Syphon F.i.l.t.e.r 5 در حال ساخت ؟!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

904045_big.jpg

طبق اين ليست شركت PCB Productions كه يك شركت چند منظوره براي كار هاي صدا گذاري ديجيتال و motion capture است در حال كار بر روي بازي Syphon F.i.l.t.e.r 5 براي PS3 مي باشد.

PCB Productions قبل از اين بر روي تمام سري بازي هاي Call of Duty و همچنين سري Prince of Persia و بازي هايي همچون Army of Two كار كرده است اعلام كرده كه در حال كار بر روي motion capture بازي Syphon F.i.l.t.e.r 5 است كه توسط Sony Bend خالق اين مجموعه در حال ساخت بر روي PS3 است.

چند روز پيش اين استوديو طبق يك اگهي شغل يابي از كساني كه سابقه كار بر روي بازي هاي PS3 و X360 را دارند دعوت كرده بود كه در انجا حاضر شوند و تست بدهند. اين استوديو در حال حاضر در حال كار بر روي Resistance: Retribution براي PSP است.

آخرین ویرایش:
خبر خوبی بود . ممنون

فقط یه چیزی برام مبهم هست
تا اونجایی که میدونم 3 نسخه اصلی Syphon F.i.l.t.e.r یعنی 1 , 2 و 3 این بازی بر روی PS1 عرضه شد و 2 نسخه فرعی روی PS2 و 2 نسخه فرعی روی PSP عرضه شده .

حالا Syphon F.i.l.t.e.r 4 کی ساخته شد که الان Syphon F.i.l.t.e.r 5 رو میخوان بسازن ؟

آخرین ویرایش:
خدای من عجب خبری :eek:

حالا این بازی محبوب هم باید به لیست بازی های انحصاری PS3 اضافه کرد :love:
سابقه كار بر روي بازي هاي PS3 و X360 را دارند
انحصاری؟
البته اقرار میکنم که من تا حالا تو عمرم بیش از 10 بار SF بازی نکردم چون اصلاً PS One نداشتم!!
ولی با این شرایط اقتصادی طلایی! انحصاری اونم از یه شرکت 3rd Party بعید به نظر میرسه...
و از اونجا که کد نویس برای PS3 و X360 به هم نزدیک که نیستند هیچ اصلاً به هم ربط ندارن فکر نمی کنم انحصاری در کار باشه...
کسری جان بابت خبر ممنون.
ویرایش:
ینو تو تاپیک قبلی گفتم اینجا هم میگم :biggrin1:

Bend Studio زیر مجموعه SCEA ‍ه، third party کجا بود ؟ قطعا اگه این بازی ساخته بشه انحصاریه
کیوان،همین الآن داشتم تو wiki پروفایل BSو میخوندم بعد که متوجه شدم جریان چیه اومدم ویرایش کنم مهلت ندادی:biggrin1: درسته...
پس این عنوان first partyه...

آخرین ویرایش:

انحصاری؟
البته اقرار میکنم که من تا حالا تو عمرم بیش از 10 بار SF بازی نکردم چون اصلاً PS One نداشتم!!
ولی با این شرایط اقتصادی طلایی! انحصاری اونم از یه شرکت 3rd Party بعید به نظر میرسه...
و از اونجا که کد نویس برای PS3 و X360 به هم نزدیک که نیستند هیچ اصلاً به هم ربط ندارن فکر نمی کنم انحصاری در کار باشه...
کسری جان بابت خبر ممنون.

اینو تو تاپیک قبلی گفتم اینجا هم میگم :دی

Bend Studio زیر مجموعه SCEA ‍ه، third party کجا بود ؟ قطعا اگه این بازی ساخته بشه انحصاریه

مگه اصلا امتیاز این بازی ماله خود سونی نیست؟

چه جوری قراره این بازی ماله X360 ساخته بشه؟:confused:

x360 کجا بود بابا ، هدفشون از گفتن این اسم این بوده که طرف با تجربه باشه و این حرفا! سابفه کار داشته باشه ! صفر کیلومتر نباشه !

من که واقعا رازیم که PLAYSTATION3 خریدم واقا چه شود Syphon F.i.l.t.e.r 5 من موندم این سونی تو چند سال دیگه چه کند با ما مارو از کارو زندگی همه چی میندازه با این بازی های مهشری که میده بیرون

اما من موندم با وجود این که این بازی رو بیش از 20 دفه نسخه های PS1 ش رو بازی کردم با وجود این که علاقه زیادی به این بازی دارم اما یه سایه ای از بازیش توفکرم بیشتر نیست دیگه وقتشه برم دوباره PS1 رو سوار کنم بشینم بازی کنم

آقا یه سوال دیگه FOX HUNT مال کدوم شرکت بود که روی PS1 بود

اين استوديو طبق يك اگهي شغل يابي از كساني كه سابقه كار بر روي بازي هاي PS3 و X360 را دارند دعوت كرده بود كه در انجا حاضر شوند

مگه میخوان دیوار بسازن ؟

اگر این خبر درست باشه خیلی خوبه چون من که خیلی این عنوان رو دوست دارم
نسخه آخری هم که اومد رو ندیدم چون PSP ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or