Multi Platform Tekken 7

اولین اطلاعات عنوان Tekken 7 لیک شد

logo_main.png

Information

• Tekken 7 در اوایل سال 2017 بر روی PS4, X1 و PC عرضه خواهد شد.
  • Tekken 7: Fated Retribution معرفی شد. نسخه آپدیت شده Tekken 7 که شخصیت های بیشتر و آپدیت های بیشتری به همراه خواهد داشت. این نسخه برای عرضه بر روی آرکید و کنسول ها در نظر گرفته شده است.
  • Akuma از Street Fighter به عنوان شخصیت مهمان در T7: FR حضور خواهد داشت.
  • بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 4 در دست ساخت است.
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان Rage Drive به بازی اضافه شده که امکان کنسل کردن یک حرکت و ادامه دادن کمبوها با حرکات دیگر را می‌دهد. این قابلیت همانند دیگر قابلیت ها تنها در وضعیت Rage در دسترس بوده و انجام دادن آن، این حالت را از بین می‌برد.
  • مبارزات به صورت 1 به 1 دنبال خواهند شد و خبری از حالت 2 به 2 نیست.
  • داستان بازی پیرامون خاندان میشیما خواهد بود و به ریشه های داستانی و چگونگی شکل گیری ژن شیطانی باز خواهد گشت. به گفته کاتسوهیرو هارادا، بسیاری از اسرار این سری در این نسخه فاش خواهند شد.
  • شخصیت Kazumi در این نسخه حضور خواهد داشت و نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
  • 2 مکانیزم جدید به بازی اضافه شده است: Rage Art که زمانی که خط سلامتی به مقطعی بحرانی رسیده باشد، به بازیکن این اجازه را خواهد داد که علاوه بر افزایش قدرت ضربات، فنونی بسیار قدرتمند را پیاده سازی کند / Power Crush که به بازیکن اجازه خواهد داد که حرکات خود را علی رغم ضربه خوردن از حریف دنبال نماید، اگرچه ضربات دریافتی همچنان سلامتی را کاهش خواهند داد.
  • سیستم Bound که باعث پرت شدن حریف به هوا و دنبال کردن کمبو توسط بازیکن میشد، تا حد زیادی کمرنگ شده است و تعداد فنونی که این حرکات را انجام میدهند، زیاد نخواهند بود. علاوه بر این بازیکن قادر نخواهد بود که در میانه کمبو از این سیستم استفاده کند.
  • برای جبران کمرنگ شدن سیستم Bound، به بسیاری از حرکات، کمبوهای جدیدی اضافه شده تا به گسترش دادن کمبو کمک کند.
  • در صورت استفاده از Rage Art، وضعیت Rage از بین می‌رود.
  • برخلاف دو عنوان قبلی، بازیکن در حالت Rage، افزایش ضربات نخواهد داشت و فقط امکان دسترسی به Rage Art رو خواهد داشت.
  • Rage Art تمامی شخصیت ها لزوما همانند یکدیگر نمی‌باشد و برای برخی از شخصیت ها به صورت دیگری عمل میکند.
  • قابلیت جدیدی به نامِ Super Slow Motion به بازی اضافه شده است. زمانی که هر دو بازیکن خونِ کمی داشته باشند و به عبارتی توی حالت Rage باشند، زمانی که همزمان با هم حمله کنند، صحنه اسلو موشن شده و به نقل از هارادا، حسی هیجان انگیزِ سینماتیک به بازیکن ها منتقل میکند. که یا ضربه ها خطا میروند، یا Double K.O اتفاق میوفتند و یا K.O رخ میدهد.
  • به گفته هارادا شخصیت Katarina برای تازه واردان مناسب خواهد بود.
  • دوربین بازی نسبت به Tekken Tag Tournament 2 عقب تر گذاشته شده است.
  • تعداد شخصیت ها نسبت به TTT 2 کمتر خواهند بود.
  • افکت های گرد و خاک، آب و عرق کردن شخصیت ها در بازی وجود خواهد داشت.
  • مکانیزم دوربین بازی این اجازه را به بازیکنان خواهد داد که طرف مورد علاقه خود را برای شروع مسابقه انتخاب کنند. بسته به انتخاب بازیکنان، دوربین در طرفین مناسب قرار خواهد گرفت.

