شایعه Team ICO Collection به صورت full HD سال بعد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
shadowofthecolossus.jpg

TSA گزارش داده كه Team ICO Collection قراره براي نيمه اول ساله بعد به بازار عرضه بشه. كالكشني كه ما ICO و SoC رو در اون ميبينم اما باز سازي شده در Full HD و اين ميتونه يه دست گرمي باشه تا عرضه بازي بعدي فاميتسو يعني "The Last Guardian" .

اين دو بازي ICO و Shadow of colossus به ترتيب در سال 2002 و 2006 براي PS2 عرضه شدن

منبع

آخرین ویرایش:
فعلا که به صورت شایعه درج شده so pause dancing little man :دی
اقا شما برا KZ3 زدی و قرِ تو کمرت رو خالی کردی کسی حرفی زد ؟ :d
Awesome! Lets celebrate people
banana_smiley_7.gif

بیخیال این معتاد شو کیوون :دی راستی یادم میاد اولین بار پیشنهادش رو خودم دادم :دی

Hell yeah , lets go
banana_smiley_7.gif

راستی مثل اینکه انتظار میره بازی Q1 2011 عرضه بشه پس میشه انتظار داشت TLG هم Q2 2011 عرضه بشه ! :love:

اقا شما برا KZ3 زدی و قرِ تو کمرت رو خالی کردی کسی حرفی زد ؟ :biggrin1:
قر تو کمرم خالی کردم عوض دقیقا 10 روز بد از اون Killzone 3 | باید ها و نباید ها بازی تایید شد :دی جمع کنید بابا ! :دی
بیخیال این معتاد شو کیوون :دی راستی یادم میاد اولین بار پیشنهادش رو خودم دادم :دی
صد گفته گفتم جلوی جمع به من انگ نزنید :دی آره اگر اینجوریه پیشنهاد تاسیس بستنی میهن ام من دادم :دی

صد گفته گفتم جلوی جمع به من انگ نزنید :دی آره اگر اینجوریه پیشنهاد تاسیس بستنی میهن ام من دادم :دی

به خدا ، به جون زنم همین نیم ساعت پیش این آقا گفت برم بکشم بیام . :biggrin1:
به جان مقدس Killzone 2 قسم . :biggrin1:

آخرین ویرایش:
فک کنم تنها خبر مهم E3 که به بیرون درز نکرده ، نحوه ی اشنایی جک ترتن با همسرش و عکس های عروسیشون هست که اونم روز قبل از E3 تو نت پخش میشه !!! :biggrin1:

!!!!!!!!
اصلاً انتظار يه همچين حرکتی رو از سونی نداشتم ! ......
GoW Collection رو برای اين دادن بيرون چون کاملاً به GoW III مربوط بود و به فروش GoW III کمک ميکرد ولی اينا ربطی به TLG ندارن .....
در کل واقعاً حرکت خوبيه .... دوباره بازی کردن بازيهای قديمی واقعاً لذت بخشه و ياد گذشته رو برای آدم زنده ميکنه .....

!!!!!!!!
اصلاً انتظار يه همچين حرکتی رو از سونی نداشتم ! ......
GoW Collection رو برای اين دادن بيرون چون کاملاً به GoW III مربوط بود و به فروش GoW III کمک ميکرد ولی اينا ربطی به TLG ندارن .....
در کل واقعاً حرکت خوبيه .... دوباره بازی کردن بازيهای قديمی واقعاً لذت بخشه و ياد گذشته رو برای آدم زنده ميکنه .....
God, معلومه که ربط دارن:
Ueda, when asked about the connection between the two games, stated that Shadow of the Colossus is a prequel to Ico, specifically citing the ending of Shadow where a child is born with two horns

source

البت تو نسخه ای که خودشون منتشر میکنن رزولوشن texture ها بالاتر میره و این خیلی مهمّه. احتمالا تکنیک های بازی هم بهتر میشه بدلیل استفاده از Shader های مدل بالاتر که با PS3 ممکنه.

wow

ما که PS3 نداریم، اونایی که دارن دریابن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or