Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
یعنی قیافه و محل سکونت این شاهینو میبینم همچین حالتی بهم دست میده: :-&:-&:-&

به قول اون دوستمونم اسمش ایرانیه ولی لباس و شهرش عربی, که این بی سوادی طراح و سازندگانشو نشون میده بدون هیچ تحقیقی اومده هول هولکی یه شخصیت مثلا عرب ( یا شایدم ایرانی, ولی سواد در حد بچه ی 2 سالم نداشته ایرانی ها داخل عربستان زندگی نمیکنن ) خواسته طراحی کنه ( به دلایل سیاسی قطعا )

پول پول پول . باور کنین عرب ها پول های سرسام آور به این ژاپنی ها دادن که یک کاراکتر عربی در بازی بگذارن شاید بگید فکرم عقب افتاده هست این بازی هست چه ربطی داشت /
همون طور که پول های تریلیون به پای آرسنالی ریختن تا ورزشگاه آرسنال رو به اسم خودشون بزنن
به همین دلیل من نفرت دارم از این کاراکتر های مثل Shaheen و Cladioآخه اصالت ندارن میبینی یک تیکن جدید دیگه بیاد در اون تیکن نیستن فقط زمان گذاشتیم باهاش پرکتیس کردیم

• Like
Reactions: Sobhan_23
یعنی قیافه و محل سکونت این شاهینو میبینم همچین حالتی بهم دست میده: :-&:-&:-&

به قول اون دوستمونم اسمش ایرانیه ولی لباس و شهرش عربی, که این بی سوادی طراح و سازندگانشو نشون میده بدون هیچ تحقیقی اومده هول هولکی یه شخصیت مثلا عرب ( یا شایدم ایرانی, ولی سواد در حد بچه ی 2 سالم نداشته ایرانی ها داخل عربستان زندگی نمیکنن ) خواسته طراحی کنه ( به دلایل سیاسی قطعا )
کاش ما اطلاعاتمون رو زیاد میکردیم که میفهمیدیم شاهین یک اسم عربی هم هست!

در مورد اون 4 حرف هم که ندارن! بله تو نوشتار ندارن،ولی توی صحبت دارن و استفاده میشه!

• Like
Reactions: m.a.t and IMANOKA
زیادی دارین به داستان بها میدین!
کلا تو فایتینگ داستان=پوچ. اینهمه گفتن SFV داستان داره، داستان داره، دیدیم چی شد:)) بجای اون بخش چرت، میومدن آرکید مود میذاشتن و تهش مثل قبلیا یه چند دقیقه کاتسین انیمه ای میذاشتن، آدم بیشتر حال میکرد.:دی
غیر از بلیزبلو فایتنگ دیگه ای داستان درست درمونی نداره. همه شون عین همن داستاناشون
بحث کردن درباره ش بی فایده س:دی
پ.ن: باو شاهین اسم عربی هم هست چرا قصه میگین؟:دی

این کاراکتر شاهین چرا لباسش عربیه،اسمش ایرانی!!!!!!!

حرف شما کاملا درسته
اسم شاهین معرب* از پارسی وارد زبان عربی شده
به نظر من برای اعرابی که ذوق و شوق کرکتر شاهین تو تکن رو داشتن همین بس که اسم کرکتر بازیشون ایرانیه :>

*(در زبان عربی "معرب" به کلمات غیر عربی میگن که مستقیم یا با کمی تغییر وارد زبان عربی شده)

• Like
Reactions: zerti
جمع کنید بساط نژاد پرستیتونو8-|
ایران هم میرفت پول میداد براش کرکتر تو تکن یا هر بازی دیگه ای بسازن

