Team Ninja ساخت Dead or Alive Xtreme 3 را تایید کرد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
KyNE7.gif

بالاخره بعد از مدت ها انتظار توسط هوادارا، امروز تهیه کننده سری بازی های DOA آقای Yosuke Hayashi از تیم نینجا ساخت Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 3 که به اختصار DoAX خوانده میشود را تایید کرد.

سخنان امروز آقای هایاشی در فستیوال DOA در مورد DoAX3 چنین بود:
بازیی هست که در اون شخصیت های مونث سری DOA به سفری تفریحی در South Island رفته اند. هوادارا (مدتهاست) این بازی رو از ما درخواست میکنند. در حقیقت این بازی بیشترین میزان درخواست هوادارا از ما رو تشکیل میداد. من جوری رفتار میکردم که انگار دارم این درخواستا رو نادیده میگیرم. ولی در حقیقت ما شروع ساخت آخرین نسخه از اون بازی(DoAX) رو آغاز کردیم. هنوز تازه در مراحل اولیه ساخت هستیم پس نمیتونم اطلاعات زیادی در موردش بدم، ولی خب دوست داشتم امروز خبر ساختش رو تایید کنم.

منبع

بزرگترین چالش برای زدن این خبر پیدا کردن یه تصویر مناسب برای تاپیک بود :دی
====
آپدیت: Team Ninja در اکانت فیس بوکش اعلام کرده که بازی فقط توی ژاپن و کشورهای آسیای شرق عرضه میشه.

منبع

آخرین ویرایش:
عوض اینکه نسخه ی 6 این بازی رو عرضه کنن رفتن به نسخه های گذشته کلا این کنسول های نسل هشتمی داره فقط رو بازی های قدیمی تمرکز میکنه

این سری extrame beach هیچ ربطی به سری فایتینگ بازی نداره و فقط از شخصیت های خانوم این بازی استفاده میکنه و قضیه کلا چیز دیگه ای هست:d
اگه جذابیت های اغراق شده بازی رو کنار بذاریم جدا والیبالش حال میاد
کلا این جور بازی هارو یدست بازی میکنی شیش دست replay میکنی انقد جذابن این بازیا:d

- - -ویرایش - - -

آپدیت: ظاهرا Team Ninja در اکانت فیس بوکش اعلام کرده که بازی فقط توی ژاپن و کشورهای آسیای شرق عرضه میشه.

:|:|:|

خودشونم میدونن فقط ژاپنیان برا دیدن boob شصت دلار به بازی میدن:d

قیافه هاشون همون جوری میشه یا مثل نسخه ی 5 میشه؟؟

همونجوری چطوریه؟:d
خیلی خلاصه بخام بازی رو توصیف کنم چند تا خانوم سفید مفید فانتزی bik.ini تنشون کردن و با ی گیمپلی خوب که دم به دیقه زاویه بسته از سینه و باسن شخصیتا رو تقدیم حضورتون میشه
خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران رررررررررم:))

خودشونم میدونن فقط ژاپنیان برا دیدن boob شصت دلار به بازی میدن:d
به نظرم اگر خبرش برام مهم نبود و نميخواستم براش پول بدم تاپيكش رو ميزدم؟ :-/:d

در ضمن درسته بازي خيلي روي اونجور موراد تمركز داره ولي خداييش در بطنش يه گيم پلي لذت بخش هم هست كه توي اين بي واليبالي (و كلا كم بودن بازياي ورزشي درست و حسابي) ميتونه تجربه اش خيلي لذت بخش باشه.

عزیزم بازی summer beach مربوط به team ninja نمی باشد و ربطی به این عنوان نداره اولین شماره این بازی برروی ایکس باکس اورژینال تحت عنوان dead or alive : xtereme beach vollyball و بصورت انحصاری اومده بود!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه من گفتم این ادامه اونه؟!!!
یادی کردم از اون بازی روی ps2 :d

مرسی علی دانته جون !!

