شایعه Superman: World's Finest استدیو Rocksteady لیک شد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
Superman-Worlds-Finest.jpg
بنظر می رسد که gamesystemrequirements بازی Superman: World's Finest را لیک کرده و صفحه جدید برای این بازی بازی کرده. می توان دید نام توسعه دهنده بازی Rocksteady است.

هیچ صفحه دروغینی به مانند بازی های GTA VI, Half Life 3, Bloodborne 2 در این سایت موجود نیست کسی هم نمی تواند چیزی پست کند.

DMC V هم یک ماه قبل از معرفی در gamesystemrequirements لیست شده بود و بعدا تایید شد. همچنین World’s Finest نامی است که در برخی عناوین سوپرمن و بت من و رابین استفاده شده است.
درماه می 2018 سایت 4chan اسم این بازی را بازگو کرده بود و گفته بود که در کنفرانس مایکروسافت در E3 2018 رونمایی می شود.

باید دید آیا این بازی در The Game Awards معرفی می شود یا خیر.

منبع

اون شنل خفن بتمن ، فضای خوفناک ارکام سیتی رو میخوان جمش کنن یک کاراکتر آبی پوش و شنل قرمز با موهای ژل زده و ژیگول تحویلمون بدن ؟!
اون بالهای خفاشی خفن و سقوط آزاد ماهرانه بتمن رو میخوان تبدیل کنن به کسی که دستش رو دراز میکنه و پرواز میکنه ؟
تصورشم سردرد میگیرم

کاراکتر بهتر حداقل
I have no Idea
چون پیش زمینه ای در موردش ندارید چنین تفکراتی میاد سراغتون که فرم گیم پلی قراره ساده باشه ، خیلی ریسک بزرگیه و اتفاقا تحسینشون میکنم ، RS شاید کاری کنه که شما و خیلیای دیگه که از یونیورس سوپرمن خوشتون نمیاد سمتش جذب بشید ، مثل همون کاری که اسپایدرمنِ Insomniac کرد . و کاربرانی که علاقه ای نداشتن جذبش شدن . اینا فرمول بازیسازی رو بلدن ، همون کاری که با بتمن کردن ، با این بازی هم میکنن . من بهشون شکی ندارم .

من بیشتر از راک استدی نگران خود شخصیت سوپرمن ام
خیلی OP ـه که بخواد تو بازی گیم پلی داشته باشه :دی

جدا از فاجعه Superman 64 (که اون قدر فاجعه بود که فراموش نشه و بعد از بیست سال هنوز تو تاریخ ثبت شده باشه) من تو سری بازی های لگو هم از بازی با این یارو حال نمی کردم :دی...یعنی دیالوگ ها و تیپ و اینا همش اوکیه...ولی خیلی OP ـه کلا از هر جا به Lore کمیک های DC نیگاه کنی...

چون پیش زمینه ای در موردش ندارید چنین تفکراتی میاد سراغتون که فرم گیم پلی قراره ساده باشه ، خیلی ریسک بزرگیه و اتفاقا تحسینشون میکنم ، RS شاید کاری کنه که شما و خیلیای دیگه که از یونیورس سوپرمن خوشتون نمیاد سمتش جذب بشید ، مثل همون کاری که اسپایدرمنِ Insomniac کرد . و کاربرانی که علاقه ای نداشتن جذبش شدن . اینا فرمول بازیسازی رو بلدن ، همون کاری که با بتمن کردن ، با این بازی هم میکنن . من بهشون شکی ندارم .
نه بعضیا دارن یجوری حرف میزنن که کسی از سوپرمن خوشش نیاد یا من میگم کاره سفارشی...یعنی طرفدار نداره... اتفاقا منظور از کاره سفارشی یعنی بتل رویالم بگن میساخت...چه برسه سوپرمن...dc اصلا شخصیت کم نداره...اما خوب قدرت ریسک پذیری ازشون به خاطر این همه زومی که روی چند شخصیت خاص بوده گرفته میشه...
__
من برخلاف بقیه اصلا اصلا اصلا نگران داستان و گیمپلی نیستم... مشکلم با خوده خوده خوده شخصیته:دی
وگرنه این همه بازی شخصیت ها با قدرت فلان بازبو شروع کردن و همون اول بازی قدرت ازشون گرفته میشه و از صفر باید شروع کردن...اتفاقا از صفر شروع کردن با دستای خالی برای سوپرمن میشه باراحساسی هم داشته باشه... یا اصلا در فضایی قرار بگیره که قدرتش شبیه جوک باشه اما این برترین بودن تو خصلت هایی جز قدرت خلاصه بشه...یا اصلا بیان داستان خودشو بنویسن...! چی میشه که همه چیز برای سوپرمن یک رویا بوده باشه؟ و اصلا یک ادم عادی هست... قطعا از این مورد استقبال می کنم ولی جرات همچین ریسکی رو محاله داشته باشند:دی و صدها کاره دیگه می تونن بکنن که بازی شکست نخوره:دی

