GameMasterr
کاربر سایت
جواب داد؟ چه خوب از بهتر بورو حالشو ببر
منتظر اپديت جديد باشين خودم ميزارم تو سايت
تو فروم هاي ديگه گفتن تا اخر ماه اگه تاخير نخوره
مگه الان اخريشو نداري؟
سلام اقا يكي از بچه ها لينك فريم وير 2.53 رو واسم گذاشت البته j ولي ريجن دستگاهم پاله حال من با ريجن j دستگاه رو اپ كردم دستگاه بدجوري قاط زده (وسط بازي گير ميزنه, دارم كار ميكنم گير ميزن) حالمو
بدجوري گرفته
ميخوام ببينم ميشه فرم رو عوض كرد؟
لطفا لينكشو بزارين
نه عزيز خوشبختانه مشكلي پيش نمياد ديگهچندتا از بچه ها دو سه صفحه پیش قاطعانه میگفتند که با نصب آپدیت اشتباه مشکلی پیش نمیاد .فقط نمیدونم چرا الان نمیان بگن:confused:. من جایه اونا میگم... شما یکم بیشتر دقت کن شاید بازی مشکل داره.!!!!!
حالا با نصب آپدیت درست مشکلتون رفع شده یاهنوزم دستگاه گیر میکنه؟؟؟
سلام بچه ها
من میخواستم ببینم میشه از اینترنت UPDATE پلی STATion 3 رو گرفت و بعد از طریق CD یا فلش مموری وصل کرد به PS3 و آپدیتش کرد ؟
صفحات قبل رو خوندم قاط زدم ... میشه راهنمایی کنید و لینک دانلود جدیدترین UPDATE برای PS3 40 GIG ریجن J رو برام یذارید ...
راپید شر یا مستقیم فرق نداره ...
راستی با فلش مموری آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد
ممنون
عزیز میشه با update pc دانلود کرد شما باید فایلی که دانلود کردی یه فولدر بسازی به این صورت که PS3 بعد UPDATE بعد فایلی که دانلود کردی تو فولدر سیو کنی باید حروف روهم به صورت بزرگ بنویسی لینک دانلود رو هم الان ندارم ولی کاری نداره برو تو سایت اسیا www.asia.playstation.comبعد برو تو قسمت سابورت اونجا تو ابدیت وانتخاب کن که میخوای با pcدانلود کنی وفایلی که دانلود کردی حتما با فلش بری تو کنسول چون این cdهای اشغای به لنز دستگاه خیلی اسیب میزنه حتما با فلش بریز تو دستگاه
نتونستم پیدا کنم
لطفا یکی لینک دانلود آپدیت 40 گیگ ریجن J رو بهم بده _ لینک بالایی کار نکرد ( 2 تا پست بالا )
ممنون