Syndicate | PC

syndicate.jpg

بالاخره شایعات به حقیقت پیوست و اولین اطلاعات از Rebot یکی از برترین عناوین تاریخ یعنی Syndicate که در سال 1993 توسط نوابغ Bullfrog ساخته شده بود منتشر شد .
امروز بنابر اطلاعاتی که روی خروجی Ea Origin قرار گرفت تایید شد که پروژه ی عظیم RedLime شرکت نامدار Starbeeze همانطور که انتظار میرفت ادامه ی سری Syndicate خواهد بود ، اما بر خلاف عنوان اصلی سبک بازی از Real-time Tactical Strategy به FPS تغییر یافته است .

همانطور که از این سری انتظار می رود بازی دارای داستانی سنگین و پیچیده خواهد بود که نویسنده ی مشهوری چون Richard Morgank وظیفه ی نوشتن آن را بر عهده خواهد داشت .
ظاهرا داستان بازی در فضایی آینده گرانه اتفاق خواهد افتاد که جنگ و طبعات آن مهمترین راه برای کسب درآمد غول های اقتصادی هستند ، شما در نقش Miles Kilo یکی از مامورین سازمان افسانه ای EuroCorp وارد مهلکه ای مرگبار بر سر مبارزه با نظام بی رحم Syndicate های 4 گانه ی اداره ی جهان خواهید شد .

گیم پلی بازی ظاهرا تحت تاثیر تراشه ی DART6 که در اعصاب شما قرار گرفته است دارای المان های مافوق بشری ای تا حدودی شبیه عناوینی نظیر Deus Ex HR و Crysis 2 خواهد بود ، همچنین سازندگان اعلام کردند شاهد بازسازی برخی مراحل به یاد ماندنی عنوان اصلی در بازی خواهیم بود .
قرار است بازی هفته ی آینده رسما توسط GameReactor Sweden رونمایی شود.

آخرین ویرایش:
مطابق معمول کسایی که Origin روی سیستمشون دارن نمی تونن با کرکی که قراره در اینده بیاد بازی رو کرک کنن درسته؟

برای من که این مشکل تا بحال پیش نیومده همین امروز هم کرک همین عنوان رو تست کردم با اریجین هیچ مشکلی نداشت.

سلام دوستان من این بازی رو گرفتم یه 1 ساعتی بازی کردم اول اینکه گیم پلی بازی معرکست گرافیک متوسط رو به بالا هست داستان هم بد نیست متوسطه صداگذاری و موسیقی هم خوبه تقریبا
این بازی بازیه خوبیه تلفیقی از چند بازی کاور گیریش مثل call of juarez bound in blood هست گرافیکش مثل Deus ex ولی خیلی گیم پلی سریعی داره و جالب تر اینجاست که موشن کپچر بازی خیلی خوب کار شده.....

من بازیرو تازه نصب کردم ولی هنوز وارد بازی نشدم.
آخه دارم براش ستاپ درست می کنم واسه مغازه. :biggrin1:
چجوریاس؟ گرافیک؟ گیم پلی؟ موسیقی؟
گرافیک بازی انصافا عالی هست گیم پلی هم نسبتا خوبه! باید Coop بازی هم تست کنم ببینم چیه! صداگذاری و موسیقی هم انصافا تو سطح بالای هستن در کل ارزش وقت گذاشتن داره تنها مشکل اساسی این هوش مصنوعی هست که میتونه پدیده سال بشه:d

هوش مصنوعی بازی وحشتناک پایین هست یه مشت هدف متحرک که خودشون میان جلو Aim :d
نه دوست من حتما یه مشکلی هست دشمنا سریع میان سنگر میگیرند باید منتظر بمونی تا یه لحظه بیان بیرون تا بزنیشون چطور میگی هوش مصنوعی ضعیفه...

نه دوست من حتما یه مشکلی هست دشمنا سریع میان سنگر میگیرند باید منتظر بمونی تا یه لحظه بیان بیرون تا بزنیشون چطور میگی هوش مصنوعی ضعیفه...
هوش مصنوعی بازی کلا تعطیل هست حرف منو باور ندارید این Trailer ببینید که مربوط میشه به Coop بازی یا مثل اسب راش میدن یا مثل اردک جلوتون سبز میشن.
Syndicate

دوستان عزیزی که بازی کردن یه چند تا شات بذارن ببینیم چی به چی هست ؟ !

آیا ارزش داره بریم تو کار دانلودش !؟
بدان لود. :دی
ضرر نمی کنی. گرافیک بازی خیلی خوب. تنوع اسلحه هاش هم بالاست. کلا من یکی هیچ مشکلی با بازی ندارم.

دوستان عزیزی که بازی کردن یه چند تا شات بذارن ببینیم چی به چی هست ؟ !

آیا ارزش داره بریم تو کار دانلودش !؟
کلا بازی های StarBreez به نظره من باحالا البته این یک مقداری توی Gameplay آفت داشته اونم درمقایسه با The Darkness - Riddick ! پس میتونم بگم که Gameplay بازی هنوزم باحاله ... گرافیکش هم همون مثل بازی های قبلیشون هست به علاوه پیشترفتهایی که داشتن ... کلا بازی جالبی هست و ارزش رفتن یک بار رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or