بابا یه استادی بیاد کمک کنه منو،تا دیروز پی اس ان ام وصل نمیشد،حالا که وصل میشه،آنلابن نمیاد که بتونم آنلاین بازی کنم،کمککککک
يعني چي انلاين نمياد..؟به سرور بازي كانكت نميشه؟!اگه اينتوره هنوز مشكل از اينترنت هست...
داداش اولا ممنون بایت link میخواستم بدونم من رجین 3 ntsc هستم و هنوز تو قسمت دانلود ps3 official site aisa از خود کنسول هنوز آپدیتی نیومده و هنوز آسیا fix نشده میخوام بدونم میتونم به این link اطمینان کنم.؟؟رسمی هست.؟؟مشکلی برای کنسول درست نمیشه.؟؟چون هنوز قسمت asia درست نشده بخاطر این سوال کردم.
دوستان الان اگه ما بخوایم fifa11 رو آپدیت کنیم باید بریم به 3.61 یا فعلا رو همین 3.60 خودمون جواب میده؟
داداش اولا ممنون بایت link میخواستم بدونم من رجین 3 ntsc هستم و هنوز تو قسمت دانلود ps3 official site aisa از خود کنسول هنوز آپدیتی نیومده و هنوز آسیا fix نشده میخوام بدونم میتونم به این link اطمینان کنم.؟؟رسمی هست.؟؟مشکلی برای کنسول درست نمیشه.؟؟چون هنوز قسمت asia درست نشده بخاطر این سوال کردم.
دوستان الان اگه ما بخوایم fifa11 رو آپدیت کنیم باید بریم به 3.61 یا فعلا رو همین 3.60 خودمون جواب میده؟
ممنون دوست عزیز ولی این آپدیت که من میگم منظورم همون پچی هست که تو خود منوی بازی واسه به روز کردن نقل و انتقالات و ترکیب تیم ها وجود داره..شما ميتوني دستگاه 3.61 نباشه ولي اپديت بازي رو بگيري...نياز نيست ساين كني حتما....امروز خودم اپديت GT5 رو گرفتم