Tekken 7

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
درود .

f1325416-294b-4a2f-b8b0-a843a2c3db6d.jpg

امروز طی مصاحبه ای از سایت Euro Gamer ساخت پروژه ی هفتمین شماره از سری بازی های افسانه ای Tekken توسط Katsuhiro Harada اعلام شد !

پ.ن : پست اول با فاش شدن اطلاعات جدید ویرایش خواهد شد .
پ.ن 2 : میبخشید که انقدر زود تاپیک رو زدم از ذوق و هیجان بود :دی .
پ.ن 3 : با تشکر از دوست عزیز ‏ Ooops .

• Like
Reactions: Empty Box
نمیدونم چرا اینقدر عجله دارین!
مثل اینکه یادتون رفته که نسخه کنسولی ِ Tekken 6 نزدیک 2 سال بعد از نسخه آرکید عرضه شد. حالا البته معلوم نیست این دفعه سیاستشون چه‌جوریه. به هر حال زیاد عجله نکنین. Tekken 6 روی کنسول، هنوز پیر نشده تا به این سرعت نسخه بعدی رو بدن.

شماره 6 که 4 سال بعد از معرفی اومد این هم بعید زودتر از 2011 بیاد. فعلا منتظر MK 9 می مونیم.
البته کسری ، فکر کنم سره مولتی شدن انقدر عرضش کش پیدا کرد . وگرنه تا قبل از مولتی شدن قرار بود 2 ماه بعدش بیاد ( که بازیرایانه قبل از اون زمان پرویو کرد ، یادته :دی ؟ ) کاش همون موقع میومد و این لارس و آلیسا ***** و Scenario Mode فاجعه رو نداشت !

البته کسری ، فکر کنم سره مولتی شدن انقدر عرضش کش پیدا کرد . وگرنه تا قبل از مولتی شدن قرار بود 2 ماه بعدش بیاد ( که بازیرایانه قبل از اون زمان پرویو کرد ، یادته :دی ؟ ) کاش همون موقع میومد و این لارس و آلیسا ***** و Scenario Mode فاجعه رو نداشت !
راستش اینطور نبود. گزارش بازی رایانه برای TGS 2007 بود. اون موقع تاریخ عرضه بازی اواخر 2008 بود که بعدا اعلام شد نوامبر 2008. البته من برام جالبه چه طوری LP بازی PS3 بود بعد از لحاظ رزولوشن پایین تر بود !! احتمالا LP بازی PC بوده که اینها یک سال بعد از معرفی بازی عرضه کردند. من که کلا از سری تکن بدم اومد به خاطر قسمت ششم.

نه به باره،نه به داره!شاید انحصاری شد:دی هیچی معلوم نشده،تاپیک اتیش کردیا:دی

ولی در کل من همچنان DOA و S C حال میکنم:love:

راستش اینطور نبود. گزارش بازی رایانه برای TGS 2007 بود. اون موقع تاریخ عرضه بازی اواخر 2008 بود که بعدا اعلام شد نوامبر 2008. البته من برام جالبه چه طوری LP بازی PS3 بود بعد از لحاظ رزولوشن پایین تر بود !! احتمالا LP بازی PC بوده که اینها یک سال بعد از معرفی بازی عرضه کردند. من که کلا از سری تکن بدم اومد به خاطر قسمت ششم.
دِ نه اونو نمیگم ! پرویو آرش رو میگم که روی جلدم بود . از زمان انتشار اون مدت 2 ماه مونده بود تا بازی بیاد اما این مولتی شدن کلا به گند کشید بازی رو . ولی انصافا نسبت به تکن های قبلی بد بود . وگرنه اگر اسم Tekken رو نداشته باشه بازی بدی نبود .
به هر حال شماره ششم نتونست جواب اون همه انتظارات ما تکن خور ها رو بده :دی . امیدواریم این بتونه و اون بخش فاجعه Scenario رو بردارن :دی .

tekken که دیگه از دست رفت و با اومدن رو 360 اصلتش رو از دست داد
این تاپیک هم حداقل 1 سال میره واسه خودش ، چرا اینقدر زود تاپیک زدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or