saeed_sg
کاربر فعال
خب اونکه صد در صد ، من میخوام آنلاین باشم. میخوام ببینم خودش حتما آپدیت سیستم عامل دانلود میکنه یا در شرایط خاصی دانلود میکنه.تیک و بردارین خود ب خود چیزی دان نمیشه
خب اونکه صد در صد ، من میخوام آنلاین باشم. میخوام ببینم خودش حتما آپدیت سیستم عامل دانلود میکنه یا در شرایط خاصی دانلود میکنه.تیک و بردارین خود ب خود چیزی دان نمیشه
در اون موقع میگه اپ اومده و باید دان کنید اگه نکینن هم وارد نمیشهخب اونکه صد در صد ، من میخوام آنلاین باشم. میخوام ببینم خودش حتما آپدیت سیستم عامل دانلود میکنه یا در شرایط خاصی دانلود میکنه.
خیر نداره.فقط بهبود عملکرد نرم افزای کنسول همچنین جلوگیری از هک بازی های آیندهاین آپدیت 6 که اومده هیچ قابلیتی نداره ؟
فکر کنم قابلیت هایی اضافه کرده اما سونی فعلا بازشون نکرده تا اپدیت بعدیخیر نداره.فقط بهبود عملکرد نرم افزای کنسول همچنین جلوگیری از هک بازی های آینده
منظورتون اکانت های هکی هست؟سونی عملا راه هک رو با این آپدیت برای RDR2 و بازیهای آینده قبل از ریلیز بست ،
نسخه 6.02 اجباری با حجم 447.4M
باعث بهبود عملکرد سیستم می شود .
خیر منظور هک کنسوله که DEVها قول کاستوم فریمور جدید رو داده بودن ولی با این آپدیت ، سونی برای بازیهایی که در راهه مسیرشو بست ، اکانتهای هکی پس از آپدیتو ساین کردن فقط باید آفلاین بشین تا بازیتون قفل نشه همین .منظورتون اکانت های هکی هست؟
وقتی گفتید عملا راه رو بسته، فکر کردم این آپدیت ویژگی خاصی داره. وگرنه Ps4 از 5.55 تا الان اصلا هک یا به اصطلاح کپی خور و کرک نشده. RDR2 هم فکر کنم به 6.0 نیاز داشته باشه. البته فرقی هم نمیکنه. هر حفره ی امنیتی که توی 5.05 باعث هک شدن کنسول شده بود، دیگه برطرف شده و حداقل تا الان هم نتونستن راه دور زدنش رو پیدا کنن.خیر منظور هک کنسوله که DEVها قول کاستوم فریمور جدید رو داده بودن ولی با این آپدیت ، سونی برای بازیهایی که در راهه مسیرشو بست ، اکانتهای هکی پس از آپدیتو ساین کردن فقط باید آفلاین بشین تا بازیتون قفل نشه همین .