چه ربطی به نژاد پرستی داره مرد مومن ! :D جدیداً چرا هر حرفی در مورد بقیه ملتها میاد میذارن روی حساب نژاد پرستی (حالا نیست که مثلاً خیلی نژاد خفنی هم توی دنیا به حساب میاییم) و دکمه ی روشن فکری روشن میشه :D هر حرفی که در مورد یه ملیت گفته میشه صرفاً نژادپرستی نیست :D بیشتر اعتراض ها به قضیه ی موثر جلوه دان یه کرکتر بی نام و نشون و جدید توی یه یونیورس قدیمی و اسم و رسم داره :D اینکه به خاطر پولی که داده شده یه کرکتر (حالا از هر جا) یهو میاد میشه همه کاره ی یه بازی با قدمت و الباقی کرکترهای شونصد ساله ی همون بازی روی هوا می مونن ، همه جای دنیا محکوم به ترول شدنه :D اینکه ممکنه یه کشوری محبوب بشه و کرکتری از اون کشور توی یه بازی بیاد یا حتی پول بدن و کرکتر مربوطه اضافه بشه یه جرکت خیلی عادی و متداول توی همه جای دنیا و همه نوع اثریه تقریباً ولی همونطور که احتمالاً همه آگاهن معمولاً عرب های عزیز (عرب های خارج ایران) معمولاً به شدت افراطی تشریف دارن و یهو کل شاکله ی اون بازی رو می مالن به هم میره :D اعتراض (یا حداقل اعتراض من) به اینه نه اینکه عرب ها محکوم به فنا باشن و حق حضور توی هیچ جا نداشته باشن :D
الانم که دوباره تمام مسائل خاورمیانه رو در قالب شاهین چسبوندن به تکن ! و به نظرم به شدت حرکت ضایعیه :D

زیادی دارین به داستان بها میدین!
کلا تو فایتینگ داستان=پوچ. اینهمه گفتن SFV داستان داره، داستان داره، دیدیم چی شد:)) بجای اون بخش چرت، میومدن آرکید مود میذاشتن و تهش مثل قبلیا یه چند دقیقه کاتسین انیمه ای میذاشتن، آدم بیشتر حال میکرد.:D

دنیا در حال تغییره پسرم ، همین چیزی که میگین مهم نیست دیدی چه حجم اعتراض و انتقادی به جا گذاشت و با شدوفال تا حدی فروکش کرد ؟ :D دنیای گیم داره از اون حالت قدیمی و سنتی فاصله میگیره و به باقی چیزا هم بها داده میشه :D الان داستان سرایی داره یکی از بخش های جذاب و مهم همه ی ژانر های گیمینگ میشه ؛ همون گیلتی گیر هم جدا از اینکه یه بخش استوری خیلی خفن داشت ، با آپدیت پارت بعدی رو هم اضافه کرد و یه اثر خیلی خفن و تکمیل ارائه داد ، بلیز بلو هم که در جریانی :D تکن 7 هم که هارادا قراره بترکونه و کل این چندین و چند سالو جمع کنه ... پس همچین بی اهمیت نیست :D درسته برای اکثر کامیونیتی و کسایی که دنبال لذت گیم پلی فایت هستن این بخش بی اهمیت باشه ولی برای بقای اون اثر لازمه :D

آخرین ویرایش:
این همه شخصیت از کشورای مختلف تو بازی هست صدای کسی در نیومد ولی تا یه کرکتر عربی اوردن ملت شور حسینی گرفتشون که واااااییییی بهشون پول دادن و .......:|

حالا به بقیه کاری ندارم اما من شخصا از عرب جماعت به طرز وحشتناکی حالم بهم میخوره، نفرت دارم مخصوصا سعودی و دشمن ما هم هستن، اینم نژاد پرستی نیس اگه نژاد پرست بودیم از بقیه ی شخصیتای تکنم بدمون میومد

اما دلیل اصلی نفرتمون از ایشون و Cladio اینه يه دفعه از ناکجااباد سر و کله شون پیدا شد و نقشای مهمیم در یونیورس قدیمی تکن پیدا کردن، در کل دنیا از اینکه کسی يه شبه ره صد ساله بره و نقشش به شخصیتای قدیمی برسه بدشون میاد فقط مخصوص ایران نیس ( تازه اونم 2 شخصیت بی نام و نشان نه اینکه قبلا بازی راجبشون اطلاعات داده باشه )

