System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

دوستان عزیز ممنون میشم اگه یه نفر کمکم کنه

من یه دستگاه PS3 SLIM دارم که هک شده و روش نرم افزار MULTIMAN نصب بود که بازیها رو باهاش بازی می کردم.بعد از مدتها با امدن GOD OF WAR 4تصمیم گرفتم بازی کنم .بازی رو که رو هارد کپی کردم گفت باید به 4.31 اپدیت بشه.بعد از اپدیت و ری استارت دستگاه ،الان دیگه MULTIMAN رو اجرا نمیکنه که GOD OF WAR رو بازی کنم .یکی راهنماییم کنه چکار کنم که عیدم خراب شد.ایا کپی خور دستگام پریده؟ممنون دوستانم.قبل از اپدیت 3.55 رو دستگاه بود

دوستان عزیز ممنون میشم اگه یه نفر کمکم کنه

من یه دستگاه PS3 SLIM دارم که هک شده و روش نرم افزار MULTIMAN نصب بود که بازیها رو باهاش بازی می کردم.بعد از مدتها با امدن GOD OF WAR 4تصمیم گرفتم بازی کنم .بازی رو که رو هارد کپی کردم گفت باید به 4.31 اپدیت بشه.بعد از اپدیت و ری استارت دستگاه ،الان دیگه MULTIMAN رو اجرا نمیکنه که GOD OF WAR رو بازی کنم .یکی راهنماییم کنه چکار کنم که عیدم خراب شد.ایا کپی خور دستگام پریده؟ممنون دوستانم.قبل از اپدیت 3.55 رو دستگاه بود
دوست من قبل از انجام اعمال عجولانه یکم بیا بگرد الان هکت پریده و باید دانگرید کنی دوباره هک و این جور چیزا بریزی ببر یه جایی اننجامش میدن

با سلام دوستان !
و تاپیک به ایم زیبایی !
خیلی حال میکنم با این تاپیک آپدیت های فریمور رو راحت دان میکنم ممنون !
ببخشید یک سوال داشتم :»
من اوریج بازم میخوام آپدیت 1 گیگ آل استارز رو آپدیت کنم بجز راه حل عادی راه دیگه ای نیست مثل این آپدیت های فریمور با pc دان کنیم !
و اگر هست میشه کامل توضیح بدید اگر لینک خارجی هم بود مشکلی نیست و اگر هم از خودمونه بهتر !
ممنون منتظرم !
با تشکر

کردم ولی بازم نشد مشکل چیه ؟
چی بگم دوست عزیز
احتمال زیاد مشکل از PSN هست
باید صبر کنی تا برطرف بشه

با سلام دوستان !
و تاپیک به ایم زیبایی !
خیلی حال میکنم با این تاپیک آپدیت های فریمور رو راحت دان میکنم ممنون !
ببخشید یک سوال داشتم :»
من اوریج بازم میخوام آپدیت 1 گیگ آل استارز رو آپدیت کنم بجز راه حل عادی راه دیگه ای نیست مثل این آپدیت های فریمور با pc دان کنیم !
و اگر هست میشه کامل توضیح بدید اگر لینک خارجی هم بود مشکلی نیست و اگر هم از خودمونه بهتر !
ممنون منتظرم !
با تشکر
سلام
اینجا رو ببین
http://forum.bazicenter.com/thread43472/

بچه ها من این آپدیت 4.40 رو از همینجا و صفحه اول دانلود کردم,از این طریق بریزم فلشو دستگاهو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد که؟؟در ضمن دستگاه من اورجیناله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or