Team Ninja از بازی انحصاری PS3 خبر میدهد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

niohps301.jpg

بعد از سالها بالاخره یه خبرایی از عنوان انحصاری team ninja برای ps3 یعنی بازی Ni-Oh شد ...
تیم نیجا در صفحه ی tweet خود اعلام کرده بازی Ni-Oh پیوسته ( کماکان ) در حال پیشرفت است ... البته این استودیو در سپتامبر سال 2010
اعلام کرده بود که برای ساخت بازی با Kou Shibusawa Productions همکاری مکیند و مدتی نیز قرار شد Kurosawa Productions فیلمش را بسازد
که کنسل شد ...آنقدر از بازی خبری نشد که خیلی ها فکر میکردند بازی کنسل شده ولی امروز Team Ninja به همه ی شایعات پایان داد .

Ni-Oh که یک بازی اکشن سامورایی میباشد ، داستان جنگجوی ساموراییست که در قرن 16 در کشور ژاپن ماجراجویی میکند و میخواهد سرنوشت
خود را رقم بزند ، داستان بازی درباره راهبانیست که قصد دارند از بوداییان محافظت کنند و شخصیت اصلی ما نیز جز همین گروه میباشد و لازم به ذکره
که بازی بر اساس یکی از آثار ( هفت سامورایی ) فیلم ساز معروف ژاپنی Akira Kurosawa’s ساخته شده .....و اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست .
این بازی در سال 2005 معرفی شد و در سال 2006 در TGS رونمایی شد . این بازی در انحصار PS3 میباشد ولی اینکه آیا در انحصار باقی میماند در آینده خواهیم دید ...
هنوز هم تاریخ انتشار بازی TBA ( نامشخص ) میباشد ...

منبع : موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
اه یادش بخیر ! :دی اون زمان هنوز بازی های این نسل زیاده نشده بود و هر تریلری می اومد میگرفتم ! (حتی اگه مثل این 180 درجه با سلیقه ـم متفاوت بود ! :دی)
اون موقع فکر کنم هنوز Tecmo و Koei ترکیب نشده بودن و بازی رو Koei میخواست منتشر کنه.

اوووووه ! :دی تقریباً این بازی رو فراموش کرده بودم :دی گور بابای انحصاری و ... واسه هر چی میدن بدنش بیرون که اینم از اون خین و خین ریزی هاست :دی
آره آریا جان ....اون زمان هنوز این دو کمپانی به هم گره نخورده بودند .... 2005 رو میگم
و اینکه استاد ایتاگاکی هم هنوز توی تیم نینجا رییس بود ...
البته منم بابت اینکه بازی برای ps3 اختصاصی بود تعجب زده بودم که چرا ایتاگاکی توی تیم نینجا باشه و این تیم برای ps3 اختصاصی بزنه .
البته تا جایی که یادم هست شما اون موقع فن x360 بودید ... نبودید ؟
yahoo_4.gif
مگه استاد قرارداد داره که فقط روی 360 بازی بسازه ؟ :دی
اگر حرفهایی رو که اون موقع ایتاگاکی درباره X360 میزد رو یادت بیاری میدونی چرا تعجب زده بودم
yahoo_4.gif
... آره احسان جان
ایشون رسما فن X360 بود
yahoo_4.gif
خوندم صحبت های استاد رو :دی استاد کل فن کنسول قوی تر هست :دی XBOX خب از PS2 قوی تر بود اوایل هم انصافاً 360 خیلی پر و پیمون تر خودش رو نشون داد :دی الان دیگه استاد سر به راه شده الان دقت کن به پلتفرم های چیز سوم شیطان :دی

آخرین ویرایش:
اه یادش بخیر !
:دی اون زمان هنوز بازی های این نسل زیاده نشده بود و هر تریلری می اومد میگرفتم ! (حتی اگه مثل این 180 درجه با سلیقه ـم متفاوت بود ! :دی)
اون موقع فکر کنم هنوز Tecmo و Koei ترکیب نشده بودن و بازی رو Koei میخواست منتشر کنه.
آره آریا جان ....اون زمان هنوز این دو کمپانی به هم گره نخورده بودند .... 2005 رو میگم
و اینکه استاد ایتاگاکی هم هنوز توی تیم نینجا رییس بود ...
البته منم بابت اینکه بازی برای ps3 اختصاصی بود تعجب زده بودم که چرا ایتاگاکی توی تیم نینجا باشه و این تیم برای ps3 اختصاصی بزنه .
البته تا جایی که یادم هست شما اون موقع فن x360 بودید ... نبودید ؟:d
به قیافش یه چیز تو مایه های dw میخوره
این یه بازی سبک Action-adventure و که Hack and Slash هست .
نوشته شده توسط Chuji :
مگه استاد قرارداد داره که فقط روی 360 بازی بسازه ؟
اگر حرفهایی رو که اون موقع ایتاگاکی درباره X360 میزد رو یادت بیاری میدونی چرا تعجب زده بودم :d... آره احسان جان
ایشون رسما فن X360 بود:d
نوشته شده توسط RIDEN :
بعید می دونم دیگه بازی شاخی باشه به نظرم از اون بازی هایی هست که در طول زمان نابود شده
داری کفر میگی ؟؟:d
تیمی که سازنده ی بازی نینجا گایدن هست هیچ وقت چیز بد نمیسازه ... چون انحصاری هم هست امید بهش بیشتره ...

آخرین ویرایش:
ای بابا پستهای من چرا هی پاک میشن ؟
به هر صورت خوشحالم که کنسول محبوبم یک بازی انحصاری دیگه اونم از تکمو براش میاد
اشنالله خدا نصیب بقیه هم کنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or