مثلا اگه بجای تکن بیاییم بازی دیگه ای مثل رزیدنت اویل ملاک بگیریم شما دوست داری يه عرب بیاد نقشش يه روزه بشه در حد البرت وسکر ؟ یا یک ایتالیایی بیاد نقشش يه روزه به کریس و جیل برسه ؟

پ.ن: شاهینم اسم ایرانیه ریشش مال ایرانه، ربطی نداره که بعدا به فرهنگ عربا هم وارد شده مهم ریشس، البته بماند من که تا حالا عربی ندیدم اسمش شاهین باشه نمیدونم شما کجا دیدن، هر سایت فرهنگ لغتم رفتم شاهینو فقط اسم ایرانی زده بودن

پ.ن 2: اون زمانی هم بازی فایتینگ داستانش مهم نبود گذشت دیگه شما عصر حجرو با الان مقایسه میکنی؟ الان دیگه مدتیه داستان در هر ژانر بازی مهم شده

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zerti
چه ربطی به نژاد پرستی داره مرد مومن ! :D جدیداً چرا هر حرفی در مورد بقیه ملتها میاد میذارن روی حساب نژاد پرستی (حالا نیست که مثلاً خیلی نژاد خفنی هم توی دنیا به حساب میاییم) و دکمه ی روشن فکری روشن میشه :D هر حرفی که در مورد یه ملیت گفته میشه صرفاً نژادپرستی نیست :D بیشتر اعتراض ها به قضیه ی موثر جلوه دان یه کرکتر بی نام و نشون و جدید توی یه یونیورس قدیمی و اسم و رسم داره :D اینکه به خاطر پولی که داده شده یه کرکتر (حالا از هر جا) یهو میاد میشه همه کاره ی یه بازی با قدمت و الباقی کرکترهای شونصد ساله ی همون بازی روی هوا می مونن ، همه جای دنیا محکوم به ترول شدنه :D اینکه ممکنه یه کشوری محبوب بشه و کرکتری از اون کشور توی یه بازی بیاد یا حتی پول بدن و کرکتر مربوطه اضافه بشه یه جرکت خیلی عادی و متداول توی همه جای دنیا و همه نوع اثریه تقریباً ولی همونطور که احتمالاً همه آگاهن معمولاً عرب های عزیز (عرب های خارج ایران) معمولاً به شدت افراطی تشریف دارن و یهو کل شاکله ی اون بازی رو می مالن به هم میره :D اعتراض (یا حداقل اعتراض من) به اینه نه اینکه عرب ها محکوم به فنا باشن و حق حضور توی هیچ جا نداشته باشن :D
الانم که دوباره تمام مسائل خاورمیانه رو در قالب شاهین چسبوندن به تکن ! و به نظرم به شدت حرکت ضایعیه :D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احسان من هر چی بگی چشم بسته قبول دارم :D
ولی اگه الان شاهین یه اسپانیایی یا چه میدونم روس بود این همه جامه دریده میشد؟الان شاهین همه کاره ی بازیه؟:| اگه عرب های خارج از ایران افراطی تشریف دارن پس انوقت ما ایرانی ها سوپر الترا افراطی هستیم!! شک نکن تو این قضیه:| تو که تو فروم های فایتینگ میری ایا بقیه مردم از دیگر کشور ها هم از شاهین به خاطر عرب بودن بدشون میاد؟اگه اره که من حرفی ندارم! در اون صورت اکثر مردم جهان نژاد پرست هستن!:D
میتونی بگی من از شاهین بدم میاد چون یهو اومد جایگاه مهمی تو بازی پیدا کرد نه به خاطر این که عرب هستن!
حالا به بقیه کاری ندارم اما من شخصا از عرب جماعت به طرز وحشتناکی حالم بهم میخوره، نفرت دارم مخصوصا سعودی و دشمن ما هم هستن، اینم نژاد پرستی نیس اگه نژاد پرست بودیم از بقیه ی شخصیتای تکنم بدمون میومد

