slash-roses
کاربر سایت
لينکشو بده!:biggrin1:ظاهراً مشکل حل شده و Firmware ها ( من خودم UC رو امتحان کردم فقط ) رو دوباره میتونید دانلود کنید.
مشکل هنوز حل نشده ! اونی که من دانلود کردم 2.36 بود که روی سرور Playstation گذاشتند ! اونایی هم که ریختن و مشکلی نداشتن که هیچی ولی اونایی که ریختن و مشکل داشتن باید صبر کنن که Firmware ـه جدید رو سونی عرضه کنه و بریزن تا درست شه...پس اگر مشکل حل شده !! کسانی که فریمور قبلی دانلود کردن و به قول دوستان مشکل داره چکار باید بکنن !!
چرا داریم.توی بخش اخبار نیما خان نمونش رو زده و تازه خودش هم گرفته.اگه به PSN وصل بشی و پروفایلشون رو ببینی متوجه می شی.ه احتمال زیاد sony ورژنشو عوض میکنه مثلا میذاره 2.41 تا کسانی هم که قبلا دانلود کرده بودن بتونن دوباره اونو روی ps3 شون نصب کنن.
ولی من در تعجبم . اینا میذاشتن یک ماه از زمانی که 2.36 رو دادن بیرون بگذره و با خیال آسوده روش کار میکردن بعدا میدادن بیرون بدون هیچ مشکلی . چونکه فعلا بازی نداریم که از سیستم trophy پشتیبانی کنه به جز 2 ، 3 تا بازی در پیت . فکر می کنم یک کم عجله کردن اینجا!
دوستان مال من NTSC/J وکره زمینشم 3 حالا کدام را دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سايتش هم بدبن خوبه.ممنون
اخریش 2.40 بود که الان از روی سرور سونی برداشته شده !!من fw جدید رو برای ntsc:j می خوام
اونی که اونجا هست معلوم نیست ریجنش چیه، پس بهتر هست که دانلود نکنید. به احتمال زیاد UC هست ولی باز هم من دانلود نکردم. ( البته دانلود کردم ولی نریختم. )اخریش 2.40 بود که الان از روی سرور سونی برداشته شده !!
اما از اینجا میتونی دانلود کنی !!
http://www.ps3-hacks.com/file/52
1.36 نداریم.من الان بخوام آنلاین بزنم باید چه فرموری رو نصب کنم کدوم ایراد نمی گیره؟1.36 نصب کنم نمی گه باید 1.40 کنی؟