Tekken 6 یا Mortal Kombat

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Tekken 6 یا Mortal Kombat؟

• Tekken 6

رای‌ها: 50 21.1%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 187 78.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    237
همه از Kombat از وقتی Sega Genesis بود خاطره دارن. واسه همین چشم بسته دارن میگن Kombat
آخه نمیدونم این ایراد هایی که از Tekken گرفتید از کجا آوردید :))
یکی میگه محیط هاش خوب نبوده :-o یکی نیست بگه بابا 1 بار محض رضای خدا Tekken بازی کنید بعد نظر بدید در موردش آخه!! Tekken 6 از افتخاراتش این بوده که 3D Depth استفاده کرده واسه محیط هاش!!
میگه چشم گرد ساختن کاراکتر ها رو!!! در مورد Tekken 1 صحبت می کنی شما؟
میگه کاراکتر ها بالانس نیستن. خب قربونت برم شما بلدی با یه کاراکتر بهتر بازی کنی دلیل نمیشه بقیه ضعیف باشن. من با 3 تا کاراکتر تمرین کردم شما با هر کی دلت خواست که می دونم الان میگی Eddie از همه قوی تره :)) با همون Eddie بیا من با Zafina تو رو Perfect می کنم. هیچ کس هم نمیگه Zafina قوی ترین کاراکتره ولی من با Zafina میترکونم.

خشونت تکن پایینه و آدمو ارضا نمیکنه.
جالب ترین چیزی که خوندم =))
شما اگه میخوای خشونت ارضات کنه باید بری Manhunt بازی کنی نه این سبک بازی رو :))

نتیجه گیری که من از بازی کردن این دو تا کردم این بود که گرافیک Tekken با اینکه قدیمی تر بود بهتر بود، حرکات طبیعی تر بودن، و نتیجه مهم تری که گرفتم اینکه ایرانی ها عادت دارن بازی نکرده میان نظر میدن!! آقا بازی نکردی خب بگو بازی نکردم! بگو Tekken Tag Tournament بالاتر بازی نکردم بدونیم در مورد چی داری نظر میدی.

• Like
Reactions: Dysphoria
آخه اینم شد سوال ;)

آخه تیکن هم شد کمبات !!:d

خب معلومه کمبات پسر

فینیشینگش خودش 10 تا تیکن می ارزه !!:))

( نزنید بابا نظر شخصیه دیگه !!!!)

پ.ن : کوچیک همه فنهای تیکن هم هستیم!

همه از Kombat از وقتی Sega Genesis بود خاطره دارن. واسه همین چشم بسته دارن میگن Kombat
آخه نمیدونم این ایراد هایی که از Tekken گرفتید از کجا آوردید :))
یکی میگه محیط هاش خوب نبوده :-o یکی نیست بگه بابا 1 بار محض رضای خدا Tekken بازی کنید بعد نظر بدید در موردش آخه!! Tekken 6 از افتخاراتش این بوده که 3D Depth استفاده کرده واسه محیط هاش!!
میگه چشم گرد ساختن کاراکتر ها رو!!! در مورد Tekken 1 صحبت می کنی شما؟
میگه کاراکتر ها بالانس نیستن. خب قربونت برم شما بلدی با یه کاراکتر بهتر بازی کنی دلیل نمیشه بقیه ضعیف باشن. من با 3 تا کاراکتر تمرین کردم شما با هر کی دلت خواست که می دونم الان میگی Eddie از همه قوی تره :)) با همون Eddie بیا من با Zafina تو رو Perfect می کنم. هیچ کس هم نمیگه Zafina قوی ترین کاراکتره ولی من با Zafina میترکونم.

جالب ترین چیزی که خوندم =))
شما اگه میخوای خشونت ارضات کنه باید بری Manhunt بازی کنی نه این سبک بازی رو :))

نتیجه گیری که من از بازی کردن این دو تا کردم این بود که گرافیک Tekken با اینکه قدیمی تر بود بهتر بود، حرکات طبیعی تر بودن، و نتیجه مهم تری که گرفتم اینکه ایرانی ها عادت دارن بازی نکرده میان نظر میدن!! آقا بازی نکردی خب بگو بازی نکردم! بگو Tekken Tag Tournament بالاتر بازی نکردم بدونیم در مورد چی داری نظر میدی.

این دوستمون راست میگه و باهاش موافقم:xراستی تیکن ماله 3 سال پیشه به اینم توجه کنید.

من تيكن 6 كه خريدم اندينگه ANNA رو كه ديدم دو سه روز بعد فروختمش!!!خيلي حالم گرفته شد وقتي فهميدم يه مرحله مسخره و اجباري سه بعدي بهش اضافه كردن كه واسه ديدنه اندينگ بايد تحملش كني!!!دو تا شخصيته بچه پسند هم اضافه شده كه اسمه يكيش آليس بود!!!و لباساي رنگا رنگه كاراكترا بيشتر آدمو عذاب ميداد!!!هنوزم حال ميكنم با تيكن 2!!!!
پس مسلما كمبت جديد از تيكن 6 سره!!!
اما نبايد تيكن و و كمبترو مقايسه كرد با همديگه!!!چون هر كدومه سبكه خودشو داره و لذته خودشون من طرفداره هر دو هستم!!!اما تيكن 6 خيلي نااميدم كرد!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا تکن در حدی نیس که بخواد با Mortal Kombat مقایسه بشه!
معلومه ک نظرات بیشتر به کدوم سمته!
ما هرکدوم حداقل سگا جنسیس رو اول یا آخر با MK تجربه کردیم که خودش دنیایی بود!
ضمنا تاریخ بارگزاری صفحات وبی که MK fan forum باشن به عبارتی همگی دست کم 10 سال قدمت دارن، پس بی خودی با تکن مقایسش نکنین.
مثلا سایت: www.trmk.org از سال 1996 توجه کنین 15 سال پیش تا الان هست پس دیگه .... ول کن بی خیال! :(:-/:-o
موفق باشید! b-)
نکته: به قول خود اد بون میگه ما اومدیم تو نسل قبلی از استریت فایتر و به خصوص تکن تقلید کنیم، اصلا کلا نصف بیشتره فن ها رو از دس دادیم حتی اونا که از نبود مورتال کامبت جدید بعضا ب تکن می خندیدن. ولی تو این نسل به اصل خودشون برگشتن و تو ماه آپریل با وجود اومدن بازی پورتال که بسیار پرطرفدار بود در بالاترین مرتبه فروش در بیشتر نقاط دنیا قرار داشت!

آخرین ویرایش:
100% MORTAL KOMBAT بهتره
TEKKEN فایتینگ غیر حرفه ای و اماتور هست
هر کس بلد باشه دست دستش بگیره می تونه توش ببره
گرچه MORTAL خیلی حرفه ای نیست ولی از TEKKEN خیلی بهتره

خود من هم با تکن حال میکنم هم کمبت اما تکن یه چیز دیگس
من کلا با همه کارکتراش حال میکنم!
========
بعضی دوستان میگن کارکتر ها ژاپنین! اتفاقا از هر ملیتی یکی دونفر توشه
از هر رشته رزمی هم بگیر داخلشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