اما دلیل اصلی نفرتمون از ایشون و Cladio اینه يه دفعه از ناکجااباد سر و کله شون پیدا شد و نقشای مهمیم در یونیورس قدیمی تکن پیدا کردن، در کل دنیا از اینکه کسی يه شبه ره صد ساله بره و نقشش به شخصیتای قدیمی برسه بدشون میاد فقط مخصوص ایران نیس ( تازه اونم 2 شخصیت بی نام و نشان نه اینکه قبلا بازی راجبشون اطلاعات داده باشه )

مثلا اگه بجای تکن بیاییم بازی دیگه ای مثل رزیدنت اویل ملاک بگیریم شما دوست داری يه عرب بیاد نقشش يه روزه بشه در حد البرت وسکر ؟ یا یک ایتالیایی بیاد نقشش يه روزه به کریس و جیل برسه ؟

پ.ن: شاهینم اسم ایرانیه ریشش مال ایرانه، ربطی نداره که بعدا به فرهنگ عربا هم وارد شده مهم ریشس، البته بماند من که تا حالا عربی ندیدم اسمش شاهین باشه نمیدونم شما کجا دیدن، هر سایت فرهنگ لغتم رفتم شاهینو فقط اسم ایرانی زده بودن

پ.ن 2: اون زمانی هم بازی فایتینگ داستانش مهم نبود گذشت دیگه شما عصر حجرو با الان مقایسه میکنی؟ الان دیگه مدتیه داستان در هر ژانر بازی مهم شده

Sent from my D6603 using Tapatalk
الان این قسمت
من شخصا از عرب جماعت به طرز وحشتناکی حالم بهم میخوره، نفرت دارم
اگه نژاد پرستی نیست پس دقیقا چیه؟به این حس میگن نژادپرستی!! که تو این تاپیک داره فوران میکنه !!=;
تو همون رزیدنت ایول تو شماره 4 یه شخصی به اسم سدلر شخصیت منفی بازی بود اکثر ایول فن ها هم ازش بدشون میاد اما نه چون اسپانیاییه!!! چون یهو از بدون هیچ پیشینه ای اومد تو بازی و تو همون نسخه هم نابود شد!
پ.ن: :|:|:|

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احسان من هر چی بگی چشم بسته قبول دارم :D
ولی اگه الان شاهین یه اسپانیایی یا چه میدونم روس بود این همه جامه دریده میشد؟الان شاهین همه کاره ی بازیه؟:| اگه عرب های خارج از ایران افراطی تشریف دارن پس انوقت ما ایرانی ها سوپر الترا افراطی هستیم!! شک نکن تو این قضیه:| تو که تو فروم های فایتینگ میری ایا بقیه مردم از دیگر کشور ها هم از شاهین به خاطر عرب بودن بدشون میاد؟اگه اره که من حرفی ندارم! در اون صورت اکثر مردم جهان نژاد پرست هستن!:D
میتونی بگی من از شاهین بدم میاد چون یهو اومد جایگاه مهمی تو بازی پیدا کرد نه به خاطر این که عرب هستن!

