Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تنها راهی هست که یک نفر میتونه قابلیت هاش رو در اون مورد بصورت کاملا مستند به دیگران اثبات کنه.
درغیر این صورته میشه "من آنم که رُستم بُود پهلوان".

سوای این بحث، خیلی دوست دارم بدونم Namco چه خوابی برای آچیومنت تِکن دیده
5.gif
.
البته به نظر من تنها راه نیست:biggrin1: چون خیلی از اچیومنت ها اصلا به مهارت بر نمیگرده و خیلی هم سر سری هست. برای این نوع کل کل که تو میگی بخش مولتی پلیر بهتر هست:biggrin1: من هم خیلی دوست دارم بدونم که چه لیستی میدن بیرون

نه منظورم اون حالتی بود که تو tekken3 بود فکر کنم که مثله شورش مشد با یکی از کارکترها بازی کرد
همونی که مثل شورش در شهر و اینا میشد؟ اگه منظورت اون در مورد اون بخش من چیزی نشنیدم ولی گفتن که یک چیز جدید در این راستا می خوان بدن بیرون. یادم هست که قبلا تو بخش اخبار زده شده بود

میگم این پک هایی که میخوان توش تیشرت هست دیگه؟بعد سایز بندی نداره؟:دی
همونی که مثل شورش در شهر و اینا میشد؟ اگه منظورت اون در مورد اون بخش من چیزی نشنیدم ولی گفتن که یک چیز جدید در این راستا می خوان بدن بیرون. یادم هست که قبلا تو بخش اخبار زده شده بود
گفتن که داره...جالبه که میگن Co-op هم هست!

داره این مود خوشحال "شورشی" رو که خیلی گسترده و حرفه ی کار شده.

• Gorgeous graphics: The advanced high definition graphics and 3-D animation technologies create the most impressive HD visuals in Tekken history.
  • Huge number of characters: Master 40 unique fighters representing the world's top martial arts styles! The character lineup includes 34 beloved characters, such as Jin, Heihachi, and Kazuya, as well as 6 brand new characters with unique fighting styles and combo systems.
  • Global competition: Prove your supremacy against players from around the world with online VS mode.
  • Customization: Create new characters and customize them with every imaginable detail. Customize their hairstyles, apparel, fashion accessories, tattoos, and more. Then take your own ultimate fighters online!
  • Dynamic, interactive, destructible environments: Punch your enemies through concrete walls or kick them through floors to open a whole new battleground. The stages go through dynamic changes ranging from a sudden attack helicopter crash to vehicle explosions.

خیلی خوبه:p
جدیدا هر چی از خدا ( تو بازی ها) که میخوام بر آورده میشه:love:
این co op ش - آفلاین هم هست یا فقط آنلاینه؟
چون ما فعلا از نعمته adsl محرومیم و مخابراتمون هم پورته خالی نداره:(

خیلی خوبه:p
جدیدا هر چی از خدا ( تو بازی ها) که میخوام بر آورده میشه:love:
این co op ش - آفلاین هم هست یا فقط آنلاینه؟
چون ما فعلا از نعمته adsl محرومیم و مخابراتمون هم پورته خالی نداره:(
نمیدونم، چک کردم بخش رو زده بود 2 نفره. امیدوارم فقط منظورشون Versus Mode نباشه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or