Team Ninja: نیاز خاصی به کنسول های نسل بعد نیست.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Yosuke Hayashi، سرپرست استودیو Team Ninja میگوید: از نظر من، تنها راهی که میتوان با آن، استفاده ی بیشتری از کنسول های نسل حاضر برد، بهبود و پیشرفت در مسئله ی گرافیک است؛ و این مورد نیز به طرز شدیدی وابسته به نوع عملکرد طراحان CG بازی ها میباشد.

68101272990769129911.jpg

او ادامه میدهد: اما به دست آوردن هرگونه تحول و تغییر بزرگ دیگری که در این نسل از دنیای گیم انجام گیرد و گیمرها نیز بتوانند آن را به درستی و خوبی درک کنند، خیلی سخت میباشد.
فکر نمیکنم که برای پیشرف بیشتر این صنعت در حال حاضر، یا در آینده ای نزدیک نیاز خاصی به کنسول های نسل بعد داشته باشیم. من این حرف را از این جهت میزنم که میدانم گیمرها برای محتویات خوب یک بازی عطش دارند، و این محتویات نیز صرفا با یک سخت افزار جدید به دست نمی آیند، و راه های دیگری نیز هست که بتوان از طریق آن بازی های کنسولی خوبی به وجود آورد، و به نظر من یک بازی خوب و فریبنده باید همینطور باشد.
به عنوان یک گیمر مشتاق نسبت به پیشرفت این صنعت، میتوانم خودم را متصور شوم که چند سال بعد و تا زمانی که بازی های عالی و با کیفیت بر روی X360 و PS3 عرضه میشوند، مشغول به انجام بازی بر روی این کنسول ها هستم. در واقع برای پیش بردن صنعت گیم به جلو، عملکرد به تنهایی کافی نیست.

• Like
Reactions: slipkboy
از اون دسته از ادماست که از نسل بعد میترسه !!!!
وگرنه یه مُشت شعر بیشتر نگفته !
محتویات خوب رو اگر سازنده باشه میتونه روی هر نسل و هر سیستمی پیاده کنه !
نسل بعد صرفا بخاطر هماهنگی گرافیکی کنسول با نسل حاضر پی سی ها وارد میشه !
وگرنه ایده ی بازی سازی ربطی به کنسول و نسلش نداره !!!!

هر وقت همه تونستن یه بازی با گرافیک مثل U3 یا Geow3 بسازن بعد بیان بگن نسل بعد
هنوز هیچ سازنده ای نتونسته مثل اون 2 تا بازی رو اون 2 تا کنسول گرافیکی رو نمایش بده بعد میان میگن نسل بعد این بدبخت هم که اومده حرف راست رو زده میگیرن می کوبنش.

بد حرفی نمیزنه ! الان چرا یه عده سازنده ها هی نسل بعد نسل بعد میکنن ! چون بیان همون بازی قبلی رو با پیشرفت گرافیکی یه کپی بزنن تحویل بدن ! راحت ترین کار ممکن ! ولی یه کم ادامه پیدا کردن نسل شاید یه کم خلاقیت ها رو تحریک کنه ! شــاید !

خب معلومه که نیازی به نسل بعد نیست ! برای اجرای NG3 کنسولای نسل قبلم جواب میدن , دیگه اصلا نیازی به نسل فعلیم نیست , همون قبلیا خوب بودن !
آخه وقتی صدای Crytek در میاد , صدای Avalanche در میاد , صدای مردم در میاد ... لابد یه جای کار میلنگه دیگه !
ساپورت نکردن تعداد زیاد بازیکن تو MP و گرافیک محدود شده بزرگترین مشکل کنسولای نسل حاضر شده . وقتی Crysis 2 رو رو PC میبینم با خودم میگم این کنسولامو دیگه باید بدم جاش کیسه زباله بگیرم ...

ای بابا اگه نسل عوض بشه که 2 سال طول میکشه بتونیم کنسول جدید رو بخریم تازه اگه 3 جراغه 4 چراغه زرد چراغه یا چراغ راهنمایی نشن اونا
من حاضرم 2 برابر این صبر بشه ولی کنسولی که به دستم میرسه این مشکلات رو نداشته باشه

حامد راست میگه ...نسل جدید دنگ و فنگ زیاد داره واسه ما ... همین الان بعد از مدت ها به یه ثباتی رسیدیم و داریم حال میکنیم ها .... باز کنسول های جدید میاد باید 6 ماه صبر کنیم قیمتش اوکی بشه . بعد باید وایسیم یه مدل جدیدترش رو بدن که خرابی نداشته باشه و غیرو و غیرو .... هیچ احتیاجی ما به نسل جدید نداریم :دی

بلا خره یه کنسول یه عمری داره دیگه الان چند سال گذشته ؟:-b
فقط گرافیکم نیست یه کنسول جدید وقتی بیاد با خودش چیزای جدیدی میاره کامل تر می شه سازنده ها می تونن با جاه طلبی بیشتری بازی بسازن درسته که همه چی تو گرافیک خلاصه نمیشه اما بازی های خاص نمی تونن گرافیک معمولی تحویل ملت بدن
دیگه به آخرای قدرت این نسل رسیدیم چه خوشمون بیاد چه نیاد :d

این نسل میتونه یکی دو سالی به عمر خود ادامه بده چون بازیهای زیادی مونده که میاد ولی کلا بخوای حساب کنی دیگه این نسل نمیکشه باید به فکر کنسولهای جدید باشند..

• Like
Reactions: Fëanor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or