توی اون یکی تاپیک گفتم اخرین اپدیت رو دانلود کنید بریزید توی فلش اپدیت کنیدﺳﻼﻡ.ﻣﻦ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻤﻮ اﻣﺮﻭﺯ ﺧﺮﻳﺪﻡ. ﺁﭘﺪﻳﺖ ﻛﻪ اﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺧﻮﺩ ﻛﻨﺴﻮﻝ اﻧﺠﺎﻡ ﻣﻴﺪﻡ ﻫﻲ ﻭﺳﻂﺎﺵ ﻗﻂﻊ ﻣﻴﺸﻪ. ﭼﻪ ﻣﺮﮔﺸﻪ ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ?ﺗﻮ ﺩﻳﺴﻚ ﻛﻴﻠﺰﻭﻥ ﺁﭘﺪﻳﺖ ﻫﺴﺖ?
توی اون یکی تاپیک گفتم اخرین اپدیت رو دانلود کنید بریزید توی فلش اپدیت کنید
دقت کنید ریجن کنسول با ریجن اپدیت یکی باشه
ممکنه اینترنتت قطع شده باشه یا تایم اوت زیاد داده باشه قطع شده باشه نه اسیب نمیبینهاﺯ اﻳﻦ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﻨﻆﺮﺕ ﭼﺸﻪ ﻗﻂﻊ ﻣﻴﺸﻪ?300 ﻣﮕﻲ ﺭﻭ ﺩاﻥ ﻛﻨﻢ?ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ اﺯ ﺭﻭﺵ ﺩﻭ ﺑﺮﻗﺎ ﺑﺮﻥ ﺁﺳﻴﺐ ﺑﺒﻴﻨﻪ.
با پیسی دانلود کن بریز رو فلش اپدیت کن.از صفحه سیف مود هم اپدیت کن.اول اپدیت از فلش کپی میکنه رو دستگاه اینجا برق بره ایرادی نداره.اما بعد از خود دستگاه فریمورت اپدیت میشه که زیره یک دقیقه زمان میبره دیگه چه بدشانسی باشی بخواد برق بره دستگاه برک بشه!من تا به حال از اینترنت اپدیت نکردم اما فکر کنم همونم روشش همینجوره یعنی ابتدا دانلود میکنه رو کنسول بعد اپدیت میکنه بازم برق بره برک میشه!اﺯ اﻳﻦ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﻨﻆﺮﺕ ﭼﺸﻪ ﻗﻂﻊ ﻣﻴﺸﻪ?300 ﻣﮕﻲ ﺭﻭ ﺩاﻥ ﻛﻨﻢ?ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ اﺯ ﺭﻭﺵ ﺩﻭ ﺑﺮﻗﺎ ﺑﺮﻥ ﺁﺳﻴﺐ ﺑﺒﻴﻨﻪ.
سلام دوستان آپدیت 1.60 هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام نه عزیز هنوز که خبری نیست بیاد همینجا سریعآ اعلام می کنیم و لینک ها گذاشته میشه!!
اومده عزیز برو با کنسول دانلود کن من الان رفتم خودش رفت تو دانلود
کسی با خوده کنسول تا الان دانلود کرده من زدم دانلود هم شده ولی الان نزدیکه ۲۰ دقیقه هست زده preparing to install ?
سره ۱.۵۲ هم همینتوری بوود خودم دستی کنسلش کردم ؟
وسط دانلود کنسلش کردین ؟!! یا نصب ؟!! دانلودش کامل انجام داد ؟! وسط نصب گیر کرده ؟!!
دانلودش کامل شده الان داره نسبش میکنه ولی ۲۰ دقیقه طولش داده هنوزم نسب نکرده؟
نه کنسلش نکنید دست بهش نزنید ممکنه کنسول بریک شه!! بزارید نصب شه!! هنوز کسی تست نکرده که بتونه جوابتون رو بده!! واسه آپدیت 1.52 نه کسی همچین مشکلی نداشته!!