System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان
من امروز اومدم که کنسولم رو آپدیت کنم ولی رو آپدیت که میزدم میگفت که شما آخرین نسخه آپدیت رو دارین و الان راحت هم میتونم آنلاینم هم بزنم نسخه آپدیتیم که الان رو کنسوله 4.07،حالا چیکار کنم از طریق فلش آپدیت کنم یا اصلا نیازی نیست آپدیت کنم؟
ریجنه کنسولم 2ه

• Like
Reactions: ehsan9236
سلام دوستان . این آپدیت جدید چرا قسمت notifications اش اینجوریه . قبلا بخش دانلود و بقیه موارد رو جدا میشد انتخاب کرد اما الان همش شده قاطی پاتی . برای شما هم ایجوریه ؟

سلام دوستان . این آپدیت جدید چرا قسمت notifications اش اینجوریه . قبلا بخش دانلود و بقیه موارد رو جدا میشد انتخاب کرد اما الان همش شده قاطی پاتی . برای شما هم ایجوریه ؟
آره داداش فرقی نداریم من و شما :))

Sent from my Gooshi using Tapatalk

• Like
Reactions: arash_sard
وارد بخش نوتیفیکیشن شدی دکمه Option رو روی دسته بزن بحش دانلود و آپلود اونجاست

• Like
Reactions: arash_sard
سلام من بعد از آپدیت جدید نمیتونم appear offline کنم اصلا غیر فعاله ، اگه دقت کرده باشید زمانی که آنلاین میشید کنار آیکون profile یه دایره آبی رنگ میاد که الان برای من نمیاد در حالی که آنلاینم و میرم مولتی هم حتی بازی میکنم ، فقط این علامت آبی نمیاد و همچنین appear offline غیر فعاله مشکل از چیه ؟

برنامه مدیا پلیر اپدیت جدید اومده و گفته بودن فیلمای 4k پخش میکنه
منم کلیپ 4k ریختم پخش نکرد.فیلمای بزرگ تر هم که اصلا نمیشه تو فلش
:|

درود دوستان
من امروز اومدم که کنسولم رو آپدیت کنم ولی رو آپدیت که میزدم میگفت که شما آخرین نسخه آپدیت رو دارین و الان راحت هم میتونم آنلاینم هم بزنم نسخه آپدیتیم که الان رو کنسوله 4.07،حالا چیکار کنم از طریق فلش آپدیت کنم یا اصلا نیازی نیست آپدیت کنم؟
ریجنه کنسولم 2ه
سلام سال نو مبارک
منم دقیقا این مشکل رو دارم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام سال نو مبارک
منم دقیقا این مشکل رو دارم دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
درود
سال نو شما هم مبارک
داداش هر کاری کردم از طریق کنسول نتوسنتم آپدیتش کنم حتی ispم همی تغییر دادم نشد آخر سر از طریق فلش نصبش کردم خودمو راحت کردم

• Like
Reactions: ehsan9236

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or