txcy_char_t7.png

5nsi_btn_josie_off.png
h2u_btn_chloe_off.png

k2fv_btn_gigas_off.png
b5th_btn_claudio_off.png

k2z5_btn_kazumi_off.png
czuj_btn_katarina_off.png

zzok_btn_kuma_off.png
ieb7_btn_panda_off.png

nfjy_btn_shaheen_off.png
n6ed_btn_lee_off.png

y2ow_btn_mraven_off.png
69kt_btn_miguel_off.png

536g_btn_eliza_off2.png

ghsk_btn_heihachi_off.png
9o6a_btn_gouki_off.png

tqnj_btn_kazuya_off.png
3qvd_btn_jin_off.png

w3qf_btn_hwoarang_off.png
7yto_btn_devil_off.png

kmaw_btn_dragunov_off.png
7a34_btn_feng_off.png

205h_btn_lars_off.png
80tj_btn_king_off.png

r29p_btn_asuka_off.png
1om7_btn_alisa_off.png

yfvt_btn_bryan_off.png
wmx4_btn_bob_off.png

r39t_btn_nina_off.png
rpk_btn_xiaoyu_off.png

cwid_btn_lili_off.png
gn96_btn_leo_off.png

s1s_btn_law_off.png
d1ib_btn_steve_off.png

0fef_btn_paul_off.png
jq8p_btn_yoshimitsu_off.png

x2qd_btn_jack_off.png

siy_t7.png

0gyf_btn_articsnowfall_on_%282%29.png
xtx4_btn_abandonedtemple_on_%282%29.png

7qf_btn_dragonsnest_on_%282%29.png
ksx_btn_devilspit_off_%282%29.png

owyz_btn_jungleoutpost_on_%282%29.png
rtq2_btn_forgottenrealm_on_%282%29.png

ykif_btn_mishimadojo_on_%282%29.png
txr4_btn_mishimabuilding_on_%282%29.png

w94o_btn_twilightconflict_on_%282%29.png
owjx_btn_souq_on_%282%29.png

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی خیلی بالا نیست. خیلی انتظار بیشتری داشتم. واقعا بازی های فایتینگ نه مکان های باز میخوان برای درست کردن نه جمعیت وجود داره توش مثل اوپن ورد ها پس چرا نباید بازی های فایتینگ گرافیک واقع گرايانه داشته باشن؟! البته من گرافیک مورتال کمبت رو قبول داشتم. در کل بخوایم حساب کنیم هیچ فایتینگ فانتزی ای به اندازه تیکن عالی نبوده من تیکن رو از همه فایتینگ ها سر تر میدونم البته منظورم فایتینگ های یو اف سی و اینا نیست.منظورم فایتینگ های فانتزیه مثل اینا. ولی عجیبه برام تیکن 7 با این همه سابقه نباید خیلی پیشرفت کنه؟! یادش بخری قبلنا رقیب نداشتم تو تیکن با هر کس بازی میکردم باخت نداشتم دستگاه رو تو درجه سختی آخر شکست میدادم زیاد. کسانی که تیکن بازن میدونن درجه سختی آخر تیکن چی بود! خیلی حرفه ای میبینم خودم رو تو تیکن. ولی این شماره 7 خیلی بیشتر ازش انتظار دارم. لازم به ذکر کرکتر مورد علاقم lei vulong هست. عالی بود عالی.
گرافیک بازی خیلی خیلی خوبه منتها از تو یوتیوب اینا نمیتونی گرافیک واقعیه بازیو ببینی چون ویدیوهای داخل یوتیوب بیت ریتشون کمه مثلا واسه 1080 از 5000 تا 8000 بیت ریت هست در صورتی که اون ویدیو تقریبا 40000 یا 50000 هزار بیت ریت داره شایدم بیشتر. بیت ریت هر چقدر بیشتر باشه کیفیت ویدیو بهتره. الانم ساخت بازی هنوز کامل نشده و هارادا هم خودش گفته این گرافیک اصلی بازی نیست و تو نسخه های کنسولی خیلی بهتر خواهد شد:D یعنی قشنگ تو نسخه کنسولی یه گرافیک نسل 8 رو به وضوح تجربه میکنیم:D فقط تکن 6 گرافیکش زیاد خوب نبود ولی دیگه اون اشتباه تکرار نمیشه خیالت راحت باشه

گرافیک که خیلی خوبه. نور پردازی و افکت ها هم بی نظیرن. فکر کنم بیشتر نگرانی بچه ها راجع به مدلینگ کرکترها باشه که چندین ساله تغییر نداشتن.
تکن 6 هم خیلی گرافیک و انیمیشن های خوبی داشت. من توی خونه دوستم بازی کردم برای اولین بار فکم افتاد زمین با اون گرافیک :D جریان چیه میگین خوب نبود؟

پ.ن: گرافیک واقع گرایانه بر خلاف فانتزی، خیلی زود تاثیرش رو از دست میده.

