Supreme Commander 2 تایید شد.

Sweet Jesus

کاربر سایت
SQUARE ENIX تایید کرد که نسخه دوم Supreme Commander در حال ساخت است.
نسخه دوم این بازی نیز توسط Gas Powered Games ساخته می‌شود.

به نظر می‌رسد این بازی سرمایهگذاری مهمی برای SQUARE باشد،‌ چرا که به گفته این شرکت این بازی فقط و فقط برای بازارهای غربی تهیه شده است: ما موقعیت بسیار خوبی در بازارهای امریکای شمالی و اروپا می‌بینیم، که رشد فروش شرکت در هر دوی این مناطق جزو برنامه‌های اصلی ما برای سال جاری هستند. بنابراین این نیاز احساس شد که باید شرکت‌های مستعد مثل Gas Powered Games همکاری کنیم بتوانیم این بازار مهم را با ارائه محصولاتی باب میل مخاطبین راضی کنیم.

SQUARE هنوز هیچ اطلاعاتی راجع به پلتفورم، تاریخ انتشار و یا تصاویری از بازی منتشر نکرده است.

supreme_commander.jpg

 
نمیدونم باید به خاطر این قضیه خوشحال باشم یا ناراحت.

اینکه یه SupCom ِ دیگه هم ساخته خواهد شد، خبر خیلی خوبیه. Square Enix هم شرکت پولداریه و احتمالاً مثل THQ خسیس بازی در نمیاره تا به فروش بازی لطمه بزنه. یکی از بزرگترین مشکلات SupCom، عدم حمایت THQ بود.

اما خو انتظار هر شرکتی رو داشتم به جز Square Enix! این شرکت بیشتر تو کار کنسوله. البته Chris Taylor گفته بود که خودش خفن عشق PC ــه. امیدوارم طراحی بازی به صورت کنسولی نباشه.

از طرف دیگه، اینکه گفتن SupCom 2 رو میخوان بسازن، میتونه به این معنی باشه که برای SupCom ِ قبلی دیگه اکسپنشن نخواهند ساخت (خود Taylor یه موقعی گفته بود که توی فکر اکسپنشن دوم برای SupCom هم هست). حتی ممکنه دیگه از پـَچ و این چیزا هم خبری نباشه. به خصوص اینکه Publisher شون هم عوض شده. حالا ببینیم چی پیش میاد.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or