Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
فیروز جان مطمئندی؟ منبعی چیزی هست که تورنمتهای آنلاین رو تایید کنه؟

تکن های نسل قبل هم بخش آنلاین داشتن چه برسه به الان :دی

چه خوب!
yahoo_1.gif

متاسفانه کنسول نسل قبل رو نداشتم اطلاعاتم کم بود
مرسی

اینم رسمی از داخل تریلرش برای اینکه خیالت راحت بشه :دی

خواهش می شود :دی

آخرین ویرایش:
بچه ها ظاهرا یه گزارش از مسابقات آرکید تکن 7 بنام کِرَش تو کره جنوبی گرفتن که دیدن داره, ظاهرا قبل از اینکه تکن به نمایشگاه EVO 2015 امریکای شمالی برسه میخان قدرت نمایی کنن (اسمایل عینک ریبن! :دی)
لینک نمایش مسابقات تکن در کره جنوبی

از دقیقه 19:47 مبارزه کرکتر محبوب من رو با کینگ ببینید :) یکی از بازیکنها کرکتر محبوب من یعنی پائول فینکس رو برای مبارزه انتخاب میکنه که محض اطلاع سبک و استیل بازی کردنش خیلی شبیه به بازی بندس فقط یه سری ایرادات تو بازیش داشت (مثله بدل گرفتن که همون اول بازی از کینگ میگیره و خیلی کم از بدل استفاده میکنه و این خیلی بده از طرفی اصلا سعی نمیکرد یه ضربه بزنه که حریف پرت بشه هوا و همونجا با کمبو کلی از جون حریف رو بگیره)کاش یخورده تمرین میکرد جلوی حریف بعدیش با اون کرکتر ضعیفه! "لیلی" و بعدش فِنگ کم نیاره :/

- - -ویرایش - - -

تکن های نسل قبل هم بخش آنلاین داشتن چه برسه به الان :دی

چه خوب! :)
متاسفانه کنسول نسل قبل رو نداشتم اطلاعاتم کم بود
مرسی

اینو حتما ببینید خیلی جالبه گروه Cafe ID هفته پیش اپلود کرده مربوط به چند ماه پیشه بازی Knee . اومده تو Ranked Match با مردم بازی کرده. بعد امارشو ببینید واقعا خیلی ضایعس دان emperor و majin داره (دان 29 و 27 ) . بوست زده 335win و 83 lose نمیدونم چطور روش شده اینو آپ کرده کسی تو Evo بازی کنه و خودشو جز یکی از بهترین T بازها بدونه بعد بوست بزنه ؟؟!!

از اونجایی که با سیستم آنلاین بازی اصلاً آشنا نیستم اینو می‌پرسم، از کجا نتیجه گرفتی که بوست زده؟

اخه کلا بالاترین رنکینگی که میتونی بگیری دان 24 و 25 هست Rajinو Fujin بدون بوست. بیشتر از این بوسته از هر کی هم که آشنایی به قوانین رنکد داره بپرسی همینو میگه. این devil jin ش Majin هست Brayan هم Empror . بخاطر اینکه تو رنکد اگه بخوای 1 دان ببری بالا باید با هم رنک خودت چند بار پشت سر هم ازش ببری و هر باخت هم چند منفی محسوب میشه مثلا اگه شما با دان 15 3 تا Win بدست بیاری بعد یه باخت بگیری اون 3 تا Win کنسل میشه و هر چی رنک بالاتر بره شرایط منفی شدن هم سختر میشه وقتی هم رنک خودت نباشه چطوری میخوای دان ببری بالا شما تو رنکد 1 هفته شبانه روز صبر کن دان 24 و 25 پیدا نمیکنی دیگه چه برسه به 29!!!! . من خودم دان 23 داشتم 6 ماه تمام شبانه روز 1 نفر نتونستم پیدا کنم آخرش هم منصرف شدم. تو Arena کلا هر کی با دان 25 یا 26 بیاد همه سریع بهش میگن بوستر چون خیلی تابلو هس. مثل این میمونه یکی بیاد بگه Re1 Remaster رو تو 10 دقیقه ببره آخر قبول میکنی اینو؟ مشخصه که نه چون هیچ راهی نداره این همینطور من خودم دیگه اینقدر رنکد رفتم حسابش کامل دستمه

