Tekken 6 یا Mortal Kombat

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Tekken 6 یا Mortal Kombat؟

• Tekken 6

رای‌ها: 50 21.1%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 187 78.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    237
من تا قبلا از این که نسخه جدید Mortal Kombat بیاد می گفتم تیکِن ولی نظرم را عوض کردم .

به نظر من مورتال کمبت از نظر گرافیکی هم از تیکن بهتر است .

مثلا اگر به خون ها دقت کرده باشید ، در بازی تیکن انگار بجای خون ، پودر قرمز بیرون میاد .

حتی فیتالیتی های کمبت هم واقعا عالی است !!

هم چنین هوش مصنوعی کمبت بالا تر از تیکن است ، همون اول آدم به راحتی می تونه Azazel را شکست بده ، ولی شکست دادن Shao Kahn نسبتا سخت تر است .

من تا قبلا از این که نسخه جدید Mortal Kombat بیاد می گفتم تیکِن ولی نظرم را عوض کردم .

به نظر من مورتال کمبت از نظر گرافیکی هم از تیکن بهتر است .

مثلا اگر به خون ها دقت کرده باشید ، در بازی تیکن انگار بجای خون ، پودر قرمز بیرون میاد .

حتی فیتالیتی های کمبت هم واقعا عالی است !!

هم چنین هوش مصنوعی کمبت بالا تر از تیکن است ، همون اول آدم به راحتی می تونه Azazel را شکست بده ، ولی شکست دادن Shao Kahn نسبتا سخت تر است .
1 : تو تكن اصلا هدف شبيه سازي خون طرف نيس ! و اين اصلا اشكال درستي نيس كه از بازي گرفتي
2 : هوش مصنوعي هم كه azazel رو ميگي راحت ميشه زد و ... اين تو كامبت هم هست . 10 دست پشت هم تو Expert به راحتي ميشه shao khan رو زد . من به نظرم بايد جهت ladder بر عكس شه ، اول shao khan و Goro رو بايد زد بعد بقيه ، مخصوصا goro كه ديگه خييييلي خنگه

خوب اون زمان که sho kahn رو باید 30 نفر میریختن سرش تو سگا تازه با حالت درجه سختی نورمال تا نتونه همش شولدر و جشک بزنه مگه میشد بردش و کمبات 4 هم که گرو همش رو بازیکن ما بود بزور شینوک و رایدن بریدمش ! ولی الان بازی بالانس شده و به راحتی که نه ولی میشه باهاش حریف شد

اگه تکن 6 بازی یی در حد تکن 5 بود آدم توی انتخابش شک می کرد، ولی با این کیفیت و مشکلاتی که تکن 6 داشت آدم راحت Mortal Kombat رو انتخاب می کنه. :)

بنظرم MK
ولی این 2 تا یکم با هم فرق دارن بهتره مقایسه نشن :d

اینم هم مد شده که هر بازی رو می خوان مقایسه کنن حتی بازی هایی مثل همین دوتا که دقیقا هم سبکن(و حتی killzone و crisis) سریع می گن این دو با هم فرق دارن.خب قربون شکل قشنگت اگه فرقی نداشته باشند که اصلا نمی شه مقایسه کرد و دلیلی هم نداره چون یکی از روش های مقایسه توضیح تفاوت های دوبازی و نتیجه گیری نهایی هست.
ناراحت نشی عزیزم:x آخه من انقدر این جمله رو شنیدم که هرکس اسم مقایسه رو بیاره سریع جوشی میشم)x)x

بابا این چیه دیگه :))
Mortal Kombat با اون گیم پلی ضعیفش از Tekken بیشتر رای آورده!!!!
خدایا! همه اینایی که Kombat رای دادن لابد همونایین که میگن فیفا از PES بهتره :d
خدایا ما رو نجات بده [-o<

کلاً تعداد کسایی که توی این سایت درباره تکن 6 بد می‌گن، زیاده. اما زیاد متوجه نشدم منظورشون از مشکل و اینا چی.
بدم نمیاد بدونم دقیقاً کدوم نکات تکن 6، از نظر شما منفیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or