System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام کسی تا حالا از قسمت لمسی دسته استفاده کرده چطوری میشه اون قسمت دسته رو تست کرد؟ من با BROSER تو سایتا میرم ولی فقط انالوگا کار میکنن میخواستم از قسمت لمسی برای بالا و پایین بردن صفحه استفاده کنم چطوری میشه این کارو کرد؟

سلام کسی تا حالا از قسمت لمسی دسته استفاده کرده چطوری میشه اون قسمت دسته رو تست کرد؟ من با BROSER تو سایتا میرم ولی فقط انالوگا کار میکنن میخواستم از قسمت لمسی برای بالا و پایین بردن صفحه استفاده کنم چطوری میشه این کارو کرد؟
اگه فقط میخوای تست کنی توی کیبورد فعاله

سونی =))

دیگه کار به جایی رسیده انقدر firmware هاش ایراد داره حول کرده یه روز در میون نسخه جدید میده هی بدترش میکنه=))
از ماه های دیگه روزانش میکنه...
آخر سال 93 فکر کنم ساعتی آپدیت هاشو بده بیرون=))بعدش نزدیک هک دقیقه ایش کنه:d

1.01
1.05
1.06
1.07
1.50
1.51
1.52
1.60
1.61
1.62
1.70
1.71
1.72
1.74
1.75
1.76
2.00
2.01
2.02

شرح آپدیت های سونی از زبان خودش برای Ps4 یعنی واقعا لول:
=))
بعضی آپدیت هاش رو خودشم نمیدونه واسه چی داده بیرون لول:d
Description خالیه جاش:dآخه بازی اضافه کردن firmware جدید میخواد:|

1.07
NA
Included with some games such as War Thunder, Trine 2. =))Changes unknown.

1.06
NA
Included with some games such as Knack. =))Changes unknown.

1.05
NA
Preinstalled on newer CUH-10xxA models. =))Changes unknown.

1.52
December 11, 2013 System
System stability has been improved.

1.61
February 18, 2014 System
Stability has been improved during the use of some system software features.

1.74
July 22, 2014 System
1.72
June 24, 2014 System
1.71
June 3, 2014 System

1.76
September 2, 2014System

2.02
November 11, 2014 System

2.01
November 5, 2014 System

دوستان ی سوال .الام من ورژن دستگاهم 2.0.0 هست و میخوام ابدیت 2.0.2 رو بریزم .ایا من 2.0.1 رو ک نریختم و کنسولم رو به 2.0.2 ابدیت کنم ویژگی های 2.0.1 تو دستگاهم ریخته میشه ؟امیدوارم سوالم رو فهمیده باشید .خودم نفهمیدم چی گفتم

- - -ویرایش - - -

دوستان ی سوال .الام من ورژن دستگاهم 2.0.0 هست و میخوام ابدیت 2.0.2 رو بریزم .ایا من 2.0.1 رو ک نریختم و کنسولم رو به 2.0.2 ابدیت کنم ویژگی های 2.0.1 تو دستگاهم ریخته میشه ؟امیدوارم سوالم رو فهمیده باشید .خودم نفهمیدم چی گفتم

- - -ویرایش - - -

بله عزیز
همیشه اخرین اپدیت کاملترینه
منم نفهمیدم چی گفتم

- - -ویرایش - - -

شما اگه ورژن دستگاهت 1 هم باشه و به 2.0.2 آپدیت کنید کلیه قابلیت هایی که تا به امروز اومده برای ps4 اضافه میشه
نگران نباش

دوستان زدم با خود دستگاه این آپدیت دانلود بشه.گذاشتم رو حالت رست مد.بعد مدتی اومدم چک کنم ببینم تموم شده یا نه! با دسته اومدم دستگاه رو روشن کنم باز چراغ نارنجی چشمک زد و دستگاه روشن نشد:|مگه درست نشد این خراب مونده؟؟؟)xقبلا هم شده بود چند بار دوستان گفتن برو سیف مد و ریبیلد دیتا بزن درست میشه که الان باز اینطور شد که:|
مشکل چیه؟ چیکار کنم؟

