System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.چرا واسه من آپدیت 3 نمیاد?رو 2.57 ام میگه اخرین اپدیت رو داری.
ریجن 2 ژاپنم.
پست اول رو خوندم ولی متوجه نشدم از طریق usb چه جوری باید اپدیت نصب کنم?
ویرایش...........
فهمیدم.;)

آخرین ویرایش:
سلام، من دیشب لینک شما رو دانلود کردم ریختم روی فلش (طبق پروسیجر)، ولی متاسفانه میگفت نمیتونم فایل آپدیت پیدا کنم، توی همون منو آپدیت از طریق اینترنت رو انتخاب کردم، با کمال تعجب میگفت آپدیت 2.57 در دسترسه، منم همونو زدم، خلاصه سرتون رو درد نیارم، هرکاری میکنم سیستمم آپدیت ن می شه.
اگه دوستان صاحب نظر میتونن کمکم کنن، دارم غصه میخورم خدایی!!

آخرین ویرایش:
سلام، من دیشب لینک شما رو دانلود کردم ریختم روی فلش (طبق پروسیجر)، ولی متاسفانه میگفت نمیتونم فایل آپدیت پیدا کنم، توی همون منو آپدیت از طریق اینترنت رو انتخاب کردم، با کمال تعجب میگفت آپدیت 2.57 در دسترسه، منم همونو زدم، خلاصه سرتون رو درد نیارم، هرکاری میکنم سیستمم آپدیت ن می شه.
اگه دوستان صاحب نظر میتونن کمکم کنن، دارم غصه میخورم خدایی!!

بهتره یک بار اپديت را از خود سایت سونی مستقیم دانلود کنی و با فلش بریزی رو دستگاه

ممکنه اون اپديتي که دانلود کردی درست دانلود نشده باشه:)

بهتره یک بار اپديت را از خود سایت سونی مستقیم دانلود کنی و با فلش بریزی رو دستگاه

ممکنه اون اپديتي که دانلود کردی درست دانلود نشده باشه:)

سلام
اپدیت هایی که تو پست دوم اینجا هستن همشون لینک مستقیم از خود سایت سونی هستش:d

• Like
Reactions: rezagoli
بچه ها یه سوال:
ایکس باکس وان یه خوبی داره هر وقت توی حالت استندبای میزاریش روی دانلود اگر نت قطع بشه و چند دقیقه بعد مجدد وصل بشه خودش ادامه دانلود رو میره اما ps4 اینطور نیست اگر نت قطع بشه باید واسه ادامه دانلود کنسول رو روشن کنی خودتت دستی بزنی روی ادامه دانلود.
حالا خواستم بدونم با اپدیت 3 این مشکل برطرف شده یا اگر نشده کسی از شماها راه حلی داره واسه من؟؟؟؟

سلام
من دستگاه رو تازه خریدم. الان میخواستم psn بسازم که زد اول باید اپدیت کنی به ورژن 2.57 که زدم داره دانلود میشه در حالی که شنیدم آپدیت ورژن 3 هم براش اومده!
عادیه به نظرتون؟ چرا؟
پیشاپیش مرسی از جوابتون

سلام
من دستگاه رو تازه خریدم. الان میخواستم psn بسازم که زد اول باید اپدیت کنی به ورژن 2.57 که زدم داره دانلود میشه در حالی که شنیدم آپدیت ورژن 3 هم براش اومده!
عادیه به نظرتون؟ چرا؟
پیشاپیش مرسی از جوابتون

حجمو داری هدر میدی.

با فلش اپدیت کن.

بچه ها یه سوال:
ایکس باکس وان یه خوبی داره هر وقت توی حالت استندبای میزاریش روی دانلود اگر نت قطع بشه و چند دقیقه بعد مجدد وصل بشه خودش ادامه دانلود رو میره اما ps4 اینطور نیست اگر نت قطع بشه باید واسه ادامه دانلود کنسول رو روشن کنی خودتت دستی بزنی روی ادامه دانلود.
حالا خواستم بدونم با اپدیت 3 این مشکل برطرف شده یا اگر نشده کسی از شماها راه حلی داره واسه من؟؟؟؟
راه حلش برنامه psx هست

بچه ها یه سوال:
والا از نسخه های قبلی فریمورا هم تا حالا من همچین مشکلی نداشتم همیشه اتوماتیک خودش به نت وصل میشه حتی بوده مواقعی که مثلامن بعد یه هفته دستگاهو از rest mode در میووردم کلی اپدیت دانلود و نصب کرده بوده خودش ... توی یه هفته هم که آدم شونصد بار نت ریست می کنه...

والا از نسخه های قبلی فریمورا هم تا حالا من همچین مشکلی نداشتم همیشه اتوماتیک خودش به نت وصل میشه حتی بوده مواقعی که مثلامن بعد یه هفته دستگاهو از rest mode در میووردم کلی اپدیت دانلود و نصب کرده بوده خودش ... توی یه هفته هم که آدم شونصد بار نت ریست می کنه...
مرسی از پاسخت ولی داداش واسه من که اینجور نیست و باید خودم دستی بزنم رو ادامه دانلود مگر اینکه شما از توی ستینگ تنظیمش کرده باشی و من خبر نداشته باشم !

مرسی از پاسخت ولی داداش واسه من که اینجور نیست و باید خودم دستی بزنم رو ادامه دانلود مگر اینکه شما از توی ستینگ تنظیمش کرده باشی و من خبر نداشته باشم !
والا دستگاه من همیشه رو rest mode هست همه چیزم گزاشتم اتوماتیک آپدیت کنه خلی نرم بدون دوشواری دانلود می کنه جالب اینه حتی اگر من یه دانلودیو pause کنم بعد دستگاهو بزارم rest mode خودش به صورت نا محسوسb-) دانلودو تموم می کنه طوری که نشده تا حالا تو کارای دیگه ی اینترنتیم تداخل اجاد بکنه...(دانلود فیلم دیدن و ا آنلاین بازی کردن با pc یا دستگاه های دیگه....

منم از وقتی آپدیت اومده اصلا به PSN وصل نمیشم و نمیتونم آپدیت رو دانلود کنم

دست سونی درد نکنه که هر دفعه آپدیت میده اعصاب یه سریا رو خورد میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or