Take-Two : کمپانی THQ تا 6 ماه دیگر محو میشود ... THQ : به کسب و کار خودت برس !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

4eup3dcls40gbzgcuxrg.jpg

خلاصه میگم ...
خب داستان از اونجا آغاز میشه که مدیر عامل Take-Two یعنی Strauss Zelnick در صحبتهایی جسورانه عنوان کرده که THQ تنها تا 6 ماه دیگر قادر به ادامه ی زندگی
خواهد بود و بیش از این دوامی نخواهد داشت ... Zelnick این رو به استراتژی THQ ربط میده ... وی لیسانس عناوین THQ رو مورد انتقاد قرار داده و میگه که
این شرکت هر چند مدت باید هزینه هایی رو صرف تمدید لیسانس هایی بکنه که متعلق به آنها نیست ...

Strauss Zelnick گفت که برای THQ لیسانس کردن داشته هاش اولین و مهمترین استراتژی اونهاست ... مانند لیسانس UFC و WWE و ... که متعلق به دیگران است
و پیرامون آن بازیهای خود را میسازند ولی رویکرد و استراتژی ما در مورد داشته هایی هست که 100 درصد به خودمان تعلق دارد ...

Zelnick مهمترین تفاوت شرکتش را با THQ در کیفیت میداند و بدینگونه توضیح میدهد که Take-Two از نظر Metacritic و بسیاری از افراد صنعت بازی دارای بالاترین
رتبه ی کیفی در میان ناشران third-party است ... کیفیت واقعا ، واقعا ، واقعا مهم و با اهمیت است ... ایشان عقیده دارند که THQ بازیهای خوبی دارد ، ولی سطح
کیفی آنها ....

but their quality levels aren’t even remotely … the quality hasn’t measured up

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جواب THQ به اظهارت مدیر عامل
Take-Two

200px-THQ_logo_2011.svg.png

کمپانی THQ در جواب حرفهای Zelnick سریعا عکس العمل نشان داده و گفته بدیهی است که درک ایشان از THQ منسوخ شده و غلط است ، THQ اظهارات وی را
غیر مسئولانه و ناردست خوانده و گفته ایشان بهتر است در مورد کسب و کار شرکت خود اظهار نظر کند ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جوابیه Zelnick یعد از صحبتهای THQ

مدیر عامل شرکت Take-Two بلافاصله با GameInformer صحبت میکنه و بابت حرفاش از THQ عذر خواهی میکنه و میگه در حالی که بحث در مورد استراتژی
خودمان بود ولی به سمت شرکت دیگری کشیده شد و عنوان میکنه که صحبتهاش نامناسب بوده و بابتش متاسف هستش ...!

منبع

منبع

آخرین ویرایش:
کمپانی THQ خیلی وقته برای من و خیلی های دیگه مرده و عناوینشم برای لای جرز دیوار خوبه
همون بهتر که جم و جورش کنه و با خاطره ای خوب از بن ما بره .
با T2 موافقم .
چیو جمع و جور کنه و از بین ما بره ؟‌
برای شما مرده نه برای خیلی های دیگه .
شما metro رو بازی کردی ؟ SR THE 3 رو Co-op زدی ؟
الان من از Warhammer خوشم نمیاد اما هی وقت نمیگم به درد جرز لای دیوار میخوره . :|
اما داداش حتما این SR رو یه دست با یک دوست Co-op بزن میمیری از خنده !‌ :d یعنی کل غمای عالمو فراموش میکنی ! :dجدی میگم !‌

Darksider , METRO , Stalker به درد لای جرز میخورن آیا ؟!
stalker که اصلا سرنوشتش مشخص نیست و البته همین Darksider هم توی شماره ی آخریش نشون داده که داره کلیشه ای میشه .
فقط میمونه مترو که معلوم نیست بتونه کار شاخی کنه و وقتی پول نباشه عنوان نابی هم نخواهد بود .
اوضاش خرابه و اگر خراب نبود هر کس و ناکسی درباره ی بسته شدنش حرف نمیزد و اینقدر شایعه دور و برش نبود .

