Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

attachment.php

واسه این خبر N تا :love: هم کم میاد. این همون بازی معروف و محبوب کونامی ست که حدود 1990 عرضه شد و این بار همون بازی با کیفیت HD ولی بازسازی شده و بصورت 3D عرضه خواهد شد :biggrin1:. کیفیت کار فوق العاده ست. بینهایت خوش رنگ، آهنگهای کلاسیک گذشته... خاطره انگیز ـه :((. برید این ویدئو رو ببینید!.
یاداوری کنم که نسخه کلاسیک این بازی با قابلیتها جدید در Xboxlive Marketplace موجوده و ویرایش Remake تا چندی دیگر بصورت انحصاری برای Xboxlive Arcade عرضه خواهد شد.

دمشون گرم.:biggrin1: بابا Ps3 تو خط این جور بازی ها نیستش اصلا کلا توی Arcade مایکروسافت خیلی خیلی بهتر عمل کرده. کلا من با این لاکپشت ها حال می کردم از بچگی:biggrin1: کارتونش هم باحال بود:biggrin1: ممنون بابت خبر خوبت

یاداوری کنم که نسخه کلاسیک این بازی با قابلیتها جدید در Xboxlive Marketplace موجوده و ویرایش Remake تا چندی دیگر بصورت انحصاری برای Xboxlive Arcade عرضه خواهد شد.

دمشون گرم.:biggrin1: بابا Ps3 تو خط این جور بازی ها نیستش اصلا کلا توی Arcade مایکروسافت خیلی خیلی بهتر عمل کرده. کلا من با این لاکپشت ها حال می کردم از بچگی:biggrin1:

بدبخت Ubisoft :biggrin1:
بابا فریدون این بازی انحصاری هست اما از نوع زمانیش :biggrin1:

فریدون معلوم نشده این بازی کی قراره بیاد؟ تو پست اولت نبودش. تا آخر امسال میاد؟

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=711561&postcount=747

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or