βehdad کاربر سایت Nov 6, 2011 #16 نوشته شده توسط zagr0s: آقا یعنی اینقدر این تروفی سخته؟ یعنی کسی نتونسته زیر 2 ساعت تموم کنه؟؟ من نگشتم درست! یعنی هیچ گایدی نیست که بشه راحت زیر 2 ساعت تموم کرد؟ بیشتر... اگه نسخه ps2 شو بازی کنی میتونی 1:45 تموم کنی ولی این HD شده نمیشه از باگ استفاده کرد
نوشته شده توسط zagr0s: آقا یعنی اینقدر این تروفی سخته؟ یعنی کسی نتونسته زیر 2 ساعت تموم کنه؟؟ من نگشتم درست! یعنی هیچ گایدی نیست که بشه راحت زیر 2 ساعت تموم کرد؟ بیشتر... اگه نسخه ps2 شو بازی کنی میتونی 1:45 تموم کنی ولی این HD شده نمیشه از باگ استفاده کرد
Trico کاربر سایت Dec 5, 2011 #17 نوشته شده توسط BEHDAD_TNT: اگه نسخه ps2 شو بازی کنی میتونی 1:45 تموم کنی ولی این HD شده نمیشه از باگ استفاده کرد بیشتر... پس یعنی کلا این بازی پلات نمیشه؟؟؟:d
نوشته شده توسط BEHDAD_TNT: اگه نسخه ps2 شو بازی کنی میتونی 1:45 تموم کنی ولی این HD شده نمیشه از باگ استفاده کرد بیشتر... پس یعنی کلا این بازی پلات نمیشه؟؟؟:d
dada_asadi کاربر سایت Mar 7, 2012 #18 بچه ها سلام. من بالاخره پلاتش کردم. واقعا سخته ولی شدنیه. سوالی چیزی بود در خدمتیم.