Team Meat : بازی ما برای PS3 هرگز .. دلیل : قرارداد انحصاری با مایکروسافت و نینتندو !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

Super-Meat-Boy-2-announced-will-never-be-on-PS3.jpg

Team Meat امروز از طریق صفحه ی tweet خود اعلام کرد که Super Meat Boy بیش از یک میلیون نسخه فروخته است که البته این خبر رو حتما در قسمت فروش خوانده اید ...
ولی قسمتی که به تایپک ما مربوطه اینه که Team Meat در صفحه ی tweet تایید کرده که این تیم سخت در حال کار بروی یک بازی جدید است ...و تکرار میکند Super Meat Boy با توجه به قرارداد انحصاری دائمی با مایکروسافت و نینتندو هرگز بروی PS3 عرضه نمی شود .

SMB will never be on PS3

در حال حاضر هیچ اخباری در مورد زمانی که بازی جدید این تیم منتشر میشود و یا اینکه چه ویژگیهایی را داراست وجود ندارد ...!

منبع :
قابل ذکره که این بازی در Metacritic میانگین 90 را داراست ( نسخه X360 )
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
قرارداد انحصاری با نینتندو و مایکرو داریم ! عجب ! نمردیم و انحصاری شراکتی هم دیدیم ! خوب بگو سونی بیا پول بده تا بازیمونو رو کنسول توام منتشر کنیم :)

یکی‌ دیگه دارن میسازن؟ نایس.:d

این با لیمبو تنها بازی های‌Indie ای بودن که جدی بازی کردم. هنوز وقت نکردمTBOI رو برم متاسفانه.

عجب! تو بازیسنتر جدیدا نباید تیتر خبر رو بخونی باید ببینی خبر رو کی ترجمه کرده! قرار دادن خبر شده جایی واسه کسایی که میخوان خودشونو خالی کنن! (البته منظورم همه نیست بعضیا)
بهتره به جای حرص خوردن باهاش کنار بیایی !
اخه اینقدر بازیش شاخه من هر کاری میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام :)) دلتون به همینا خوش باشه!
لینک پست اول که به عنوان منبع هست رو یبار ببین تیترش چیه! در مورد لایک هم حرف نزنم به نفع خودته!

آخرین ویرایش:
عجب! تو بازیسنتر جدیدا نباید تیتر خبر رو بخونی باید ببینی خبر رو کی ترجمه کرده! قرار دادن خبر شده جایی واسه کسایی که میخوان خودشونو خالی کنن! (البته منظورم همه نیست بعضیا)
بهتره به جای حرص خوردن باهاش کنار بیایی !
Super Meat Boy 2 announced, "never on PS3" | N4G

دوست داشتی مینوشتم X360 به درک واصل گردید .... 100 نفر هم مثل تو like کنن ؟؟؟؟
برای بار هزارم میگم : خبر دقیقا همینی که هست و میبینی پس باهاش کنار بیا عزیزم چه سخت چه راحت ! اینا رو برو به منبع خبر بگو ..!

ای بابا؛
:گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده؛
خوب از مقایسه هاتون معلومه که نه این بازی رو دیدین و نه ps3 مشابه این بازی رو داره که مثلا lbp رو با این مقایسه میکنین.
شما که امتیاز واستون از خود بازی مهم تر هست برید یه نگاهی به امتیازات این دو تا بازی بکنید.
هر وقت یه بازی رو پیدا کردین که بعد از 200-300 بار game over شدن هنوزم علاقه به بازی کردن داشتین یا 10 بار تا آخرش رفتین و هنوزم چیز واسه باز کردن داشت بیا بگو این بدرد نخوره.
------------------
در ضمن بازی خودشونه اختیارش رو دارن.

تو رو خدا التماس میکنم این بازی رو ps3 منتشر کن دارم از گریه و شدت ناراحتی قش میکنم :d

خدا رو شکر ما یه انحصاری های داریم که باید تو خواب ببینید ک برا کنسول شما بیاد >:)

ولی از حق نگزیریم این بازی جالبیه b-)

تو رو خدا التماس میکنم این بازی رو ps3 منتشر کن دارم از گریه و شدت ناراحتی قش میکنم :d

خدا رو شکر ما یه انحصاری های داریم که باید تو خواب ببینید ک برا کنسول شما بیاد >:)

گربه دستش به گوشت(چه قدر هم به بازی میاد:دی)نمیرسه میگه پیف پیف بو میده.

ممکنه برای کنسول اونا هم نیاد(بازی جدیدشون)ولی برای PC میاد.فروش SMB روی PC از همه ی پلت فرم ها بیشتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or