• Like
Reactions: PWLG
گرافیک که خیلی خوبه. نور پردازی و افکت ها هم بی نظیرن. فکر کنم بیشتر نگرانی بچه ها راجع به مدلینگ کرکترها باشه که چندین ساله تغییر نداشتن.
تکن 6 هم خیلی گرافیک و انیمیشن های خوبی داشت. من توی خونه دوستم بازی کردم برای اولین بار فکم افتاد زمین با اون گرافیک :D جریان چیه میگین خوب نبود؟

اصولا وقتی یه نفر به ظاهر -مثلا- حرفه ای، از یه چیز ایراد میگیره، عده ای بهشون تلقین میشه که واقعا این ایراد وجود داره. (واسه خودمم گاهی اوقات پیش اومده:D)
من فاز بقیه نمیدونم چیه ولی تکنی که من تو e3 دیدم، به جرئت میگم بهترین گرافیک رو بین فایتینگ ها نسل8 تا الان داره. باو گرافیک بازی عین کاتسیناش شده دیگه چی میخواین؟ :D تخریب پذیری محیط، جزئیات بالا، افکت های قدر و خفن، چیزی کم نداره. من والا به همینی که الان هست هم راضیم و بهتر هم نشه برام مهم نیست.
الان مگه مورتال و اینجاستیس در حد این هست گرافیکشون؟

تکن 6 گرافیکش خوب بود ولی در مقابل نسخه های قبلی یمقدار ضعیف تر بود از نظر گرافیکی وگرنه از از نظر گیم پلی اینا عالی بود. مثلا وقتی تکن 5 اومد رو ps2 گرافیکش واقعا بالا بود یا تکن 3 رو ps1 یا تکن تگ 2 رو ps3 ولی تکن 6 یه مقدار گرافیکش ضعیف بود:D الان اگه تکن تگ 2 رو بازی کنی گرافیک تکن 6 اصن یادت میره...گرافیک تگ خیلی خیلی بهتره نسبت به 6:D

گرافیک بازی خیلی خیلی خوبه منتها از تو یوتیوب اینا نمیتونی گرافیک واقعیه بازیو ببینی چون ویدیوهای داخل یوتیوب بیت ریتشون کمه مثلا واسه 1080 از 5000 تا 8000 بیت ریت هست در صورتی که اون ویدیو تقریبا 40000 یا 50000 هزار بیت ریت داره شایدم بیشتر. بیت ریت هر چقدر بیشتر باشه کیفیت ویدیو بهتره. الانم ساخت بازی هنوز کامل نشده و هارادا هم خودش گفته این گرافیک اصلی بازی نیست و تو نسخه های کنسولی خیلی بهتر خواهد شد:D یعنی قشنگ تو نسخه کنسولی یه گرافیک نسل 8 رو به وضوح تجربه میکنیم:D فقط تکن 6 گرافیکش زیاد خوب نبود ولی دیگه اون اشتباه تکرار نمیشه خیالت راحت باشه
من اون تریلر که با کامپیوتر بازی کرده بودن رو دیدم با کیفیت بالا بیت ریش رو نمیدونم ولی اینقدری بلدیت داریم که میفهمیم دنیای گرافیک دسته کیه! نمیگم گرافیکش بده گفتم گرافیکش خیلی بالا نیست و طبیعی هست نسخه نهایی نیست ولی بازم نسبت به سبک فانتزیه بازی نباید انتظار گرافیک واقع گرايانه داشت ولی واقعا اگه یه گرافیک واقع گرايانه داشته باشه بهتر نیست؟
اصولا وقتی یه نفر به ظاهر -مثلا- حرفه ای، از یه چیز ایراد میگیره، عده ای بهشون تلقین میشه که واقعا این ایراد وجود داره. (واسه خودمم گاهی اوقات پیش اومده:D)
من فاز بقیه نمیدونم چیه ولی تکنی که من تو e3 دیدم، به جرئت میگم بهترین گرافیک رو بین فایتینگ ها نسل8 تا الان داره. باو گرافیک بازی عین کاتسیناش شده دیگه چی میخواین؟ :D تخریب پذیری محیط، جزئیات بالا، افکت های قدر و خفن، چیزی کم نداره. من والا به همینی که الان هست هم راضیم و بهتر هم نشه برام مهم نیست.
الان مگه مورتال و اینجاستیس در حد این هست گرافیکشون؟
دوست عزیز من بر خلاف تصورت تو بحث تیکن خیلی جدی و خشن و حرفه ای چه عرض کنم از حرفه ای هم 100 پله حرفه ای ترم. D: انشاالله بازی بیاد آنلاین بزنیم از خجالت هم در بیایم. ولی نه جدا از شوخی من گرافیک بازی رو در حد بالایی نمیبینم مثلا مورتال کمبت برای پارسال گرافیکش خیلی خوب بود ولی تیکن برای سال 2017 قرار بیاد اینم مد نظر بگیر...جدای از اینها اینقدر به تیکن از فایتینگ های دیگه بیشتر علاقه دارم که وقتی کرکتر مورد علاقم رو که اسمش رو بالا نوشتم رو ندیدم تو لیست تو تریلر اعصابم خراب شد!:D

