Syndicate | PC

syndicate.jpg

بالاخره شایعات به حقیقت پیوست و اولین اطلاعات از Rebot یکی از برترین عناوین تاریخ یعنی Syndicate که در سال 1993 توسط نوابغ Bullfrog ساخته شده بود منتشر شد .
امروز بنابر اطلاعاتی که روی خروجی Ea Origin قرار گرفت تایید شد که پروژه ی عظیم RedLime شرکت نامدار Starbeeze همانطور که انتظار میرفت ادامه ی سری Syndicate خواهد بود ، اما بر خلاف عنوان اصلی سبک بازی از Real-time Tactical Strategy به FPS تغییر یافته است .

همانطور که از این سری انتظار می رود بازی دارای داستانی سنگین و پیچیده خواهد بود که نویسنده ی مشهوری چون Richard Morgank وظیفه ی نوشتن آن را بر عهده خواهد داشت .
ظاهرا داستان بازی در فضایی آینده گرانه اتفاق خواهد افتاد که جنگ و طبعات آن مهمترین راه برای کسب درآمد غول های اقتصادی هستند ، شما در نقش Miles Kilo یکی از مامورین سازمان افسانه ای EuroCorp وارد مهلکه ای مرگبار بر سر مبارزه با نظام بی رحم Syndicate های 4 گانه ی اداره ی جهان خواهید شد .

گیم پلی بازی ظاهرا تحت تاثیر تراشه ی DART6 که در اعصاب شما قرار گرفته است دارای المان های مافوق بشری ای تا حدودی شبیه عناوینی نظیر Deus Ex HR و Crysis 2 خواهد بود ، همچنین سازندگان اعلام کردند شاهد بازسازی برخی مراحل به یاد ماندنی عنوان اصلی در بازی خواهیم بود .
قرار است بازی هفته ی آینده رسما توسط GameReactor Sweden رونمایی شود.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیزی که بازی کردن یه چند تا شات بذارن ببینیم چی به چی هست ؟ !

آیا ارزش داره بریم تو کار دانلودش !؟

دانلود کنی ضرر نمی کنی خیلی مالی نیست اما ارزش یه بار تموم کردن رو داره گرافیکش معمولی هست اما خوب فریم می ده هر چند یه پورت کامل هست چون نشونه گیری موسشم زیاد جالب نیست باید سرعتشو کم کنی

فقط من نمی دونم چرا دسته 360 هم که خاموشه دکمه های بازی بازم دکمه های اونو نشون می ده

کجش شبیه بتلفیلده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازیش آخر عاقبته همه شوترهاس سخت پر هیجان نمیدونم کسی kill switch رو بازی کرده ؟؟؟ برای 10 سال پیشه بازیش اونم همینطوری بود خیلی ردیف بود گرافیک زیادی نداشت اما ردیف بود

ببخشید دوستان عزیزی که این بازی رو انجام دادن،من به یه مشکل توی بازی برخوردم.
توی اول بازی اونجایی که باید یه دکتر رو بگیریم و یه تراشه از مغزش برداریم،بعد از این که ماموریت انجام شد،
میخواییم از اونجا بریم که یه دفعه توی مسیرمون یه هیلیکوپتر سقوط میکنه که باعث میشه ما بیفتیم پایین اما یه لبه رو میگیریم و ازمون میخواد،
با زدن کلید F خودمون رو بالا بکشیم من این کار رو میکنم ولی وقتی میخواد لبه بالایی رو بگیره یه خورده پایینترش و روی هوا رو میگیره که
باعث میشه موقع بالا رفتن پرت بشه پایین.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

گیر گردم

آقا ی نگاه به این تصویر بکنید ؟

توضیحات بیشتر » اونجایی که ی شخصیت قوی میاد بعد همش میپره اینور اونور ... تیر میزنه شما خنثیش میکنید بر میگرده طرف خودش ! چند بار که بر میگردونی طرف خودش ، بار آخر همه جا از بین میره و میره ی جایی وای می ایسته ، حالا نمیدونم باید چیکار کنم !!

حل شد !

این بار مشکل از کاربر نبود :d
Checkpointمو Reset کردم درست شد ... گیر کرده بود اون موقع هیچ کاری نمیکرد ولی وقتی که Reset کردم بعد از اینکه به اونجا رسیدم فعالیت گسترده ای از خودش نشون داد که آخرشم نزدیک بود ما رو بترکونه ی دختر خوب ( اسمشو بگم اسپویل میشه ، راستش هنوز به جایی نرسیدم که توضیح بدن اون کی بوده ! مرحله که تموم میشه میگه چرا اون به من کمک کرد ! ) اومد نجاتمون داد !

بازی واقعا عالی بود، من لذت بردم از این بازی، گرافیک بازی هم واقعا عالی بود. به خصوص گرافیک هنری بازی، ولی من حس کردم یه کم از تسکچر ها و آبجکت ها و نورپردازی BF3 رو قرض گرفته بود؟

نورپردازی در بازی اینقدر عالی هست که منو مجذوب میکنه.
بازی خیلی عالیه از لحاظ گیم پلی و یه تجربه بی نظیر رو به آدم میده، از لحاظ داستانی هم به نسبت خوبه، ولی شخصیت پردازی خوبی نداره یعنی شخصیت اصلی داستان من توقع داشتم حرف بزنه خودش رو نشون بده. نمیدونم چه دردی با این ریچارد مورگان هست؟
یعنی یه جورایی کسائی که با Deus Ex زندیگی کردن به اعتقاد خودم با این بازی هم حسابی ارتباط برقرار می کنند از لحاظ گیم پلی هیچ ربطی بهم ندارند ولی از لحاظ فضاسازی خیلی شبیه به هم بودن.

خلاصه که بعد از Deus Ex این دومین FPS عالی ای هست که تو این سال شمسی که میگذره بازی کردم.

نمره هم بخوام بدم بهش 9 میدم فقط شخصیت پردازی بازی چندان رضایت من رو جلب نمیکنه داستان بازی میتونست بهتر باشه اگر شخصیت اصلی رو قشنگ نشون میداد و صحبت میکرد.

اینجا باید Q رو بزنی صحنه آهسته میشه دیگه درسته؟
بعد سمت راستت یک جعبه است که باید E بزنی تا زدی پر شد سمت چپت هم باز یه جعبه هست که باید روش نشونه بری و E بزنی حله.

فقط باید قابلیت Dart بهش میگن چی میگن که با کلید Q میزنی فعال باشه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or