Take On Helicopters : pc

​

درود بر همه

بازی توسط شرکت Bohemia Interactive ساخته شد
این بازی یک شبیه ساز کامل هلیکوپتر هست و شما در این باز ی می توانید تجربه تکرار نشدی پرواز با هلیکوپتر را تجربه کنید .از نکات جالب بازی وجود عنوان مختلف هلیکوپتر در باز ی با توجه به ماموریت های ان هست
از نکات قابل ذکر گرافیک عالی و کم نظیر بازی هست که می توان به ان اشاره کرد
در این بازی ما در نقش یک خلبان ظاهر می شویم و باید هلیکوپتر را از خطرات و مشکلاتی که سد راهمون هست با موفقیت عبور دهیم

سیستم مورد نیاز

Cpu: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz or faster
Ram: 2 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT or ATI Radeon 4850 with Shader Model 3 and 512 MB VRAM or faster
DirectX: DirectX ۹٫۰
Hard Drive: 20 GB

سایت

تصاویر بازی

• Like
Reactions: Isildur
Bohemia غولیه واسه خودش :دی ArmA II: Operation Arrowhead بهترین شبیه سازی بود که تو عمرم بازی کردم ، چندین ساعت باید پاش زجر بکشی تا بتونی بازیش کنی :دی این هم همونطوره :دی انجین بسیار قوی ای هم داره که فوق العاده رئال هست !

ممنون حسین جان خبر خوبی بود .

---------- نوشته در 01:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

جالبه بازی یک هفته هست منتشر شده و من حتی اسمش رو هم نشنیده بودم :|

فقط حواستون باشه موقع نصب از کرک استفاده نکنید چون بعد از یک ساعت دیگه نمیتونید بازی کنید .وقتی سریال خواست این رو وارد کنید
ZDJW-36WG2-33333-44264-55555
اگر هم بازی رو نصب کردید .regedit رو اجرا کنید و به قسمت زیر برید و کلیدرو عوض کنید
برای ویندوز 64 بیت :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Bohemia Interactive Studio\Take On Helicopters\KEY
کلید رو به این مقدار تغییر بدید
870C3E49BF2106318C62294A5290C2
البته دو تا دوتا از هم جدا هستند
و برای وویندوز 32 بیت
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Bohemia Interactive Studio\Take On Helicopters\KEY

و مقدار رو به همون مقدار بالا تغییر بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or