البته منظورم توی بخش پول خرج کردن و خفن تر نشون دادن از چیزی که هست منظورمه :D و گرنه توی افراط و تفریط که کلاً ما داریم سروری می کنیم :D
آره ، روزی که معرفی شد دقیقاً توی فروم های فایتینگ همچین واکنشی بود نه تنها این بلکه یه سری واکنش به مراتب نابود تر نسبت به رشید توی SFV هم داشتیم ! (خیلیا اعتراض داشتن و ساده ترینش این بود که میگفتن یه جا توی راستر بازی حروم شد) :D بعد این اسمش نژاد پرستی نیست ایمان ، این سلیقه ـس مثلاً عموم مردم آمریکای شمالی و انگلیس که دوست دارن کرکترهایی که داخل بازی هستن یا نقش اول و مهم هستن آدم های بزن بهادر و بادی بیلدینگی باشن و عموم بازیای ژاپنی با کرکترهای ژاپنی گوگولی و نی قلیون رو ترول و مسخره میکنن و واکنش مشابه چیزی که الان میبنی رو دارن :D خب این اسمش نژاد پرستی نیست ، علاقس و خب برای هر کسی هم متفاوته و دلایل خودشو داره :D
خب من اصن توی پستم چیزی در مورد عرب نگفتم ، گفتم اونی که اسمش "ش" داره :D یعنی با خود کرکتره مشکل دارم نه با نژادش :D یکی از دلایلش همونیه که گفتم ، که یهو از ناکجا آباد پیدا میشن و بدون اینکه به کسی ربطی داشته باشن یا نقش مهمی میگیرن یا یه سری مسائلی رو وارد بازی میکنن که اصن ربطی نداره ! خب الان واقعاً ضرورتی داره که مسائل خاورمیانه و شرکتای نفتی و تـرور و این جور دری وری های مرتبط با این روزهای میدل ایست وارد تکن بشه ؟ :D اون یکی دلیلش هم اینه که این تیپ کرکترها واقعاً طراحی بد و نچسبی دارن یا حداقل من دوست ندارم و خب طبیعتاً بهش اعتراض میکنم :D بعد صرفاً هم نمیشه به سلیقه ی من ربطش دادها ، یه سری چیزا هستن که توی باور عموم پذیرفته شدن :D مثلاً تو نمی تونی توقع داشته باشی یه سوپر هیرو عین بتمن یا اسپایدر من یا ... بیان با یه استایل داغون و شلوار گشاد و دمپایی ابری یا با یه شیکم چاق و گنده به جای هیکل بادی بیلدینگی برات نقششون رو ایفا کنن :D اینم مثل همون :D یه سری چیزهایی که توی طراحی کرکترهای اون منطقه اعمال میشه واقعاً جالب نیست و بدرد یه سری عناوین اصلاً نمی خوره :D در صورتی که برعکس توی یه بازی مثل AC1 این مدل طراحی به شدت به آدم می چسبه و خب میشه جزو طراح ها و عناوین مورد علاقم :D
(البته یه پرانتز باز کنم که خیلی دلایل دیگه هم به شخصه برای خودم داره :D یکیش فایتینگ استایله ! رسماً میشه گفت این کرکترها هیچی ندارن و زوری یه چیزی براشون زور چپون میکنن :D اون رشید که واسش پارکور گذاشتن که اصن فرانسویه همچین چیزی ، اینجا هم که واسه این یه اسم همینجوری واسه فایت استایل زدن تنگش تا هر چی حرکت دم دست هست براش بذارن :D ولی از اونور مثلاً کسی به کرکترهای کره ای که با فایت استایل تکواندو به بازیا اضافه میشن اعتراضی دارن ؟ چه هوارانگ چه جوری :D کلاً دلایل زیاده. الان همینجا یه سری با این کرکتر ایتالیاییه هم حال نکردن ، ولی من خوشم اومد چون طراحیش خوب بود. من خودم توی انیمیشن تکن حالم از شین کامیا بهم می خورد ! اونم عین همین کلادیو اومده بود واسه از بین بردن Devil Gene ولی به قدری نچسب و مزخرف بود که با وجود ژاپنی بودنش ازش متنفر بودم و اگه توی بازی می خواست حضور داشته باشه همین واکنش الانم رو داشتم :D اصن چرا راه دور بریم اون یارو میگوئل توی شماره ی قبلی ! فاجعه ! اون زانگیف توی SF ! فاجعه :D همیشه هم گفتم :D خلاصه اینکه اینا حداقل برای من سلیقه ـس و با نژادها هیچ کاری ندارم :D)

پ.ن : چه طوماری شد :D ولی خب دیگه حداقل فک کنم قضیه روشن میشه و دیگه از این بحث ها پیش نمیاد :D

