تکن بوده. زافینا حرکاتشم یجوری جلف بازی بود چیه مثل عقرب راه میره...!! وقتی میره تو گارد من خندم میگیره:)) خدا هم نمیدونه چی کار میخواد بکنه یجوری حرکاتش وحشتناک اسپم میزنه آلیسا هم که از اون بدتر.... آلیسا هم ربات دکتر بسکونوویچ بود.....
مگه ضربات شمشیرش تو 6 قابل دفاع بود؟:-o دقت نکرده بود تا حالا. (برم الان یه دست بازی کنم ببینم) خیلی مسخره میشه که! مگه شمشیر رو میشه دفاع کرد؟
بگذریم. تغییر جین به نظرم خوب و لازم بود چون تو3 دقیقا شده بود بدل کازویا با چند فن متفاوت. خب اگه قرار بود کازویا هم تو4 برگرده یه چیزی می شد شبیه ادی و کریستی که خب اصلا جالب نمیشد. خیلی جالب و بامزه هم این تغیییر رو ماسمالی کردن. (چون از میشیما متنفر بود، سبک کاراته شون رو گذاشت کنار و سبک سنتی کاراته رو یادگرفت). اوگر هم یه تغییر جزیی داشت تو تگ تورنومنت. دستش یه دونه مار داشت که تو این شد چند تا مار:d
زافینا خداییش خیلی خاص بود. گارداش، حرکتاش و همه ی فنونش رو تو حالت های جک و جونورای صحرایی مثل مار و عقرب و عنکبوت و... انجام میداد. من خیلی خوشم اومد ازش. (اول فکر میکردم اون عزازیل رو آزاد کرده) در کل اگه روش کار کنن میتونن یه شخصیت زن قدرتمند مثل نینا ازش دربیارن چون این سری، زن خوب کم داره. آنا که جلفه. (البته ازش خوشم میاد) جولیا هم خوب شد تو 4 به بعد. (میشل چه بلایی سرش اومد؟) ژیایو خیلی تو مخیه! اصلا فازش مشخص نیست. ای کاش یه شخصیت پردازی درست حسابی مثل blood vengeance براش میکردن. آلیسا هم بیش از حد قوی بود. فکر کنم اصلا بالانس نبود.کریستی هم زیاد مالی نیست. آسوکا و لیلی هم شخصیت پردازیشون تو دیواره! (دیگه کسی رو یادم نمیاد) ولی زافینا هدفش نابودی عزازیل بود، از پیش گویی خبر داشت، جالبه کلا شخصیتش برام. از معدود شخصیت های 6 بود که داستان درست درمون داشت. البته مشکل داستان و شخصیت پردازی کلا تو تکن وجود داره. مثلا پاول و لاو که دوتا از محبوب ترین ها هستن، چرا داستانشون چرته؟ اصلا معلوم نیست به چه امیدی میان تو تورنومنت. یا مثلا چرا از رابطه مادر فرزندی استیو و نینا استفاده نمیکنن؟

مثلا پاول و لاو که دوتا از محبوب ترین ها هستن، چرا داستانشون چرته؟ اصلا معلوم نیست به چه امیدی میان تو تورنومنت
اتفاقا یکی از بهترین دلایل رو همین 2 تا دارن. جفتشون توی 5 ورشکسته میشن. پاول میفهمه که توی نسخه سوم عنوانش رو دادن به جین و وارد تورنومنت چهارم میشه. فورست پسر مارشال هم با پاول تصادف میکنه و لاو برای پول درمان وارد 5 میشه و بخاطر اینکه جفتشون ناموفق بودن مجبور میشن به هر شکلی شده با کمک استیو بیان توی تورنومنت ششم. ضمن اینکه پاول باور داره قوی ترین مبارزه کهکشان هست و برای همین هر سال وارد تورنومنت تا اینو اثبات کنه و یا از کوما انتقام بگیره.