آخرین ویرایش:
این devil jin ش Majin هست Brayan هم Empror . بخاطر اینکه تو رنکد اگه بخوای 1 دان ببری بالا باید با هم رنک خودت چند بار پشت سر هم ازش ببری و هر باخت هم چند منفی محسوب میشه مثلا اگه شما با دان 15 3 تا Win بدست بیاری بعد یه باخت بگیری اون 3 تا Win کنسل میشه و هر چی رنک بالاتر بره شرایط منفی شدن هم سختر میشه وقتی هم رنک خودت نباشه چطوری میخوای دان ببری بالا شما تو رنکد 1 هفته شبانه روز صبر کن دان 24 و 25 پیدا نمیکنی دیگه چه برسه به 29!!!! . من خودم دان 23 داشتم 6 ماه تمام شبانه روز 1 نفر نتونستم پیدا کنم آخرش هم منصرف شدم. تو Arena کلا هر کی با دان 25 یا 26 بیاد همه سریع بهش میگن بوستر چون خیلی تابلو هس.
حالا من نمی‌دونم تقسیم‌بندی بازیکن‌ها توی سیستم آنلاینش چه‌جوریه و بر چه اساسی Match Making می‌کنه، اما قطعاً یه بازیکن از ایران (یا اروپا) رو نمی‌اندازه مقابل یه بازیکن از شرق آسیا (چون پینگشون با هم خوب نیست).

با این تفسیر، از کجا می‌دونی که بازیکن‌های کــُـره (که بهترین بازیکن‌های تکن از این کشور هستن)، سطح رنک‌هاشون چه‌جوریه؟ اینا توی کـُره بهترین نت رو دارن و کلی هم بازیکن خوب دارن که صبح تا شب، شب تا صبح نشستن دارن با هم مبارزه می‌کنن. چیز عجیبی نیست اگه بازیکن با رنک خوب هم بینشون پیدا بشه (که احتمالاً تعدادشون کم هم نیست).

حالا من نمی‌دونم تقسیم‌بندی بازیکن‌ها توی سیستم آنلاینش چه‌جوریه و بر چه اساسی Match Making می‌کنه، اما قطعاً یه بازیکن از ایران (یا اروپا) رو نمی‌اندازه مقابل یه بازیکن از شرق آسیا (چون پینگشون با هم خوب نیست).

با این تفسیر، از کجا می‌دونی که بازیکن‌های کــُـره (که بهترین بازیکن‌های تکن از این کشور هستن)، سطح رنک‌هاشون چه‌جوریه؟ اینا توی کـُره بهترین نت رو دارن و کلی هم بازیکن خوب دارن که صبح تا شب، شب تا صبح نشستن دارن با هم مبارزه می‌کنن. چیز عجیبی نیست اگه بازیکن با رنک خوب هم بینشون پیدا بشه (که احتمالاً تعدادشون کم هم نیست).
درسته پینگ تاثیر خیلی زیادی داره ولی تو تکن سرچ اگه صبر کنی حتی پینگ هم افتضاح باشه اگه کسی باشه بالاخره میخوری بهش. فقط اگه هر چی پینگ و سرعت نت بهتر باشه سریعتر سرچ میزنه. من خودم هم اوایل همین فکر شما به ذهنم خطور کرد بعد تو Arena یه چند نفری بودن اونا هم دانشون بالا بود ازشون سوال کردم اونا هم میگفتن کسی نیست تازه اونا کانکشن 4 و 5 هستن من با کانکشن 3 هم تست زیادی زدم. الان شما اینو ببین JDCR داره با دان Genbu بازی میکنه ( دان 20 ) یعنی Knee بازیش از JDCR بهتره ؟! اینو ببین مال پارساله قبل از زمانی که اپلود شدن reply بازی بسته بشه هر چی گشتم جدیدش نبود همش مربوط به پارساله معلومه که رنکد دیگه بازی نمیکنه