آخرین ویرایش:
بیشتر اعتراض ها به قضیه ی موثر جلوه دان یه کرکتر بی نام و نشون و جدید توی یه یونیورس قدیمی و اسم و رسم داره :D اینکه به خاطر پولی که داده شده یه کرکتر (حالا از هر جا) یهو میاد میشه همه کاره ی یه بازی با قدمت و الباقی کرکترهای شونصد ساله ی همون بازی روی هوا می مونن ، همه جای دنیا محکوم به ترول شدنه :D

دنیا در حال تغییره پسرم ، همین چیزی که میگین مهم نیست دیدی چه حجم اعتراض و انتقادی به جا گذاشت و با شدوفال تا حدی فروکش کرد ؟ :D دنیای گیم داره از اون حالت قدیمی و سنتی فاصله میگیره و به باقی چیزا هم بها داده میشه :D الان داستان سرایی داره یکی از بخش های جذاب و مهم همه ی ژانر های گیمینگ میشه ؛ همون گیلتی گیر هم جدا از اینکه یه بخش استوری خیلی خفن داشت ، با آپدیت پارت بعدی رو هم اضافه کرد و یه اثر خیلی خفن و تکمیل ارائه داد ، بلیز بلو هم که در جریانی :D تکن 7 هم که هارادا قراره بترکونه و کل این چندین و چند سالو جمع کنه ... پس همچین بی اهمیت نیست :D درسته برای اکثر کامیونیتی و کسایی که دنبال لذت گیم پلی فایت هستن این بخش بی اهمیت باشه ولی برای بقای اون اثر لازمه :D
اینکه زیاد جدید و عجیب نیست، :D تو SF هم همیشه اینکارو میکردن، مثلا تو 3 الکس اومد شد همه کاره، تو 4 یه دفعه وایپر و ایبل اومدن و چونلی هم تو 4 و 5 کلا شده بود کتک خور و damsel in distress (حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه) کلا میخوان یه تنوعی بدن به بازی دیگه حالا یا میگیره، یا نمیگیره. مگه همین جین کازاما از ناکجا آباد نیومد شد گنده تکن؟ یا لارس و زافینا و آلیسا یه دفعه اومدن کل lore تکن6 رو گرفتن دستشون. حالا اینم همونجور. بعدشم باو اینا یه چی ساختن که ساخته باشن. اگه گیم پلی طرف خوب باشه دیگه what's the problem؟ دیگه اینهمه شخصیت دارن، واقعا ایده هاشون ته میکشه و نمیخوان هم ایده جدیدی به خرج بدن چون براشون مهم نیست و فقط میخوان کرکتر یه بک استوری الکی داشته باشه. الان مثلا فرق ماکوتو و لارا و دان تو SF چیه از نظر داستانی؟ همه شون میخوان دوجوشون رو آباد کنن (به قول صفا:D) کسی هم براش مهم نیست که چرا اینا اینقدر عین همن چون تهش بازی و گیم پلی هست که میمونه.
مهم نیست دنیا چقدر تغییر کرده، چیزی که برای «بقای» بازی «فایتینگ» لازمه، بخش داستانی نیست، پلیر فعاله. نه کسی که میشینه فقط حرف میزنه و موقع عمل غیبش میزنه! همه جا همینطوریه. خود ما هم تو گروه PSF همین مشکل رو داریم. اونهمه آدم اومدن حرف تو تاپیک SFV بعد الان کلا 30 و خورده نفر تو گروه هستن که به زور فقط 10نفرشون فعالن و معمولا هستن هر روز. مگه همین SFV پوچ و داغون که هیچی نداشت و کل بازی سر جمع 7گیگ هم نمیشد، بیشترین پلیر تو EVO رو نداشت؟ اینا مگه استوری میخواستن؟
اعتراضات به SFV به خاطر این بود که بازی پوچ بود، هیچ محتوایی نداشت، نت کد خوب نبود، مچ میکینگ داغون بود، مشکلات نسخه PC، عدم وجود راه های زیاد برای گرفتن فایت مانی و همچنین نبود بخش آرکید. اعتراضات هنوزم هست چون اینا هنوزم برطرف نشدن و اون بخش استوری کذایی هم همچین دردی رو دوا نکرد.
الان مثلا بازیای Arcsys یا NR که مثلا خدای داستانن خیلی بقا دارن؟ یا اینکه مجبورن هر چند سال یه بار همون بازی قبلی رو آپدیت کنن و به اسم بازی جدید با قیمت یه بازی کامل بفروشن؟
داستان یه چیزیه واسه سرگرمی موقع هایی که میخوای آفلاین بزنی و یه ذره بری و حال کنی و با کرکترا آشنا بشی. بخشی نیست که قرار باشه خیلی جدی بگیریمش. هارادا و اونو هم فقط سر این الکی جو میدن چون دیدن ملت دارن بهونه میگیرن و فقط هدفشون بستن در دهن اونهاس.

