Tekken 7

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دِ نه اونو نمیگم ! پرویو آرش رو میگم که روی جلدم بود . از زمان انتشار اون مدت 2 ماه مونده بود تا بازی بیاد اما این مولتی شدن کلا به گند کشید بازی رو . ولی انصافا نسبت به تکن های قبلی بد بود . وگرنه اگر اسم Tekken رو نداشته باشه بازی بدی نبود .
من کلا یک Preview ازT6 یادمه که پروفایل همه بازیکن هاش هم گذاشته بود. اون موقع هم تاریخ انتظار نداشت.
مشکل T6 این بود که بازیکن مجبور به بازی کردن سناریو می کرد. همون Tekken Force شماره های قبلی خیلی بهتر بود.

مشکل T6 فقط همون سناریو نبود . داستانش خیلی ضعیف بود . خیلی از شخصیت ها مثل Heihachi اصلا نقشی نداشتن توی داستان . گرافیکش واقعا قدیمی بود . تازشم . تو میگی همون Tekken Force . Tekken Force توی قبلی ها بیشتر یه Bonus بود . اما اینجا کرده بودنش محوریت اصلی داستان . یادم نمیره روزی که بازی لیک شد شب رفتم بازی رو گرفتم اومدم یهو جا خوردم دیدم Scenarioـش اینطوریه . واقعا حالت سکته بهم دست داده بود !!!!!
کلا اگه نمکو این اشتباهات 6 رو بتونه حل کنه ( مثلا داستان بهتری داشته باشه یا گرافیک که انصافا برای نمکو خیلی زحمت نداره ) و بتونه یه بازی درست کنه در حد 3 یا حتی 5 ، خیلی عالی میشه .

حرفای دوستان کاملا درسته سناریو مد افتضاح بود ! اما به شخصه بدترین موردی که توی تکن 6 دیدم داستانش بود ! یعنی واقعا مایه شرم تکن بود از نظر داستان !

نظر من اینه که با بازگشت بسیار خفن فایتینگ های دوبعدی تو این نسل، فایتینگ های سه بعدی برای موفقیت باید یه چیزی در حد معجزه باشن

یعنی می شه یه روزی اینا بیان برای هر کاراکتر یه Story Mode بزارن ؟ :rolleyes: اگه بشه چی میشه!
نظر من اینه که با بازگشت بسیار خفن فایتینگ های دوبعدی تو این نسل، فایتینگ های سه بعدی برای موفقیت باید یه چیزی در حد معجزه باشن
سیستم مبارزه سه بعدی برای قسمت سناریو واقعا باید به قول شما معجزه باشه ولی بازم بدرد نمی خوره.
به نظر من باید 2.5 بعدی باشه مثل بازی شورش در شهر قدیم ( Street of Rage ) با این فرق که گرافیکش در حد نسل امروز و محدودیت هاش هم برداشته بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or