چقدر Tekken باز حرفه ای ریخته اینجا ما خبر نداشتیم!:D

ماشالله با این وضعیتی که من تو این تاپیک میبینم الان باید گیمر های ایرانی توی همه مسابقات که Tekken توش حضور داره مقام میاوردن و داستان چیه میدونم!:-"

دوست عزیز من بر خلاف تصورت تو بحث تیکن خیلی جدی و خشن و حرفه ای چه عرض کنم از حرفه ای هم 100 پله حرفه ای ترم. D: انشاالله بازی بیاد آنلاین بزنیم از خجالت هم در بیایم. ولی نه جدا از شوخی من گرافیک بازی رو در حد بالایی نمیبینم مثلا مورتال کمبت برای پارسال گرافیکش خیلی خوب بود ولی تیکن برای سال 2017 قرار بیاد اینم مد نظر بگیر...جدای از اینها اینقدر به تیکن از فایتینگ های دیگه بیشتر علاقه دارم که وقتی کرکتر مورد علاقم رو که اسمش رو بالا نوشتم رو ندیدم تو لیست تو تریلر اعصابم خراب شد!:D
والا من کلی گفتم و شما یا کس دیگه ای رو خطاب قرار ندادم. اگه PCبازی که حتما درخواهم آمد از خجالتتون، وگرنه که باید وایسیم ببینیم کراس پلتفرم میشه یا نه!
والا دیگه نمیدونم تصور شما از یه گرافیک خوب چیه و واقعا چه انتظاری دارید ولی قطعا یه فایتینگ رو با فایتینگ مقایسه میکنن نه یه بازی شوتر یا اکشن ادونچر انحصاری.:دی بگذریم...
درباره کرکتر که درک میکنم قشنگ، منم تا قبل از تایید یوشیمیتسو، کلا حال نمیکردم باهاش :دی

اینا که میخواستن برا نسل هفتم هم بیرونش بدن چیشد یهو پشیمون شدن ؟
الان من توضیحات پست اول این تاپیکو خوندم خیلی علاقم به بازیش بیشتر شد ولی کنسول نسل هشتم ندارم

الان من توضیحات پست اول این تاپیکو خوندم خیلی علاقم به بازیش بیشتر شد ولی کنسول نسل هشتم ندارم
:o
برای نسل هفتمی در کار نبود. احتمالا شما اشتباهی Tekken X Street Fighter رو میگین که فعلا ساختش متوقف شده.

چقدر Tekken باز حرفه ای ریخته اینجا ما خبر نداشتیم!:D

ماشالله با این وضعیتی که من تو این تاپیک میبینم الان باید گیمر های ایرانی توی همه مسابقات که Tekken توش حضور داره مقام میاوردن و داستان چیه میدونم!:-"

نه بابا تیکن باز حرفه ایی چیه .. اگه دوستان ناراحت نشن . چون حقیقت رو باید پذیرفت کجا حرفه ایی هستند خخ البته منم خودم هم هستم اما نه زیاد .
حرفه ایی اونه که بدون اون ضربه زیری که دفاع کرده با چه ضربه ایی جواب پونیشیش رو بده کدوم ضربه رو کمبو کنه . خیلی خیلی سرعتی باید جوابش رو بده چون گارد بسته میشه . اینا نکات بازیه . و الا بیایی 4 تا کاراکتر زن Alisa . Lili . Asunka ... بکیری فقط ذونه دونه مثلث مربع بزنی که نشد بازی .
حالا خدا رو شکر چون من عمقی کار کردم تیکن رو اینا رو خیلی وارد ترم تا مثل بقیه فقط بازی میکنن که وقتشون پر بشه اگه جایی بحث کردن بگن آره ما هم پلی کردیم یا این که در نت خیلی قشنگ ضحبت میکنن .

