شایعه Superman: World's Finest استدیو Rocksteady لیک شد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
Superman-Worlds-Finest.jpg
بنظر می رسد که gamesystemrequirements بازی Superman: World's Finest را لیک کرده و صفحه جدید برای این بازی بازی کرده. می توان دید نام توسعه دهنده بازی Rocksteady است.

هیچ صفحه دروغینی به مانند بازی های GTA VI, Half Life 3, Bloodborne 2 در این سایت موجود نیست کسی هم نمی تواند چیزی پست کند.

DMC V هم یک ماه قبل از معرفی در gamesystemrequirements لیست شده بود و بعدا تایید شد. همچنین World’s Finest نامی است که در برخی عناوین سوپرمن و بت من و رابین استفاده شده است.
درماه می 2018 سایت 4chan اسم این بازی را بازگو کرده بود و گفته بود که در کنفرانس مایکروسافت در E3 2018 رونمایی می شود.

باید دید آیا این بازی در The Game Awards معرفی می شود یا خیر.

منبع

درسته که از راکستدی هرچه رسد نیکوست، ولی با این حال امیدوارم شایعه باقی بمونه سوپرمن:-"
حداقل فعلا تا قبل از دیدن نمایش، سخته برام تصور بازی باحال از این بشر:-"

پیش فرض های من از سوپرمن
شخصیتی که میتونه دیوار صوتی رو بشکونه، بمب اتم روش اثر نداره و تنها نقطعه ضعفش یک ماده ایه از سیاره خودش
باید ببینم راک استدی چجوری میخواد یک گیم پلی بالانس شده رو ارائه بده

من اگه قدرت داشتم یک ابر قهرمان رو از تاریخ حذف کنم...قطعا اون سوپرمن بود:D:|
_
قشنگ مشخصه یک کاره سفارشیه...وگرنه بعید میدونم دلی تن به ساختش داده باشند:D

اینکه شما از سوپرمن خوشت نمیاد دلیل نمیشه که rocksteady هم از سوپرمن (یکی از محبوب ترین سوپر هیروها ) خوشش نیاد و میل به ساختنش نداشته باشه :D

سوپرمن اتفاقا شخصیت جالبیه ولی متاسفانه تاحالا تو فیلمو بازی چندان خوش ندرخشیده.(از یه جهت هنوز پتانسیلش نهفته است!) ازونطرف انیمیشن هاش خیلی بهتره (حالا من مثلا کمیک هاشو نخوندم نمیدونم) . انیمیشن هایی مثل لیگ عدالت جویان و یه سریال مخصوص خودش که دیدم برای من بعد از بتمن محبوب ترین شخصیت dc سوپرمنه. شخصیت صافو ساده ای داره، دروغ نمیتونه بگه و گاهی هم بخاطر همین به قولی روح پاکی که داره از ادم ها ضربه میخوره. معمولا اخرین امید همه ادم ها هم سوپرمنه. سوپرمن برخلاف بقیه ی ابرقهرمان ها شخصیت پیچیده و چند لایه ای نداره و سریع میشه شناختش، زیاد تعریف منطقی ای برای منشا قدرت هاش وجود نداره (فقط میدونیم چون از یه سیاره ی دیگه اومده پس میتونه با دهنش گردباد ایجاد کنه! یا از تو چشماش لیزر بیاد بیرون!) شاید همین موضوع از جذابیتش کم کنه. اما بنظرم بیشترین جذابیت شخصیت سوپرمن وقتیه که باید بین ارمان های اخلاقیش و نجات بقیه یکی رو انتخاب کنه. یعنی همیشه با وجدانش درگیره. اگه بتونن همین رو بن مایه ی داستانشون کنن بنظرم از لحاظ داستانی میتونه عالی دربیاد. حالا گیم پلی ای وو اینا رو دیگه نمیدونم چطوری دربیارن. ازونطرف قاعدتا دشمن های خرده پاش نمیتونه ادم باشه باید ربات یا ادم فضایی چیزی معرفی کنن تو بازی مثلا نمیشه تو شهر بگردی بعد یه منطقه رو از دست ادم بدها دربیاری چون قدرت سوپرمن خیلی فراتر از قدرت ادمهاست. درکل دوست دارم بازیش ساخته بشه.

اون شنل خفن بتمن ، فضای خوفناک ارکام سیتی رو میخوان جمش کنن یک کاراکتر آبی پوش و شنل قرمز با موهای ژل زده و ژیگول تحویلمون بدن ؟!
اون بالهای خفاشی خفن و سقوط آزاد ماهرانه بتمن رو میخوان تبدیل کنن به کسی که دستش رو دراز میکنه و پرواز میکنه ؟
تصورشم سردرد میگیرم

کاراکتر بهتر حداقل
I have no Idea

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BitsandBytes
درسته که از راکستدی هرچه رسد نیکوست، ولی با این حال امیدوارم شایعه باقی بمونه سوپرمن:-"
حداقل فعلا تا قبل از دیدن نمایش، سخته برام تصور بازی باحال از این بشر:-"
به هیچ وجه از سوپرمن و یونیورسش خوشم نمیاد ولی خب به هرحال هرچه از راک استدی رسد نکوست:D
فقط جان جدشون این دفعه بازی رو معرفی کنن... دیگه از بس الکی سرکارمون گذاشتن خسته شدیم:|
_
اون شنل خفن بتمن ، فضای خوفناک ارکام سیتی رو میخوان جمش کنن یک کاراکتر آبی پوش و شنل قرمز با موهای ژل زده و ژیگول تحویلمون بدن ؟!
اون بالهای خفاشی خفن و سقوط آزاد ماهرانه بتمن رو میخوان تبدیل کنن به کسی که دستش رو دراز میکنه و پرواز میکنه ؟
تصورشم سردرد میگیرم

کاراکتر بهتر حداقل
I have no Idea
edgelords-edgelords-everywhere.jpg

_
سوپرمن یکی از محبوبترین ابرقهرمانییه که کلا ساخته شده حالا بحث نماد و ایناس به کنار.
حالا اینکه من و شما ازش خوشمون نمیاد دلیل نمیشه کل دنیام بدش بیاد.همینکه کمیک اولینباری که سوپرمن مرد جزو‌ یکی از رویدادهای مهم مردم امریکاس خودش نشون دهنده محبوبیت این کاراکتره
بعد جالبه مردم ما میگن چرا بقیه دنیا از کاراکترای تخیلی ما خوششون نمیاد.وقتی خودمون کاراکترای محبوبیت فلان کشورو ترول میکنیم انتظار نداشته باشیم اونام بیان به ما احترام بزارن:D

حالا یه عده کلا با ابر قهرمانا حال نمیکنن و میگن بچه بازیه به کنار،نمیفهمم چطور میشه بتمن رو ته فلسفه و عمق حساب کرد بعد سوپرمنی که فک کنم هول و هوش هفتاد سال باشه کنار بتمن هست تو کمیک هارو مسخره حساب کرد.اصلا شخصیت هم به کنار،یه لحظه تصور کنید اگه راک استدی بتونه از سوپرمن گیم پلی خوب در بیاره، دو سه برابر انقلابی تر خواهد بود کارش نسبت به سری آرخام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or