Multi Platform Syberia 3

ادونچریاش حال کنن
ساخت بازی سایبریا 3 توسط کمپانی MICROIDS
تائید شد......PC.PS3 :biggrin1:
البته گفته شده که این بازی در سال 2010 عرضه میشه ولی من مطمئنم که به اون موقع نمیکشه
من که بد جور جو گیر شدم
باید دید سایبریا بدون اسکار چطوریه
دوستان اگه اطلاعات دقیق تری دارند اینجا بگن تا ما هم فیضمون مفروض بشه:biggrin1:
1103-syberia.jpg

فقط همینو بگم که بازی از قبل ساختش تایید شده بود امروز سه تا تصویر اومد به همرا اینکه بازی برا PS4 و XBOX ONE هم منتشر میشه . فعلا برا 2016 تاریخ خورده ...
تصاویر :

این دوتام اومده .
احتمالا بیشتر ازش بیاد

یادمه سالها پیش گفته بودن میخوان رو 3 کار کنن ولی خبری نشد ازش . خیلی خبره خوشحال کننده ای بود
Syberia 1 یکی از بهترین و به یادموندنی ترین Adventure هایه عمرم هست D:

@Triangels
اینا مال خیلی وقت پیشن :دی کلا بازی تو سکوت خبری داره ساخت میشه خیلی از سایتای معروف هم اصلا این خبر رو باز تاب ندادن :| کلا کسی انگار آدم حساب نمیکنه بازی رو :|

@Triangels
اینا مال خیلی وقت پیشن :دی کلا بازی تو سکوت خبری داره ساخت میشه خیلی از سایتای معروف هم اصلا این خبر رو باز تاب ندادن :| کلا کسی انگار آدم حساب نمیکنه بازی رو :|
eee ?
پس اینا قدیمی بود لول
جالبه الان یهویی یه خبرایی اومده ازش
ولی اخه خیلی سال گذشته از زمانی که گفته بودن 3 رو میخوان بسازن ! نمیدونم بر میگرده به زمان Ps3 کاملا فک کنم
واقعا شماره 1 که عالی بود D:
یادمه یکی از دوستام یه نسخه فارسیش به اسمه دارینوسم داده بودم بهم چیزی بود دوبلش ( خیلی خوب بود ) . کلا بازیه قشنگی بود. محیط و داستانه شماره 1 خیلی احساسی و شاعرانه بود به نسبت دومیش D: ولی دومیش هم عالی بود.

من هر از چندگاهی سایت رسمیش را چک میکنم جالبیش این هست نه تاخیر خوردن بازی و نه این تصایور جدید در سایت رسمیش قرار نداند :|

در کل فقط امیدوارم این بازی کنسل نشه و هر جور شده منتظرش کنند .... :x

چند سال پیش بود خیلی وقت پش بودا! این بازی رو ( نسخه دومش ) تو مدرسه یکی از بچه ها تعریفشو کرد من رفتم گرفتم اون موقع از هر 10 نفر 2 نفر pc داشتن . نسخه فارسی رو گرفتم رو pc که رمش 256 بود گرافیکش 32 بود نمیدونم چطوری یه همچین گرافیک خفنی میداد ! الان عکسارو دیدم یکم تو ذوقم خورد گرافیک نسخه 2 که مال 10 11 سال پیش بود بهتر بود! با توجه که معمایی بود با دوستان و خونواده بازی میکردیم چون حل معماهاش چند نفره آسون تر بود . بعدشم راهنمای کاملشو گیر آوردم تا آخر رفتم .
جالب اینجاس که بعد چند سال رفتم نسخه یک بازی رو دانلود کردم اونم رفتم ولی اون زبان اصلی بود .

اطلاعات جدید و ویدیو از بازی بیرون اومده به همراه یک ویدیو از صحب های سازنده ها.

بازی قراره دسامبر 2016 برای PC/ONE/PS4 عرضه بشه.گرافیک بازی هم واقعا پیشرفت قابل توجهی داشته و به خوبی به حد استاندارد های روز رسیده.

تصاویر :

syberia_screens_Mayl2016_03.jpg

syberia_screens_Mayl2016_01.jpg

syberia_screens_Mayl2016_02.jpg

ویدیو

لینک Preview

یعنی به شدت منتظر دنباله دوتا از بهترین بازی های عمرم هستم.

گفتن به ریشه های بازی احترام می ذارن داستان هم ادامه داره حتی ظاهر با چهره هم پایبند به نسخه های قبلیش هست گرافیکم برای این سبک خوب می زنه امیدوارم بازی خوبی بشه.

داستان بازی دقیقا بعد از نسخه 2 اتفاق می افته برای مداوا به 1 بیمارستان منتقل می شه که از همون جا هم بازی اغاز می شه. اشخاص بزرگی روی بازی کار می کنه تنها نقطه ضعف بزرگ بازی انیمیشن هاش هستن که نسبت به نسخه ی قبل چندان بهبودی نداشتن خیلی بعیده تا زمان عرضه هم درستش کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or