من فکر میکنم Namco و به طور خاص روی Tekken جوابشو پس داده. نسخه به نسخه Tekken بهتر شد و حتی به Tekken6 هم نمیشه ایراد بگیری چون یه سری تغییرات کلی تو بازی بوجود اومد که تو TTT2 کامل جا افتاد. Tekken7 هم داره تغییراتی به نحوه مبارزات میده که مسلما بازی رو هیجانی تر میکنه. از لحاظ گرافیک هم به نظر من شما بعد از یک هفته بازی کردن هیچ توجهی به گرافیک بازی نمیکنی و برات عادی میشه و تنها چیزی که مهمه گیم پلی هست که مطمینا هارادا میدونه چیکار کنه. خود من از این سیستم جدید که شبیه Street Fighter شده زیاد خوشم نمیاد ولی تا خودت بازی نکنی نمیشه نظر قطعی داد.

در مورد کاراکتر ها هم هرکسی از هر کاراکتری که خوشش بیاد میتونه باهاش خوب بازی کنه و هیچ ربطی به آسونی یا سخت بودن کاراکتر نداره چون با کمی تمرین لِمش دستت میاد.

• Like
Reactions: Powerful King
روي PC م منتشر ميشه. استيم و احتمالا مابقي جاها.

در مورد کاراکتر ها هم هرکسی از هر کاراکتری که خوشش بیاد میتونه باهاش خوب بازی کنه و هیچ ربطی به آسونی یا سخت بودن کاراکتر نداره چون با کمی تمرین لِمش دستت میاد.
با سلام

بنظر من داره. در مورد خودم بگم با پائول ٢-٣ هفته تمرين كردم و پيشرفتم (بنظر خودم!) عالي بود ولي با نينا ٧-٨ ماه طول كشيد تازه لمش رو پيدا كنم. كركتر سخت و اسون داريم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
روي PC م منتشر ميشه. استيم و احتمالا مابقي جاها.

با سلام

بنظر من داره. در مورد خودم بگم با پائول ٢-٣ هفته تمرين كردم و پيشرفتم (بنظر خودم!) عالي بود ولي با نينا ٧-٨ ماه طول كشيد تازه لمش رو پيدا كنم. كركتر سخت و اسون داريم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آفرین . دقیقا .
حالا یه سوال چون راحت بود Paul هر کی باشه سریع یاد میگیره چیز خاصی نداره. برای من هم همین گونه بوده . مسلما زمین تا آسمون Lei سخت تره .
پس نتیجه گیریش این میشه که شما با Paul خیلی سخت تر میتونی به حریفت ضربه ایی وارد کنی تا Lei قبول داری ؟
چون برای همه Paul خیلی راحت سریع ضد فن هاش و چیزاش رو میدونن که چه کار کنن
اما مثلا Lei - خدای ضربات ریز داره
King - هر لحظه امکان داره بگیردت 70 % خالی کنه روت
اما اشتباه نکن درست کاراکتر آسونی هست . اما کاراکتر بسیار بسیار حرفه ایی هست . چون باید خیلی خیلی تلاش کنی تا به حریفت دمیج یا ضربه ایی وارد کنی
این دیدگاه منه

:o
برای نسل هفتمی در کار نبود. احتمالا شما اشتباهی Tekken X Street Fighter رو میگین که فعلا ساختش متوقف شده.

نه علی این داداشمون درست میگه. اوایل که معرفی شد، گفته بودن واسه ps3 میاد. یعنی اصلا اولش فقط ps3 بود معلوم نبود واسه 4 هم میاد یا نه اما شاید حواسشون نبوده که بازی ای که با آنریل4 ساخته میشه، اصلا قابل اجرا نیست رو نسل7

• Like
Reactions: Powerful King
نه علی این داداشمون درست میگه. اوایل که معرفی شد، گفته بودن واسه ps3 میاد. یعنی اصلا اولش فقط ps3 بود معلوم نبود واسه 4 هم میاد یا نه اما شاید حواسشون نبوده که بازی ای که با آنریل4 ساخته میشه، اصلا قابل اجرا نیست رو نسل7
نه بابا اصلا همچین چیزی نیست. خوبه خودم اولین نفری بود که توی توییتر معرفی بازی رو دیدم که IGN زودتر از موعود لیکش کرده بود :D اصلا یادم نمیاد جایی گفته باشن مال نسل قبل هم میاد. از همون اول هم گفته بودن بازی رو با UE4 میسازن که روی نسل قبل کاربرد نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or