یعنی Knee بازیش از JDCR بهتره ؟!
جفتشون جزو بهترین بازیکن‌ها تکن هستن! اما شاید یکی‌شون بیشتر از اون یکی آنلاین بازی کرده باشه و لابد رنکش بالاتر رفته.
آخه تا جایی که من می‌دونم، اصلاً رنک آنلاین واسه‌ی اینا مهم نیست، رنک‌شون توی مراکز آرکید واسه‌شون مهمه.

جفتشون جزو بهترین بازیکن‌ها تکن هستن! اما شاید یکی‌شون بیشتر از اون یکی آنلاین بازی کرده باشه و لابد رنکش بالاتر رفته.
آخه تا جایی که من می‌دونم، اصلاً رنک آنلاین واسه‌ی اینا مهم نیست، رنک‌شون توی مراکز آرکید واسه‌شون مهمه.

درسته رنک آنلاین اصلا واشون مهم نی اینا کسب قهرمانی واسشون از همه چی مهمتره اینا هر روز خدا کلی تمرین میکنن. تکن یه بازی هست 1 هفته بازی نکنی افت شدیدی پیدا میکنی تو تکن هم اگه بخوای پیشرفت کنی باید دائم با یکی بازی کنی با یکی هم بخوای بازی کنی باید انلاین بازی کنی ادم که نمیشه بره ghost battle بزنه. کلا اینا که تو Evo شرکت میکنن اکثرا رابطشون با هم خوب نی چون رقیب هم هستن کلا تو دنیای رقابت رقیب با رقیبش مشکل داره چون میگه اگه این نبود من بهترین بودم

ممنون بابت لینک

من مشکل بزرگ و اساسی با طراحی هیکل Leo دارم :d

شخصیت محبوبمه و همش اونو بر میدارم خیلی ازش خوشم میاد اما

جنسیت که هنوز تو در و دیواره :d اگه پسره (که نیست :d ) هیکلش مشکلی نداره

اما به عنوان دختر در مقایسه با بقیه کاراکترای مونث بازی خیلی هیکل درشتی داره :d

"We want you to fall in love with a character regardless of it's gender"

این چیزیه که دربارش میگن :| خب بمیرین با این جواب دادنتون

ممنون بابت لینک

من مشکل بزرگ و اساسی با طراحی هیکل Leo دارم :d

شخصیت محبوبمه و همش اونو بر میدارم خیلی ازش خوشم میاد اما

جنسیت که هنوز تو در و دیواره :d اگه پسره (که نیست :d ) هیکلش مشکلی نداره

اما به عنوان دختر در مقایسه با بقیه کاراکترای مونث بازی خیلی هیکل درشتی داره :d

"We want you to fall in love with a character regardless of it's gender"

این چیزیه که دربارش میگن :| خب بمیرین با این جواب دادنتون
اره واقعا . بعضی کرکتر های تکن توضیحات خوبی واسشون ندادن قانع کننده باشن . میگن دختره ولی خب هیکل و اندام دخترونه نداره حتی صداشم مثل پسرا میمونه. بیشتر بهش میاد دو جنسیتی باشه تا پسر یا دختر:d شاید تو تکن 7 یکم بیشتر شفاف سازی کنن. این گرافیک تکن 7 هم تو این تریلر جدید باز مثل نسل هفتم میمونه!!! هی میگن درست میشه ولی باز تریلر میاد میبینی همونه عوض نشده این سیستم bound هم که عوضش کردن حریفو چند متر پرت میکنه باعث میشه کمبو های بیشتری بزنی و شانس اینکه حریفو برسونی به دیوار بیشتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or