آخرین ویرایش:
اینکه زیاد جدید و عجیب نیست، :D تو SF هم همیشه اینکارو میکردن، مثلا تو 3 الکس اومد شد همه کاره، تو 4 یه دفعه وایپر و ایبل اومدن و چونلی هم تو 4 و 5 کلا شده بود کتک خور و damsel in distress (حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه) کلا میخوان یه تنوعی بدن به بازی دیگه حالا یا میگیره، یا نمیگیره. مگه همین جین کازاما از ناکجا آباد نیومد شد گنده تکن؟ یا لارس و زافینا و آلیسا یه دفعه اومدن کل lore تکن6 رو گرفتن دستشون. حالا اینم همونجور. بعدشم باو اینا یه ساخته که ساخته باشن. اگه گیم پلی طرف خوب باشه دیگه what's the problem؟ دیگه اینهمه شخصیت دارن، واقعا ایده هاشون ته میکشه و نمیخوان هم ایده جدیدی به خرج بدن چون براشون مهم نیست و فقط میخوان کرکتر یه بک استوری الکی داشته باشه. الان مثلا فرق ماکوتو و لارا و دان تو SF چیه از نظر داستانی؟ همه شون میخوان دوجوشون رو آباد کنن (به قول صفا:D) کسی هم براش مهم نیست که چرا اینا اینقدر عین همن چون تهش بازی و گیم پلی هست که میمونه.
مهم نیست دنیا چقدر تغییر کرده، چیزی که برای «بقای» بازی «فایتینگ» لازمه، بخش داستانی نیست، پلیر فعاله. نه کسی که میشینه فقط حرف میزنه و موقع عمل غیبش میزنه! همه جا همینطوریه. خود ما هم تو گروه PSF همین مشکل رو داریم. اونهمه آدم اومدن حرف تو تاپیک SFV بعد الان کلا 30 و خورده نفر تو گروه هستن که به زور فقط 10نفرشون فعالن و معمولا هستن هر روز. مگه همین SFV پوچ و داغون که هیچی نداشت و کل بازی سر جمع 7گیگ هم نمیشد، بیشترین پلیر تو EVO رو نداشت؟ اینا مگه استوری میخواستن؟
اعتراضات به SFV به خاطر این بود که بازی پوچ بود، هیچ محتوایی نداشت، نت کد خوب نبود، مچ میکینگ داغون بود، مشکلات نسخه PC، عدم وجود راه های زیاد برای گرفتن فایت مانی و همچنین نبود بخش آرکید. اعتراضات هنوزم هست چون اینا هنوزم برطرف نشدن و اون بخش استوری کذایی هم همچین دردی رو دوا نکرد.
الان مثلا بازیای Arcsys یا NR که مثلا خدای داستانن خیلی بقا دارن؟ یا اینکه مجبورن هر چند سال یه بار همون بازی قبلی رو آپدیت کنن و به اسم بازی جدید با قیمت یه بازی کامل بفروشن؟
داستان یه چیزیه واسه سرگرمی موقع هایی که میخوای آفلاین بزنی و یه ذره بری و حال کنی و با کرکترا آشنا بشی. بخشی نیست که قرار باشه خیلی جدی بگیریمش. هارادا و اونو هم فقط سر این الکی جو میدن چون دیدن ملت دارن بهونه میگیرن و فقط هدفشون بستن در دهن اونهاس.

