Multi Platform Syberia - Remastered

سازنده
Virtuallyz Gaming and Microids Studio Paris
ناشر
Microids
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
سایبریا یک نوستالژی تمام عیاره.
دوبله دارینوس رو اونایی که بازی کردن میدونن چی میگم.
یه بازی با جهان مرموز و یخ زده و داستانی جذاب که الهام بخش خیلی از آثار point-click بعد از خودش شد. پشت بند این بازی یک اثر خارق العاده نوستالژیک دیگر هم داشتیم اگر یادتون بیاد اسمش Black Mirror بود. فوق العاده جذاب و گاهی ترسناک در سبک مشابه روایت میشد. بازگشت سایبریا ۱ به کنسول های جدید واقعا خبر خوبیه. یک بازی باوقار و مورد احترام برای هر سلیقه ای، شناسنامه دار، قدیمی از دل تاریخ گیمینگ.

تریلر بازی رو می‌دیدم و مقایسه می‌کرد با اصلی، یه جاهایی از بس حس نوستالژیکش بالا بود که یه حالت مورمور و گزگز بهم دست داد. می‌دونین؟ واقعا سری دوست‌داشتنیه. بازی آخری که دادن خیلی بهتر از شماره سه بود، امیدوارم این ریمستر هم عالی باشه.

سایبریا یکی از بهترین و تاثیرگذار ترین بازی های عمرم هست. لذتی که من از بازی کردن دو نسخه بازی اون زمان (با دوبله) تجربه کردم به هیچ وجه تکرار شدنی نیست. داستان بازی جز متفاوت ترین داستان هایی هست که در صنعت گیم نقل شده. هیچ وقت من از این بازی، کاراکترهاش و دنیایی که خلق شد خسته نمیشم و هر وقت کوچکترین اشاره ای بهش میره من را خیلی سریع میبره به سال های 2002-2003 که بازی را تجربه میکردم. به واقع اوج نوستالژی برام هست.

از طرفی هم خیلی خوشحالم که Microids بعد از اون فاجعه Syberia 3 به خودش اومده و هم داره بازی های جدید خوب مثل Syberia: The World Before را میده و هم میراث سری را با ریمیستر های Syberia و Amerzone زنده میکنه. فقط حیف که خالق سری Benoît Sokal دیگه زنده نیست.

این بازی خیلی شاعرانه بود.:D ولی خب متاسفانه من کلا با اشاره & کلیک مشکل داشتم و دارم. حوصله و صبر زیادی میطلبن. هیچوقت از اون محله اول بازی که آتمسفر معرکه ای داشت خارج نشدم. ولی گشت زدن تو همون محیط برام بسیار لذت بخش بود.

یه دوبله دیگه بجز دارینوس هم بود کسی یادشه؟!!:D بنظرم اون دوبله از دارینوس خیلی بهتر بود. الان اسم شرکت شو یادم نیست (آریا نوین؟! یه همچین چیزی). مخصوصا صدای خود کیت و اسکار. من بعد از اون نسخه، دارینوس شو شنیدم تو ذوقم خورد.:D

این بازی خیلی شاعرانه بود.:D ولی خب متاسفانه من کلا با اشاره & کلیک مشکل داشتم و دارم. حوصله و صبر زیادی میطلبن. هیچوقت از اون محله اول بازی که آتمسفر معرکه ای داشت خارج نشدم. ولی گشت زدن تو همون محیط برام بسیار لذت بخش بود.

یه دوبله دیگه بجز دارینوس هم بود کسی یادشه؟!!:D بنظرم اون دوبله از دارینوس خیلی بهتر بود. الان اسم شرکت شو یادم نیست (آریا نوین؟! یه همچین چیزی). مخصوصا صدای خود کیت و اسکار. من بعد از اون نسخه، دارینوس شو شنیدم تو ذوقم خورد.:D
دوبله رگا/نوین رو میگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or