دوستان زدم با خود دستگاه این آپدیت دانلود بشه.گذاشتم رو حالت رست مد.بعد مدتی اومدم چک کنم ببینم تموم شده یا نه! با دسته اومدم دستگاه رو روشن کنم باز چراغ نارنجی چشمک زد و دستگاه روشن نشد:|مگه درست نشد این خراب مونده؟؟؟)xقبلا هم شده بود چند بار دوستان گفتن برو سیف مد و ریبیلد دیتا بزن درست میشه که الان باز اینطور شد که:|
مشکل چیه؟ چیکار کنم؟

هیچ کاری نمیشه کرد. باید امیدوار باشی اپدیتای بعدی درست شه.
من دو بار این مشکلو داشتم، بعد از اپدیت 2.02 حل شد.

مشکل چیه؟ چیکار کنم؟

خب اول دانلود میکردی و نصب میکردی بعد میذاشتی تو اون حالت هنوز دانلود تموم نشده که پچ نصب نشده.

اقا آپدیت میده خوبه که حالا 10 گیگ که آپدیت نمیده 300-200 مگ آپدیت میده.....

ابن خوبه که داره بهش میرسه......

+

خیلی وقتا patch note شاید به درد دولوپر ها هم نخوره......

شایدم مثلا یه قابلیتی اضافه میشه که برای عموم ازاد نیست یا یه نرم افزاری قراره تست بشه تو یه جامعه آماری محدود یا مثلا patch برای سازگاری یا حل مشکل برای یه بازی خاص هست که هنوز عرضه نشده و......

در کل آپدیت تند تند خوب است ....

خیالتان راحت...

اقا آپدیت میده خوبه که حالا 10 گیگ که آپدیت نمیده 300-200 مگ آپدیت میده.....

ابن خوبه که داره بهش میرسه......

+

خیلی وقتا patch note شاید به درد دولوپر ها هم نخوره......

شایدم مثلا یه قابلیتی اضافه میشه که برای عموم ازاد نیست یا یه نرم افزاری قراره تست بشه تو یه جامعه آماری محدود یا مثلا patch برای سازگاری یا حل مشکل برای یه بازی خاص هست که هنوز عرضه نشده و......

در کل آپدیت تند تند خوب است ....

خیالتان راحت...

دقیقا ، نصف بیشتر تغییرات آپدیتها اصلا جزئیاتش عمومی نمیشه و مسائل فنی هست که به یوزرها ربطی نداره و در آخر فقط باعث بی دردسر بودن کار با دستگاه میشه ( همین صرفا تو توضیحات مینویسن Stability Update )

و اینکه آپدیتهای زیادی میدن یعنی اینکه به این مسائل اهمیت میدن و نمیخوان مشکل تو کار با کنسول یا بازی خاصی از طرف خودشون باشه ، همینجوری یه کنسول عرضه نکردن بعدش ولش کنن بره ...

آخرین ویرایش:
سونی گند زده با این اپدیت دادنش

گند گند گند گند گند

تا قبل از اپدیت 2.0 سونی Razer Kraken 7.1 که یکی از بهترین هدست های دنیا برای بازی هست و سازگاری کامل با ps4 داره عالی کار میکرد (و من هم این هدست بی نظیر دارم)

ولی به لطف گند بزرگ سونی این هدست وقتی وصل میکنی صدا بسیار پایین هست (حتی بعد از بالابردن صدا تا اخرین حد در کنسول )

در فروم سونی اینقدر کاربران به این موضوع اعتراض و بد و بیراه به سونی گفتند که حد و حدود نداره

سونی هنوز جوابی نداده و کاربران بسیار از این موضوع ناراحت هستن و امیدوارن در اپدیت بعدی سونی این مشکل حل بشه

من فن سونی هستم ولی دروود بر مایکروسافت چون هر ماه اپدیت میده و یکی از این مشکلات مضحک تا به حال نداشته یا اگر هم بوده مثل این نبوده و بسیار جزئی بوده

دلمون نخواد سونی اپدیت بده باید چیکار کنیم اخه ؟؟|:

Razer Kraken 7.1 Review

Razer Kraken 7.1 gaming headset - not working prop... - PlayStation Forum

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or