والا من یادم میاد تا قبل از اینکه راکستدی بتمن رو دوباره بدنیای گیم بیاره خود جناب شوالیه تاریکی هم در دنیای گیم خیلی خواهان نداشت. درسته وضعیتش به اسفباری سوپرمن نبود ولی خوب تعریفی هم نداشت. در کل بنظرم خود شخصیت خیلی مهم نیست که کی باشه مهم اینه که سازنده چطور بتونه اون شخصیت رو در بیاره. راکستدی امتحانشو پس داده مطمئنم اینم عالی میشه

من بیشتر از راک استدی نگران خود شخصیت سوپرمن ام
خیلی OP ـه که بخواد تو بازی گیم پلی داشته باشه :D

جدا از فاجعه Superman 64 (که اون قدر فاجعه بود که فراموش نشه و بعد از بیست سال هنوز تو تاریخ ثبت شده باشه) من تو سری بازی های لگو هم از بازی با این یارو حال نمی کردم :D...یعنی دیالوگ ها و تیپ و اینا همش اوکیه...ولی خیلی OP ـه کلا از هر جا به Lore کمیک های DC نیگاه کنی...

حالا یه سوال
من قبول دارم SM64 یکی از بدترین بازیهای تاریخه ولی شما کاراکتر سوپرمنو ازش در بیاری بتمن رو بزاری یهو تبدیل به Ocarina of time میشه؟ فرقی میکنه؟ بازی بد بده ربطی به کاراکترش نداره که

والا من یادم میاد تا قبل از اینکه راکستدی بتمن رو دوباره بدنیای گیم بیاره خود جناب شوالیه تاریکی هم در دنیای گیم خیلی خواهان نداشت. درسته وضعیتش به اسفباری سوپرمن نبود ولی خوب تعریفی هم نداشت. در کل بنظرم خود شخصیت خیلی مهم نیست که کی باشه مهم اینه که سازنده چطور بتونه اون شخصیت رو در بیاره. راکستدی امتحانشو پس داده مطمئنم اینم عالی میشه
منم با شما موافقم که اگه توی اون بازی جای سوپرمن میمومدن بتمن میذاشتن توی ماجرا تفاوتی ایجاد نمیشد ولی بحث سر سلیقه ی افراده... من به شخصه با توجه به بازی ها، فیلم و انیمیشن ها و کمیکی هم که از سوپرمن تجربه کردم(که البته چندان هم زیاد نیستن) به نظرم شخصیت جالبی نبوده یا حداقل من یکی خوشم نیومد.
سوپرمن هم درسته که تا قبل از سری راک استدی بازی درست حسابی ای نداشته ولی حداقل توی زمینه ی انیمیشن و فیلم قبلش پتانسیل خودشو نشون داده بود... البته یه سری آثار داغون مثل فیلم های شوماخر هم داشته :))
============
این پرطرفدار بودن سوپرمن رو لطفا به عنوان پتک استفاده نکنید دوستان گرامی... دلیل نمیشه چون فلان قدر از جامعه از سوپرمن خوششون میاد بقیه هم مثل بز الکی با اونا همصدا بشن:-"
به علاوه یکی مثل جاستین بیبر هم پرطرفداره ولی خب به درک من همچنان از این بشر خوشم نمیاد... حالا اگه دوست دارید با این قضیه هم خوشمزه بازی دربیارید:>

