Team Ninja: نیاز خاصی به کنسول های نسل بعد نیست.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Yosuke Hayashi، سرپرست استودیو Team Ninja میگوید: از نظر من، تنها راهی که میتوان با آن، استفاده ی بیشتری از کنسول های نسل حاضر برد، بهبود و پیشرفت در مسئله ی گرافیک است؛ و این مورد نیز به طرز شدیدی وابسته به نوع عملکرد طراحان CG بازی ها میباشد.

68101272990769129911.jpg

او ادامه میدهد: اما به دست آوردن هرگونه تحول و تغییر بزرگ دیگری که در این نسل از دنیای گیم انجام گیرد و گیمرها نیز بتوانند آن را به درستی و خوبی درک کنند، خیلی سخت میباشد.
فکر نمیکنم که برای پیشرف بیشتر این صنعت در حال حاضر، یا در آینده ای نزدیک نیاز خاصی به کنسول های نسل بعد داشته باشیم. من این حرف را از این جهت میزنم که میدانم گیمرها برای محتویات خوب یک بازی عطش دارند، و این محتویات نیز صرفا با یک سخت افزار جدید به دست نمی آیند، و راه های دیگری نیز هست که بتوان از طریق آن بازی های کنسولی خوبی به وجود آورد، و به نظر من یک بازی خوب و فریبنده باید همینطور باشد.
به عنوان یک گیمر مشتاق نسبت به پیشرفت این صنعت، میتوانم خودم را متصور شوم که چند سال بعد و تا زمانی که بازی های عالی و با کیفیت بر روی X360 و PS3 عرضه میشوند، مشغول به انجام بازی بر روی این کنسول ها هستم. در واقع برای پیش بردن صنعت گیم به جلو، عملکرد به تنهایی کافی نیست.

• Like
Reactions: slipkboy
به نظر من که نیاز داریم به کنسول های نسل بعد
الان دیگه واقعا نمیشه انتظار بیشتری از کنسول ها داشت خلاقیت یه بحث جداست تکنولوژی هم یه بحث جدا شما هر چقدر هم راننده خوبی باشی نمی تونی با یه ماشین معمولی توی مسابقات فرمول 1 برنده بشی
بازی سازها به خاطر محدودیت های کنسولهای نسل فعلی مجبور هستن از خیلی چیزها بزنن

من به شخصه معتقدم الان زمانیه که باید دو یا سه سال همین طور این سخت افزار ها باقی بمونند و نسل بعدی در کار نباشه.

الان اکثر موتور ها ساخته شدن سازنده ها باهاشون آشنایی دارن و موتور ها تقریبا نزدیک 100 درصد بهینه شدن با کنسول ها الان سازنده ای دیگه نمیتونه بیاد بناله بگه PS3 کنسولیه که بازی سازی براش سخته. الان فقط مشکل حجم در X360 هست که کمی دست سازنده هارو میبنده.

تا الان داشتن روی گرافیک ها جولون میدادن الان دیگه همه تقریبا میرسن به یه سطح اگر نگاه کنید U3 یا Gears oF war 3 یا Batman AC رو متوجه حرفم میشید. گرافیک به یه حدی رسیده که همه بازی ها در یک سطح هستند مثل رده بندی فوتبال در یک کشور که همه با امتیاز های یکسان هستند و حالا تفاضل گل و... میتونه برتری یک تیم نسبت به تیمه دیگه باشه.

الان سازنده ها میتونن وقت خودشون رو بزارن روی گیم پلی و داستان و نوآوری و حتی گرافیک و جزئیاتش الان میتونیم تو بازی ها انیمیشن های بهتری ببینیم. COD MW3 عنوانی بود که از لحاظ انیمیشنی خیلی وضعیتش خراب بود و U3 نشون داد میشه روی انیمیشن ها کار کرد و زحمت کشید یا BF3 حتی ...

• Like
Reactions: Dr.Trax
الان چرا یه عده سازنده ها هی نسل بعد نسل بعد میکنن ! چون بیان همون بازی قبلی رو با پیشرفت گرافیکی یه کپی بزنن تحویل بدن ! راحت ترین کار ممکن !
طلا بگیر آقا ... دقیقا کسایی از نسل بعد دم میزنن ، که ایده هاشون ته کشیده برای این نسل و تغییر نسل رو در بهبود گرافیک میبینن ...

من به شخصه معتقدم الان زمانیه که باید دو یا سه سال همین طور این سخت افزار ها باقی بمونند و نسل بعدی در کار نباشه.

الان اکثر موتور ها ساخته شدن سازنده ها باهاشون آشنایی دارن و موتور ها تقریبا نزدیک 100 درصد بهینه شدن با کنسول ها الان سازنده ای دیگه نمیتونه بیاد بناله بگه PS3 کنسولیه که بازی سازی براش سخته. الان فقط مشکل حجم در X360 هست که کمی دست سازنده هارو میبنده.

تا الان داشتن روی گرافیک ها جولون میدادن الان دیگه همه تقریبا میرسن به یه سطح اگر نگاه کنید U3 یا Gears oF war 3 یا Batman AC رو متوجه حرفم میشید. گرافیک به یه حدی رسیده که همه بازی ها در یک سطح هستند مثل رده بندی فوتبال در یک کشور که همه با امتیاز های یکسان هستند و حالا تفاضل گل و... میتونه برتری یک تیم نسبت به تیمه دیگه باشه.

الان سازنده ها میتونن وقت خودشون رو بزارن روی گیم پلی و داستان و نوآوری و حتی گرافیک و جزئیاتش الان میتونیم تو بازی ها انیمیشن های بهتری ببینیم. COD MW3 عنوانی بود که از لحاظ انیمیشنی خیلی وضعیتش خراب بود و U3 نشون داد میشه روی انیمیشن ها کار کرد و زحمت کشید یا BF3 حتی ...
100 درصد تاييد ، مي شه !

الان اگه یه نگاه کلی بندازیم به استدیوها و شرکتها میبینیم که تعداد شرکتهایی که واسه نسل بعد آمادن از تعداد انگشتان دو دست هم کمتره.
الان Naughty Dog , Epic , Rockstar , CRYTEK و چنتا استدیوی First Party Sony بازیهاشون به حدی رسیده که دیگه از نظر گرافیکی نتونن پیشرفت کنن وگرنه بازیهایی مثل COD خیلی جای پیشرفت تو همین نسلو دارن ولی چون شرکتهای نام برده شده در بالا بازیهایی که میسازن ارزش خرید کنسول جدید رو داره اکثر گیمرها بر این باور هستند که باید نسل بعد بیاد.پس این مشکل برای آقای Yosuke Hayashi و امسال ایشونه که نتونستن اونطور که باید از کنسولهای نسل حاضر بهره ببرن.

• Like
Reactions: Dr.Trax

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or