Street Fighter III: NEW GENERATION
اون بحثش فرق میکنه ! اون قرار بود سری SF رو ریبوت کنه ولی خب بی خیال اینکار شدن :D توی IV هم که وایپر و ایبل بودن که بوده باشن کاره ای نبودن اون وسط :D بعد من اشاره کردم صرفاً حرفم این نیست ، طراحی و شخصیت پردازی و فایت استایل هم مدنظرم هست :D اگه به نظر تو توی این بخش ها کرکترهایی مثل شاهین یا رشید در حد وایپر (که یکی از محبوب ترین Newcomer های SF IV هست) برابرن که هیچی :D
جین کازاما از ناکجا آباد اومد ؟ اضافه شدن به بازی بله ولی چیزی این وسط هست به اسم هویت وگرنه تمام کرکترهای دنیای گیم یهو از ناکجا آباد پیداشون میشه :D مرد مومن Third Generation خاندان میشیماس :D اگه به نظرت بچه مچه ها یا افراد درجه 1 خانواده ی کرکترهای اصلی میشن کرکترهای همینجوری که از ناکجا آباد اضافه میشن که الباقی کرکترها رو باید گل گرفت :D بعد اصن انقد بحث نداره که ! مشابه همون دلیلی که تو مثلاً از رشید یا شاهین خوشت میاد ، من خوشم نمیاد :D سلیقس ، نمیشه تحمیلش کرد که. تا فردا صبح هم دلیل بیاری باز میگم بنا به دلایلی که گفتم از اینا خوشم نمیاد :دی

کلاً داری بحث رو میبری طرفی که جاش اینجا نیست ، تمام حرف منم دقیقاً همینه که خودت گفتی :

داستان یه چیزیه واسه سرگرمی موقع هایی که میخوای آفلاین بزنی و یه ذره بری و حال کنی و با کرکترا آشنا بشی. بخشی نیست که قرار باشه خیلی جدی بگیریمش.

فقط نمی دونم چرا انقد داری لقمه رو دور سرت می چرخونی :D فایتینگ هم مثل هر بازی دیگه ای در وهله ی اول یه بازی کامپیوتریه که با واژه ی سرگرمی تعریف میشه و بخشی از این سرگرمی در قالب بخش آفلاین دنبال میشه که بهترین آپشن برای وقت گذروندن توی این بخش همین استوری هاست :D و گرنه یه مشت مبارزه ی بی هدف و بدون ریوارد توی بخش آفلاین کسی رو جذب بخش آفلاین نمی کنه ، طرف میره همین مسابقه رو آنلاین میده که یه چیزی هم گیرش بیاد :D برای بقا هم خودت داری میگی پلیر نیازه ، بیس پلیرهای یه بازی هم با اومدن پلیرهای جدید بیشتر میشه و گرنه گیمرهای قدیمی و ثابت بازی از یه جا به بعد میرن دنبال کار و زندگیشون و تعداد کمی باقی می مونن و نتیجه همین میشه که توی کلن بازی 10 نفر فعال بیشتر پیدا نمیشه :D پلیر جدید هم اول یه معرفی آفلاین لازم داره تا بازی رو درک کنه ، مثل پلیر قدیمی نیست که اشباع شده باشه و یه راست بره پای آنلاین :D

ویرایش :

اینم اضافه کنم وقتی میگم داستان و استوری مود منظورم داستان در حد Witcher نیست ! که فک کنی باید این وسط یه داستان خفن و فلسفی وجود داشته باشه تا همه چی اوکی بشه :D نه منظورم صرفاً یه چیز جمع و جور و کوتاه برای شناسوندن کرکترهاست :D مخاطب اول باید بفهمه طرف مقابلش کی هست و با چی سر و کار داره تا بعد بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و وقت بگذرونه :D و گرنه برای یه پلیر جدید که از هیچ جای بازی خبر نداشته باشه بهترین و بدترین کرکتر دنیای فایتینگ هم فرقی نمیکنه و میذارتش کنار :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or