• Like
Reactions: noctis-sm3
نع:-"
من به طور کلی چندان طرفدار بتمن هم نیستم:-" یا کلا بگم، سکمر هیروهای غربی! اما بتمن ها واقعا حال دادن و این شایعه ای که اومده بود، چیزی بود که به نظرم توی AK قابل اجرا بود و پتانسیل حروم کردن:-" کلا آرزوم بود توی AK با حضور این همه کاراکتر بیشتر قابل بازی باشن:دی

جدای از این همین لاک پشت های نینجا هم ساخته بشه، من مایکل آنجلو رو بیشتر از همه دوست دارم:-" که کاملا مخالف توصیفیه که کردی:-" (البته بعدش هم رافائل:-" ) و اصلا دوست ندارم خیلی زیادی تاریک و واقع گرایانه باشه... (حالا کی ساخت که اوردر بدیم چجوری باشه:( )

بازی فقط اسمش لیک شده یکی اومده میگه شکست میخوره!انصافا از رو اسم لیک شده و کاراکتر سوپرمن این فکتارو از کجا درمیارید؟این حرکت جدیده نشون بدید خیلی خفنی خفنید مثلا؟
خود من بدم میاد از سوپرمن ولی منکر محبوبیت و تأثیرگذاریش تو دنیای کمیک نیستم.شده جریان بتمن نولان طرف تا دیروز بتمنو نمی‌شناخت تا ۳ تا فیلم نولانو دید خودشو‌ خدای کمیک و طرفداری بتمن می‌دونه بقیه کاراکترارو چرت می‌دونه مثلا!
اومده میگه سفارشیه!انگار فیلم دفاع مقدسه که آمریکا مجبور کنه بازی سوپرمن بسازید تا آرمانهای انقلاب آمریکا حفظ بشه لول

پیش فرض های من از سوپرمن
شخصیتی که میتونه دیوار صوتی رو بشکونه، بمب اتم روش اثر نداره و تنها نقطعه ضعفش یک ماده ایه از سیاره خودش
باید ببینم راک استدی چجوری میخواد یک گیم پلی بالانس شده رو ارائه بده

لپ مطلب رو دوستمون همون پست اول دوم رسوند

اگه سمت GREEN ARROW ميرفتن( فكر كنم قبلا شايعش بود) كه خيلي با سبك كاريشون ميخوند از همين الان ميتونم تصور كنم چه كارايي كه با كمانش نميشد كرد :(
حيف واقعا :(

البته خيلي كنجكاوم كه از شخصيت سوپرمن چه گيمپلي ميخواد دربياد.

اگه قراره ناشرش WB باشه من که از سرویس محور بودن بازی تعجب نمیکنم
WB سر Shadow of war حسابی زد جاده خاکی
فقط جای تاسف داره راک استدی که تبحرش توی بازی سینگل داستانیه همچین رویه‌ای پیش بگیره

شک ندارم هرچی که هست از بزرگترین بازی های 2019
همچین رزومه و استدیویی پشت پروژه سه ساله باش و نگران شایعه ها باشیم؟؟
بنظرم کسایی که به کارای این استدیو ایمان داشته باشن انقدر نگران پروژه بعدی نمیشن
به شخصه شدیدا عطش دست پخت سر آشپز ثابت شدمو دارم و چشم بسته منتظرم فقط غذای لذیذی که تدارک دیده سر میز با کمال میل بخورم:x:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or