مگه ضربات شمشیرش تو 6 قابل دفاع بود؟:-o دقت نکرده بود تا حالا. (برم الان یه دست بازی کنم ببینم) خیلی مسخره میشه که! مگه شمشیر رو میشه دفاع کرد؟
بگذریم. تغییر جین به نظرم خوب و لازم بود چون تو3 دقیقا شده بود بدل کازویا با چند فن متفاوت. خب اگه قرار بود کازویا هم تو4 برگرده یه چیزی می شد شبیه ادی و کریستی که خب اصلا جالب نمیشد. خیلی جالب و بامزه هم این تغیییر رو ماسمالی کردن. (چون از میشیما متنفر بود، سبک کاراته شون رو گذاشت کنار و سبک سنتی کاراته رو یادگرفت). اوگر هم یه تغییر جزیی داشت تو تگ تورنومنت. دستش یه دونه مار داشت که تو این شد چند تا مار:d
زافینا خداییش خیلی خاص بود. گارداش، حرکتاش و همه ی فنونش رو تو حالت های جک و جونورای صحرایی مثل مار و عقرب و عنکبوت و... انجام میداد. من خیلی خوشم اومد ازش. (اول فکر میکردم اون عزازیل رو آزاد کرده) در کل اگه روش کار کنن میتونن یه شخصیت زن قدرتمند مثل نینا ازش دربیارن چون این سری، زن خوب کم داره. آنا که جلفه. (البته ازش خوشم میاد) جولیا هم خوب شد تو 4 به بعد. (میشل چه بلایی سرش اومد؟) ژیایو خیلی تو مخیه! اصلا فازش مشخص نیست. ای کاش یه شخصیت پردازی درست حسابی مثل blood vengeance براش میکردن. آلیسا هم بیش از حد قوی بود. فکر کنم اصلا بالانس نبود.کریستی هم زیاد مالی نیست. آسوکا و لیلی هم شخصیت پردازیشون تو دیواره! (دیگه کسی رو یادم نمیاد) ولی زافینا هدفش نابودی عزازیل بود، از پیش گویی خبر داشت، جالبه کلا شخصیتش برام. از معدود شخصیت های 6 بود که داستان درست درمون داشت. البته مشکل داستان و شخصیت پردازی کلا تو تکن وجود داره. مثلا پاول و لاو که دوتا از محبوب ترین ها هستن، چرا داستانشون چرته؟ اصلا معلوم نیست به چه امیدی میان تو تورنومنت. یا مثلا چرا از رابطه مادر فرزندی استیو و نینا استفاده نمیکنن؟
از تو تکن 6 ضربات شمشیر یوشیمیتسو دفاع میشن حتی تو تکن 5 هم باز نیمی از ضربات شمشیرش دفاع میشد ولی دیگه از تو 6 کلا همش دفاع میشه البته فقط بجز قدرتیش که 2 حالت داره. قدرتی هم مال تمام کرکتر ها دفاع نداره. تکن کلا زیاد تو خط داستانش نرو تمام کرکتر هاش دانستانشون رو دیواره مثلا یه نگاه به خانواده میشیما و کازاما بنداز معنی واقعی یه خانواده رو میفهمی.... پائول هم همیشه مدعی قهرمانی بوده و همیشه هم برای کسب مقام قهرمانی وارد تورنومنت شده یجوری ادعاش زیاده.... . حتی توجه کنی تو تمام تکن ها اولش که بازی شروع میشه حرف میزنه میگه i'm number one یا i'm the best... ولی خب خدایی از حق هم نگذریم پائول همیشه جز خدا های تکن بوده و ادعاشم الکی نیست خیلی هم تو دل برو هست. Law هم کرکتر خوبی بوده تمام ضرباتشم از رو بروسلی الهام گرفته اصن فیلم های بروسلی رو میبینی هر حرکتی اجرا میکنه با خودت میگی این یارو ضربه هست که تو تکن Law هم میزنش.... حتی تو T3 فیسشم تا حد ممکن به بروسلی شباهت داشت. بروسلی یجوری شده سنبول.... تو تکن 3 هم قهرمان اصلی تورنومنت همین پائول بود چون اوگر رو شکست میده و قهرمان میشه بعد برمیگرده کشورش بعد بهش خبر میرسه و متوجه میشه که اوگر هنوز زندس و تبدیل به True ogre شده ولی دیگه کار از کار گذشته پائول تورنومنتو ترک کرده و نمیتونه باز شکستش بده جین هم از همین فرصت استفاده میکنه و True ogre رو شکست میده و انتقام مادرشو میگیره. ولی کلا بخوایم حساب کنیم تو تکن 3 جین در مقابل پائول خیلی ضعیفه. تو T3 اصلا تعادل بین کرکتر ها برقرار نبود ضعیف کشی زیاد کرده بودن پائول و اوگر سبز از هر نظر برتری داشتند نسبت به کرکتر های دیگه . تو تکن 3 اگه با اوگر در مقابل جین بازی کنی راحت پوست جینو میکنی حالا من نمیدونم چطوری جین ترو اوگر رو شکست میده تو خط داستانی..... کازویا تو تکن 4 هم بود و حتی باگ داشت کرکترش گوشه دیوار گیرت می اورد راه فرار نداشتی از دستش ولی از تو تکن 5 این مشکلو حل کردند. آسوکا و لی لی هم شخصیت های خیلی خوبی بودند آسوکا و لارس جز محبوبترین شخصیت ها در بین جدید ها بودند . مثل بمب ترکوندند...... ( مثل جون میمونه خیانتکار نیست )

Law هم کرکتر خوبی بوده تمام ضرباتشم از رو بروسلی الهام گرفته اصن فیلم های بروسلی رو میبینی هر حرکتی اجرا میکنه با خودت میگی این یارو ضربه هست که تو تکن Law هم میزنش.... حتی تو T3 فیسشم تا حد ممکن به بروسلی شباهت داشت. بروسلی یجوری شده سنبول....