چقدر این نسل J فن بودن حال میده , دیگه همه دارن به ما حال میدن !!
:-"

دل J نافن ها بسوزه ...
:d

شماره ی قبلیش رو خ حال میکردم همیشه با دختر داییم ها بازی میکردم , گرافیک اون موقع هم ژله های خوبی داشت دیگه این نسل چه بشود...
من انتظار نور بردازی قوی دارم..

خوب مثلا یکی از شخصیت ها حتما آفریقایی تبار هست و تیره هست و اگه خیس بشه نور خورشید باید Reflect بده من این انتظار رو دارم هااا...

ب هرحال شدید حمایت میشه تا برای غرب بیاد , نیومد هم نسخه ی غیر انگلیسیش رو میخریم همینطوری دکمه میزنیم...
:d

مرسی بابت خبر!:d من تا الان فکر میکردم Dead or Alive فقط یک بازی فایتینگ هست و این که همچین نسخه ای از این سری رو برای این ملت دهن سرویس و هن*تای زدن رو نمی دونستم!:))حالا من خودم خیلی وقت پیش Dead or Aliveرو بازی کرده بودم ولی حقیقتش چیز زیادی ازش یادم نمیاد! در چه سطحی از بازی های فایتینگ بود؟ مثلا به سلاطین این سبک مثلStreet Fighter میرسید؟ و یک سوال هم در مورد این نسخه ، این بانوان گرامی تا اخر بازی پوششی دارن؟:-">:)

همونجوری چطوریه؟:d
خیلی خلاصه بخام بازی رو توصیف کنم چند تا خانوم سفید مفید فانتزی bik.ini تنشون کردن و با ی گیمپلی خوب که دم به دیقه زاویه بسته از سینه و باسن شخصیتا رو تقدیم حضورتون میشه
خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران رررررررررم:))
آقا بیخیال نگو دهنم آب افتاد =))

در ضمن درسته بازي خيلي روي اونجور موراد تمركز داره ولي خداييش در بطنش يه گيم پلي لذت بخش هم هست كه توي اين بي واليبالي (و كلا كم بودن بازياي ورزشي درست و حسابي) ميتونه تجربه اش خيلي لذت بخش باشه.

آهان ینی شما برا ثوابش بازی میکنی دیگه:d
ماشاا... همین طرفدارای مشتاقی که تو ایران داره فک کنم باید بازی حدالقل لانچ قوی داشته باشه:d:))

آره واقعاً همین طوره. من شخصاً فقط به خاطر گیم پلی اش به این بازی علاقه دارم و خیلی از تجربه والیبالیش لذت می برم.b-)

آهان ینی شما برا ثوابش بازی میکنی دیگه:d
ماشاا... همین طرفدارای مشتاقی که تو ایران داره فک کنم باید بازی حدالقل لانچ قوی داشته باشه:d:))
آره واقعاً همین طوره. من شخصاً فقط به خاطر گیم پلی اش به این بازی علاقه دارم و خیلی از تجربه والیبالیش لذت می برم.b-)
من Akiba's Trip هم بازی کردم یکی از بازی های مورد انتظارم هم که امیدوارم هرچه زودتر نسخه غربیش معرفی بشه Natsuiro High School Seishun Hakusho ـه (گوگلش کنید) :d مطمئنا یکی از جاذبه های DoAX همون بخشاست و به هیچ عنوان منکرش نمیشم (و هیچوقت هم نشدم) ولی اینجوری هم نیست که اگه گیم پلی بازی آشغال باشه صرفا برای B00bs دیدن برم بازی رو بخرم! (نمونه بارزش هم Dante's Inferno که خیلی زود دراپش کردم)

مطمئنا اگه هدف صرفا همچین چیزایی باشه جایگزین های(!) خیلی خیلی آمممم... کاربردی تری نسبت به DoAX پیدا میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or