اما داداش حتما این SR رو یه دست با یک دوست Co-op بزن میمیری از خنده !‌ یعنی کل غمای عالمو فراموش میکنی ! جدی میگم !‌
من از بازیهایی که برای خنده انجامشون بدن بدم میاد و این سبکی رو دوست ندارم و از نوی GTA ی خیلی بیشتر خوشم میاد !
نظرم اینه حالا یا درست یا اشتباه ،

از Darksiders سر جمع یه نسخه اومده، شماره 2ـش هم هنوز نیومده. این الان چجوری تو شماره ی آخرش نشون داده داره کلیشه ای میشه؟:-/
من پیش نمایش و چیزهایی که تا الان دربارش دیدم رو دارم میگم .
سازنده هم میدونه که بفروش نیست این هم آیتم برای نسخه های پیش فروش در نظر گرفته .
کافیه چند تا پیش نمایش از بازی ببینی و بفهمی که تکرار مکررات هست نه چیز دیگه .
رنگ کلاغ عوض کردن و سپر زرهی و مرحله بیشتر هم برای انواع و اقسام پیش فروشهاش نشان از درماندگیش داره .

والا ما که توهینی ندیدیم! فقط گفته سیاست های THQ به سمتی میره که این کمپانی رو به نابودی میکشه. حالا این شد توهین؟
یه THQ که تا پییروز به عنوان کمپانی بچاپ و مزخرف سر Homefront یاد میشد الان شد کمپانی مردمی!
حزب باد که میگن اینجاست، آیا؟
توهین که کرده و اینم حرفش هست :

“THQ won’t be around in six months.”
ولی اینکه الان دوستان thq رو سمبل مردم سالاری و جانفشانی میدونند و T2 رو دشمن خودش جای سواله .
واقعا حرف شما درسته که حزب باد همینجاست .

آخرین ویرایش:
والا ما که توهینی ندیدیم! فقط گفته سیاست های THQ به سمتی میره که این کمپانی رو به نابودی میکشه. حالا این شد توهین؟
یه THQ که تا پییروز به عنوان کمپانی بچاپ و مزخرف سر Homefront یاد میشد الان شد کمپانی مردمی!

من پیش نمایش و چیزهایی که تا الان دربارش دیدم رو دارم میگم .
سازنده هم میدونه که بفروش نیست این هم آیتم برای نسخه های پیش فروش در نظر گرفته .
کافیه چند تا پیش نمایش از بازی ببینی و بفهمی که تکرار مکررات هست نه چیز دیگه .
رنگ کلاغ عوض کردن و سپر زرهی و مرحله بیشتر هم برای انواع و اقسام پیش فروشهاش نشان از درماندگیش داره .

برادر از کی تا حالا با پیش نمایش میشه فهمید بازی کلیشه ای شده ؟!

بذار review بازی بیاد اون موقع نظر بده که کلیشه ای شده یا نه !

والا من سعی میکنم خیلی نظر ندم ولی واقعا از رییس T2 یعنی Strauss Zelnick بعید بود همچین توهینی کنه و واقعا خیلی خیلی زشته که اینقدر مغرورانه بیایی و از
شرکتی که برای خودش غرور و عظمتی داره اینچنین حرف بزنی ...این حرفش که میگه THQ بعد از 6 ماه محو میشه یا اصلا وجود نخواهد داشت از 100 تا فحش بدتره .
---
مغرور و خودخواه .... خیلی نیست EA میخواست کلهم اجمعینشون رو با هم بخره ... واقعا دلم برای THQ سوخت :d

آخرین ویرایش:
والا من سعی میکنم خیلی نظر ندم ولی واقعا از رییس T2 یعنی Strauss Zelnick بعید بود همچین توهینی کنه و واقعا خیلی خیلی زشته که اینقدر مغرورانه بیایی و از
شرکتی که برای خودش غرور و عظمتی داره اینچنین حرف بزنی ...این حرفش که میگه THQ بعد از 6 ماه محو میشه یا اصلا وجود نخواهد داشت از 100 تا فحش بدتره .
---
مغرور و خودخواه .... خیلی نیست EA میخواست کلهم اجمعینشون رو با هم بخره ... واقعا دلم برای THQ سوخت :d

حق Take2 بود همون 5-6 سال پیش EA میخریدش. :دی
----------------
من نمیگم THQ بهترین هست. مثلا سر Homefront کلی هایپ کرد و مارو هایپ زده ولی نتیجه بازی چندان خوبی نبود.
من حرفم این هست که واسه شرکتی با ابهت THQ این حرفها درخورش نیست.
-------------
در مورد Saints Row The Third هم این بازی تا الان بیش از 4 میلیون فروخته.

اگه قرار بر این هست، مافیا 2 رو که یادت نرفته. بازی کلی کپ کپه و دب دبه داشت، که میخواد چه کارها که بکنه. ولی دیدی که چی شد. نامزد ناامید کننده ترین بازی سال هم شد.

Take-Two هرچی داره از سایه سری Rock Star North داره. این یارو ام معلوم نیست چی میگه الان. توی این دنیا هیچ کس سرش به کار خودش نیست انگار!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or