دقیقاً همینه :دی کلاً بعد از جریان بروسلی و فیلم هاش ، موج خلق یه کرکتر مشابه بروسلی تو اکثر فایتینگ ها شکل گرفت :دی Marshal law توی تکن ، Fei long توی SF و Liu kang توی MK و ... :دی

از تو تکن 6 ضربات شمشیر یوشیمیتسو دفاع میشن حتی تو تکن 5 هم باز نیمی از ضربات شمشیرش دفاع میشد ولی دیگه از تو 6 کلا همش دفاع میشه البته فقط بجز قدرتیش که 2 حالت داره. قدرتی هم مال تمام کرکتر ها دفاع نداره. تکن کلا زیاد تو خط داستانش نرو تمام کرکتر هاش دانستانشون رو دیواره مثلا یه نگاه به خانواده میشیما و کازاما بنداز معنی واقعی یه خانواده رو میفهمی.... پائول هم همیشه مدعی قهرمانی بوده و همیشه هم برای کسب مقام قهرمانی وارد تورنومنت شده یجوری ادعاش زیاده.... . حتی توجه کنی تو تمام تکن ها اولش که بازی شروع میشه حرف میزنه میگه i'm number one یا i'm the best... ولی خب خدایی از حق هم نگذریم پائول همیشه جز خدا های تکن بوده و ادعاشم الکی نیست خیلی هم تو دل برو هست. Law هم کرکتر خوبی بوده تمام ضرباتشم از رو بروسلی الهام گرفته اصن فیلم های بروسلی رو میبینی هر حرکتی اجرا میکنه با خودت میگی این یارو ضربه هست که تو تکن Law هم میزنش.... حتی تو T3 فیسشم تا حد ممکن به بروسلی شباهت داشت. بروسلی یجوری شده سنبول.... تو تکن 3 هم قهرمان اصلی تورنومنت همین پائول بود چون اوگر رو شکست میده و قهرمان میشه بعد برمیگرده کشورش بعد بهش خبر میرسه و متوجه میشه که اوگر هنوز زندس و تبدیل به True ogre شده ولی دیگه کار از کار گذشته پائول تورنومنتو ترک کرده و نمیتونه باز شکستش بده جین هم از همین فرصت استفاده میکنه و True ogre رو شکست میده و انتقام مادرشو میگیره. ولی کلا بخوایم حساب کنیم تو تکن 3 جین در مقابل پائول خیلی ضعیفه. تو T3 اصلا تعادل بین کرکتر ها برقرار نبود ضعیف کشی زیاد کرده بودن پائول و اوگر سبز از هر نظر برتری داشتند نسبت به کرکتر های دیگه . تو تکن 3 اگه با اوگر در مقابل جین بازی کنی راحت پوست جینو میکنی حالا من نمیدونم چطوری جین ترو اوگر رو شکست میده تو خط داستانی..... کازویا تو تکن 4 هم بود و حتی باگ داشت کرکترش گوشه دیوار گیرت می اورد راه فرار نداشتی از دستش ولی از تو تکن 5 این مشکلو حل کردند. آسوکا و لی لی هم شخصیت های خیلی خوبی بودند آسوکا و لارس جز محبوبترین شخصیت ها در بین جدید ها بودند . مثل بمب ترکوندند...... ( مثل جون میمونه خیانتکار نیست )
قضیه شون رو میدونم واسه همین میگم تو دیوارن مثلا سرنوشت پاول تو3 اینه که از کامیون سبقت میگیره و پلیس جریمه ش میکنه. خب این دیگه چه فیلم مسخره ای بود که نشونمون دادن آخه؟ یا مثلا تو شروع داستان لیلی، میگه لیلی یکی رو شکست میده (از ظاهر میشد گفت که فورست لاو بوده) بعد ددعوتنامه تکن5 رو پیدا میکنه و میاد تو تورنومنت. حالا چرا اومده بود؟ چون تشنه ی مبارزه بود! واسه چی؟ چون یه بار دزدیدنش و اینم زد آدم رباها رو شتک کرد!:| یعنی از این مسخره تر دیگه پیدا نمیشد؟
حق با شماس کلا داستان همه شون تو دیواره و اکثرا معلوم نیس هدفشون چیه و چه بلایی سرشون میاد. داستان کلی تکن خیلی خوبه و خیلی تک و قشنگه (به نظرم بهتر از مورتال کمبته) ولی نحوه روایت داستان واقعا افتضاحه. (باز سناریو کمپین تو 6 یه ذره اوضاع رو بهتر کرده بود)
درباره لارس و آسوکا هم بگم که با جفتشون به شدت حال میکنم. بی نظیرن این دوتا. لارس که شاید بهترین کاراکتر جدید 6 بود از همه نظر حتی داستان. در اصل شخصیت اصلی 6 بود که احتمال میدم الان شده رییس زایباتسو. آسوکا هم فوق العاده س فقط داستانش یه خورده لنگ میزنه. کلا شخصیت های زیادی رو تو تکن دوست دارم ولی خب در صدرشون یوشیمیتسوئه چون هم خیلی باحاله و هم آدم بامرامیه (برعکس اونچیزی که تو ظاهرش نشون میده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or