من نمیدونم کدوم احمقی تو بخش طراحی رابط کاربری سونی نشته این ایده بخش نوتیفیکیشن جدید رو داده و کدوم احمق تری این رو تایید کرده !
شده جنگل دقیقا.
سیستم قبل چه مشکلی داشت مگه ؟
شده جنگل دقیقا.
سیستم قبل چه مشکلی داشت مگه ؟
OKدمت گرم:wink:نه نمیشه اصلا. فعلا که هیچ راهی نیست حداقل من یکی چیزی پیدا نکردم
آره داداش فرقی نداریم من و شماسلام دوستان . این آپدیت جدید چرا قسمت notifications اش اینجوریه . قبلا بخش دانلود و بقیه موارد رو جدا میشد انتخاب کرد اما الان همش شده قاطی پاتی . برای شما هم ایجوریه ؟
وارد بخش نوتیفیکیشن شدی دکمه Option رو روی دسته بزن بحش دانلود و آپلود اونجاستسلام دوستان . این آپدیت جدید چرا قسمت notifications اش اینجوریه . قبلا بخش دانلود و بقیه موارد رو جدا میشد انتخاب کرد اما الان همش شده قاطی پاتی . برای شما هم ایجوریه ؟
مثل اینکه باید فرمتش mp4 باشه ، mp4 هم چک کنبرنامه مدیا پلیر اپدیت جدید اومده و گفته بودن فیلمای 4k پخش میکنه
منم کلیپ 4k ریختم پخش نکرد.فیلمای بزرگ تر هم که اصلا نمیشه تو فلش
خداییش ویدیو 4k که mp4 باشه خیلی کمهمثل اینکه باید فرمتش mp4 باشه ، mp4 هم چک کن
اینو امتحان کن :خداییش ویدیو 4k که mp4 باشه خیلی کمه
تبدیل هم بخوای بکنی خیلی طول میکشه
سلام سال نو مبارکدرود دوستان
من امروز اومدم که کنسولم رو آپدیت کنم ولی رو آپدیت که میزدم میگفت که شما آخرین نسخه آپدیت رو دارین و الان راحت هم میتونم آنلاینم هم بزنم نسخه آپدیتیم که الان رو کنسوله 4.07،حالا چیکار کنم از طریق فلش آپدیت کنم یا اصلا نیازی نیست آپدیت کنم؟
ریجنه کنسولم 2ه
درودسلام سال نو مبارک
منم دقیقا این مشکل رو دارم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید