Syphon ****** Logan's Shadow براي PS2 عرضه ميشود

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

سايت HardGame2 كه يكي از معروفترين سايت هاي اسپانيايي هست اين خبر رو اعلام كرد

همون اتفاقي كه براي Dark Mirror افتاد و اين بازي براي PS2 عرضه شد براي Logan's Shadow اتفاق افتاد

Sony Computer Entertainment بازي رو از روي PSP بر روي PS2 پورت ميكنه

فعلا تنها خبر ااينه كه بازي براي ماه MAY عرضه ميشود

zl9305.jpg

موفق باشيد !!

خیلی اوضاع بدی شده این سئونی میبینه که بازی رو psp خوب میفروشه ولی باز سیرش نمیکنه میاد بازی رو رو psp میزنه نا مرد نمیزاره یه بازی exclusive بمونه

پ.ن: psp داران عزیز psp رو بفروشن برن ps2 بخرن کلاسش بیشتره

آخرین ویرایش:
خیلی اوضاع بدی شده این سئونی میبینه که بازی رو psp خوب میفروشه ولی باز سیرش نمیکنه میاد بازی رو رو psp میزنه نا مرد نمیزاره یه بازی exclusive بمونه
سونی خیلی ضرر داده و مولتی پورت کردن بعضی بازی های psp برای ps2 هم نمیتونه همه ی ضرر هاش را جبران کنه.

سونی خیلی ضرر داده و مولتی پورت کردن بعضی بازی های psp برای ps2 هم نمیتونه همه ی ضرر هاش را جبران کنه.
ضررهای سونی چه ربطی داره به مولتی پلتفرم کردن این بازی
به خردسالان عزیز توصیه میکنم از دادن پستهای اسپم جدا خودداری کنند

قبول کن عزیز برادر

عزیز من میدونم تو فن PS هستی خوب منم هستم:blushing: اما این حقیقتی که باید باور کرد:cheesygri اما البته تا 2 سال دیگه 10 برابر ضررهاش سود میکنه.:eek::laughing::cheesygri

اتفاقا من برعکس شما این کار سونی رو تحسین میکنم چون به یاد کنسوله نسله قبلش هست ولی مایکروسافت چی که حتی یادی هم از xbox نمیکنه ؟ چرا مایکروسافت ایکس باکسو ساپورت نمیکنه؟
هر چند قبول دارم xbox ضرر زیادی به مایکروسافت زد

عزیز من میدونم تو فن PS هستی خوب منم هستم:blushing: اما این حقیقتی که باید باور کرد:cheesygri اما البته تا 2 سال دیگه 10 برابر ضررهاش سود میکنه.:eek::laughing::cheesygri

دوست عزیز من کی گفتم فن ps هستم گفتم دو پلتفرم شدن بازی چه ربطی به ضررهای سونی داره که نمیدونم واسه چی اخطار گرفتم:(
در ضمن من طرفدار بازی خوب هستم نه کنسول خوب

اتفاقا من برعکس شما این کار سونی رو تحسین میکنم چون به یاد کنسوله نسله قبلش هست ولی مایکروسافت چی که حتی یادی هم از xbox نمیکنه ؟ چرا مایکروسافت ایکس باکسو ساپورت نمیکنه؟
هر چند قبول دارم xbox ضرر زیادی به مایکروسافت زد
سونی به این خاطر این دستگاه رو هنوز ساپورت میکنه چون توی تمام دنیا افراد زیادی هنوز ازش استفاده میکنن!

دوست عزیز بوش اومده:):laughing::cheesygri
چند وقت پیش GOW:COO واسه PS2 تایید شد خبرش هم تو همین اخبار بازی های خودمون هم هست.
lol
میشه لینک این خبر رو بزاری!؟چون فقط از طرف شما میاد بوش!هنوز هیچی رسما تایید نشده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or