Tekken 6 یا Mortal Kombat

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Tekken 6 یا Mortal Kombat؟

• Tekken 6

رای‌ها: 50 21.1%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 187 78.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    237

mrh3ds

کاربر سایت
سلام همونطور که از اسم تاپیک معلوم هس می خوام یه نظر بدید که کدوم بهتر هس.(از همه لحاظ:فنون بخش داستانی و ...)

به نظر من Tekken 6 بهتر بود مخصوصا تو بخش داستانی:x

راستی اسپم ازاد:d:d:d:d:d:d

لطفا تعصبی نظر ندید:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
تکن گیم پلیش وحشتناک ایراد داره:
1-کاراکترا اصلن بالانس نیستن و بهترین بازیکن با بدترین کاراکتر نمیتونه یه بچه 8 ساله با کاراکتر قویه رو شکست بده در صورتی که تو کامبت از هر کی سوال کنی کدوم شخصیت قویتره هر کی یه جواب متفاوت میده و این خودش گواه بالانسی شخصیتاست.
2-سیستم کاورگیری تو تکن افتضاحه و گاهی می گیره گاهی هم حال میکنه نمی گیره.
3-دقت پاسخ دهی زمانی فنون پایین است و بارها شده آخر بازی همزمان به هم ضربه بزنیم و هر دو کاراکتر ببازند:))
4-یه مزیت کامبت اینه که ژاپنی نیست و کاراکتراش چشای اندازه توپ تنیس ندارن (عقده ژاپنیها)
5-اتفسمرش ضعیفه و بازیکن رو تحت تاثیر قرار نمیده(گرچه کامبتم تو این مساله داره پسرفت میکنه)
6-خشونت تکن پایینه و آدمو ارضا نمیکنه.
7- بازم بگم:|
1 - بحث بالانس باشه که MK بدترین بالانس رو بین تمام فایتینگ ها داره. نینجا های بازی مثالی برای اثباتش
باشه پس یه سر بیا بازی کنیم با هر کاراکتری که بگی میبرمت:d

آخرین ویرایش:
سوال کردن داره؟ Mortal Kombat! گرچه میتونست بهترم باشه...

تکن گیم پلیش وحشتناک ایراد داره:
1-کاراکترا اصلن بالانس نیستن و بهترین بازیکن با بدترین کاراکتر نمیتونه یه بچه 8 ساله با کاراکتر قویه رو شکست بده در صورتی که تو کامبت از هر کی سوال کنی کدوم شخصیت قویتره هر کی یه جواب متفاوت میده و این خودش گواه بالانسی شخصیتاست.
2-سیستم کاورگیری تو تکن افتضاحه و گاهی می گیره گاهی هم حال میکنه نمی گیره.
3-دقت پاسخ دهی زمانی فنون پایین است و بارها شده آخر بازی همزمان به هم ضربه بزنیم و هر دو کاراکتر ببازند:))
4-یه مزیت کامبت اینه که ژاپنی نیست و کاراکتراش چشای اندازه توپ تنیس ندارن (عقده ژاپنیها)
5-اتفسمرش ضعیفه و بازیکن رو تحت تاثیر قرار نمیده(گرچه کامبتم تو این مساله داره پسرفت میکنه)
6-خشونت تکن پایینه و آدمو ارضا نمیکنه.
7- بازم بگم:|
1 - بحث بالانس باشه که MK بدترین بالانس رو بین تمام فایتینگ ها داره. نینجا های بازی مثالی برای اثباتش.
3 - یک به هزاره اون! که طبیعی هم هست! ربطی به دقت پاسخ دهی هم نداره!
4 - لول!
5 - فایتینگ اتمسفر میخواد واسه کجاش؟ SF اتمسفر داره مگه؟
6 - شش هم که...

من شدیدا سری تکن رو دوست دارم و خاطراتی که شماره 3 این بازی دارم تکرار نشدنیه ولی در مقایسه با تکن 6 انصافا MK بهتره چون بخش داستانی قوی تری داره ، متنوع تر هست ، گرافیک بازی خیلی بهتره و همینطور رزولوشن بازی که 1080p هست ولی تکن واقعا فاجعه هست و حتی 720p هم نیست ! در زمینه گیم پلی هر دو بازی به انداره خوب بود به نظر من ! ( حتی دروغ نگم با تکن 6 بیشتر حال کردم :دی ) اما خب MK انصافا هاردکور تره .
تکن بخش آرکریدش خیلی خوبه و به قول گفتنی فاز میده :دی
اما بخش داستانی بازی واقعا مزخرف و مسخرس ! آدم یاده شورش در شهر های سگا میفته ! اگه مثه همون استوری مد های تکن 3 بود واقعا عالی میشد . گرافیک هم باز تو حالت مبارزه خوبه تکن 6 ولی تو حالت داستانی داغونه ! البته تو تکن 6 باس آخر بازی هم فوق العاده مسخرس ! یارو کله صفحه رو میگیره و خیلی هم نچسب و بیخوده ! باز تکن 5 جین پاچی خیلی خیلی بهتر بود .

به هر حال با همه این اوصاف با این فن بوی تکن هستم ولی MK از تکن 6 بهتر بود بی تردید .

من خودم شديدا طرفدار تكن بودم هميشه ، ولي به MK راي دادم ، چون اين آخريش واقعا هيجانش از Tekken 6 بيشتره ! البته باز هم تو يه جمع دوستانه كه اهل بازي نيستن تكن رو بيشتر ميپسندم !
ولي كلا هم با نظراتي كه راجع به تكن ميدن اصلا موافق نيستم
اين كه كاراكترا توازن ندارن !!!‌مسابقات جهاني رو ببيني توازنو حس ميكني ، البته MK تو اين بهتر كار كرده ...
يا اين كه الكي دكمه بزني ميبري و اينا و اينا ...
بايد حد اقل 200 ساعت تكن بزني بعد بياي نظر بدي راجع به تكن
كلا از تكن تعريف كردم ولي راي من به MK هس :d

Raiden نینجا حساب میشه ؟:biggrin1:
ریدنش که اتفاقا خیلی قوی نیست! منظور اینجا کسانی مثل ارمک، اسموک، اسکورپیون، نوب سایبات و ایناس که کلمه نامتعادلی رو زیر سوال بردن :دی!
ریدنش از همه باگتر ِ!
اگه بخوای اون تلپورتش رو حساب کنی تا حدودی آره ولی بازم به حد اسموک نمیرسه...

آخرین ویرایش:
ریدنش که اتفاقا خیلی قوی نیست! منظور اینجا کسانی مثل ارمک، اسموک، اسکورپیون، نوب سایبات و ایناس که کلمه نامتعادلی رو زیر سوال بردن :دی!

خب ببین چون تو این حرف را میگی چیزی را ثابت نمیکنه :دی
اما بنظر من Raiden و اسکورپیون قویترین کارکتر های بازی هستند :دی

خب حالا تو بلد نیستی با Raiden بازی کنی به من ربطی نداره ولی من Raiden بردارم شرمنده تمام نینجا ها هستم :دی

ریدنش از همه باگتر ِ!
گفتم که همون ریدن از نظر من از همشون قویتره !:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or