Supermassive Games خبر از ساخت قسمت بعدی بازی Until Dawn می دهد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
Until-Dawn.jpg

درود

همین دو هفته پیش بود که عنوان ترسناک انحصاری کنسول قدرتمند سونی یعنی ps4 منتشر شد و نمرات خوبی را از منتقدان دریافت کرد. حال استودیو سازنده در رابطه با قسمت دوم از طرفدران خواسته است که دو توییت زیر را که در صفحه حساب رسمی «توییتر» بازی امده است را بخوانند و نظرات خود را بگویند.

در توییت اول که منتشر شد، آن‎ها از طرفداران خواستند که اگر خواهان ساخت قسمت دوم بازی‎ هستند، توییت را ری‎توییت کنند.

hf6c_capture.png

در توییت دوم، از طرفداران سوال شد که دوست دارند کدام شخصیت‎ها را در بازی ببیند.

jmp_2.png

منبع

آخرین ویرایش:
Until Dawn معرکه بود !!
یه فن سرویس کامل برای طرفداران فیلمهای ترسناک ، مخصوصا اسلشر

اگه با همین سطح ارزش ساخت و کیفیت کاری ، شماره دوم رو هم بسازن خیلی خوشحال کنندست !

بالا غیرتتون اگه ایندفعه ساختین یه کم طولانی تر بسازین..!!! چیزی باشه حداقل 9-10 ساعت مفید بدون دمو طول بکشه..!!!نمیدونم چرا ولی خیلی زود تموم شد بازی :(

بالا غیرتتون اگه ایندفعه ساختین یه کم طولانی تر بسازین..!!! چیزی باشه حداقل 9-10 ساعت مفید بدون دمو طول بکشه..!!!نمیدونم چرا ولی خیلی زود تموم شد بازی :(

به نظرم مدت زمان کوتاهشو با انتخاب های گسترده و تاثیر زیادشون رو‌تغییر روند داستان که به طبع ارزش تکرار رو‌بالا میبره جبران کردن
البته باید اینم در نظر داشت که هرکسی حوصله ی تکرار بازی رو نداره :دی

من که بشدت از بازی لذت بردم
اما مهم فروشه بازی هست نه رضایت طرفدارا.:دی
نمونه بارزش Alien Isolation هست که با وجود کیفیت بالاش اما فروش خوبی نداشت و سگا ساخت دنباله برای این بازی رو کنسل کرد

من که بشدت از بازی لذت بردم
اما مهم فروشه بازی هست نه رضایت طرفدارا.:دی
نمونه بارزش Alien Isolation هست که با وجود کیفیت بالاش اما فروش خوبی نداشت و سگا ساخت دنباله برای این بازی رو کنسل کرد

این اطلاعات رو کی گفته؟:dفروش بازی طبق آخرین اخبار در حدود 2.5 میلیون اینابود که احتمالا تا حالا بیشترم شده که سگا هم گفته بود 2 میلیون فروش برای سود ده بودن لازمه که مشخصه بازی مرز سود دهی رو رد کرده.در ضمن کارگردان پروژه صحبت کرده بود چند وقت پیش و گفته بود ساخت ادامه بازی فعلا چیزیه که دارن روش فکر میکنن(الان Halo Wars 2 رو دارن میسازن و در عین حال دارن نیرو جذب میکن که احتمال شروع پروژه کنارش وجود داره):d

این اطلاعات رو کی گفته؟:dفروش بازی طبق آخرین اخبار در حدود 2.5 میلیون اینابود که احتمالا تا حالا بیشترم شده که سگا هم گفته بود 2 میلیون فروش برای سود ده بودن لازمه که مشخصه بازی مرز سود دهی رو رد کرده.در ضمن کارگردان پروژه صحبت کرده بود چند وقت پیش و گفته بود ساخت ادامه بازی فعلا چیزیه که دارن روش فکر میکنن(الان Halo Wars 2 رو دارن میسازن و در عین حال دارن نیرو جذب میکن که احتمال شروع پروژه کنارش وجود داره):d
من شنیده بودم سگا منصرف شده بسازه دنبالشو :|
شاید الان پشیمون شدن :دی

ولی در کل منظورم این بود اونا کیفیت مهم نیست براشون. کمیت مهمه براشون که بخوان ادامه بازی رو بسازن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or