برای من که تا حالا اصلا هنگ نکرده از دیروز تا حالا storyارو با همه یه سری رو رفتم فقط کوما و راگر موندن با ستیو:cheesygri میگم این باب هم با اون هیکلش باهال ولیمن تا مثلا 1 ساعت بازي ميكنم بعد يك دفعه وصط بازي صفحه سياه ميشه بعد يا بايد خاموشش كنم يا shadown تا درست شه! كسي ميدونه چرا؟
اره دیدم کلا شخصیتش جالب، ولی خب دانستان اصلی بازی تو سناریو هستش که تو psp نیست متسفانه،کلا من فکر کنمendige ها تو تکن 6 زیاد مهم نیستن ، نمی دونم من psp3000دارم شاید رو 2000 گیر میکنه ولی برای من اصلا گیر نکرد نمی تونی با همین دانلود کنی حالا شب رو رپید هم آپ میکنم.اره باب خيلي باحاله endige باب رو ديدي؟؟؟
ولي ending هاي بيشتر كركترها ادامه داره ادم تو كفش ميمونه مثل ماله زفينا خيلي عجيب بود اخرش!
راستي kianaz من اگه اون tekken كي تو اپ كردي رو دان كنم درسته بازي؟؟؟ اگه اره ميشه از رپيد اپ كني؟
fببین اینا کار میکنهمرسي!
اره شايو ولي هنگ ميكنه خوبه اگه هنگ نميكرت psp رو ول نمي كردم كور ميشدم!
ها ميگم انيستال چه فايدهاي داره؟؟من انستال كردم اول گفت ري انستال كن كردم بعد خاموشش كردم هنوز دوباره نرفتم ببينم چي شده!
اینا سالماً 1000% تست شدن . ( خودم دارم رو 3000 بازی میکنم ) .اينا لينك بازي درسته هست كه خودت داري؟؟؟؟