Super Street Fighter 4 امروز به نمایش در امد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
هنوز هم در ژاپن در حال برگزاری هست Tokyo Game در ژاپن و خیلی ها منتظر بودن ببینن ایا از Super Street Fighter 4 چیری منتشر میشه که امروز به نمایش در امد و Capcom جزئیاتی از این بازی رو به نماش گزاشت البته قبلا فکر میکردیم که SSF 5 رو شاهد خواهیم بود ولی نبود و ورژن جدید از 4 رو هست و جزئیات بازی از قبل در سایتهای مختلف پخش شده بود

SSF4 از 8 بازی کن جدید بهر خواهد برد که سه تای اینها از الان معلوم هستند که برای اولین بار SF2 ظاهر شده بودThunder Hawk و Dee-Jay و شخصیتی دیگه از کره جنوبی به نام Juri خواهد بود

بازی رو از طریق اینترنت نمیتونید دان کنید و بازی BOX هست
تاریخ ریلیز بازی در سال 2010 خواهد بود
در مدل انلاین بازی تغییرات بسیار انجام و نقصهای گزشته گرفته شد
بین بازی کنها تعادل برقرار شده و از قابلیتهای جدید برخوردار هستند
هر بازی کن در بازی دارای 2 تا ultra هستند و طریقه استفاده اینها معلوم نیست
اطلاعات بیشتر بازی امروز پخش خواهد شد

T.Hawk & Juriدر حال مبارزه در چند FIGHT
28_ssf401-475x267.jpg

28_ssf404-475x267.jpg

28_ssf403-475x267.jpg

28_ssf405-475x267.jpg

28_ssf407-475x267.jpg

باید شماره 5 رو تا اون موقع حاضر میکرد , دیگه ساختن چندتا کارکتر که غیر از 5,6 تا تکنیک زدن کاره دیگه ای انجام نمیدن , چیزی نیست که.
هر چند تا اونموقع با وجود تیکن این بازی ناپدیده:laughing:

باید شماره 5 رو تا اون موقع حاضر میکرد , دیگه ساختن چندتا کارکتر که غیر از 5,6 تا تکنیک زدن کاره دیگه ای انجام نمیدن , چیزی نیست که.
lmfao

هر چند تا اونموقع با وجود تیکن این بازی ناپدیده
یادت رفت اینجا اضافه کنی "در ایران"
SF بزرگ ترین fanbase گیم های فایتینگ رو در جهان داره . حالا اینکه 99.9% تو ایران عشق button mashing و Te"Y"ken :) هستن قضیش جداست

هر چند تا اونموقع با وجود تیکن این بازی ناپدیده:laughing:
کلا اینجا هر فایتینگی باشه بهش میگن TaykeN !
مثلا یه روز رفته بودم از کلوپ SF بازی کنم.یارو اومد گفت این TaykeN 6ـــه؟!!؟:-"
اولتیماتوم: شما Tayken بازها اگه نمیخواین به بازیتون توهین نشه لطفا درباره یSF نظر ندین:mad:

اولتیماتوم: شما Tayken بازها اگه نمیخواین به بازیتون توهین نشه لطفا درباره یSF نظر ندین:mad:
دوستانی که تا چشم باز کردن کنسول های سونی رو دیدن; خیلی سخت میتون قبول کنن بازی های فایتینگ بسیار بهتری از تِکن وجود داره.

گمونم طرف خیلی ببخشید تو حاله خودش نبوده که گفته این حرفو SF یکی از قدیمیترین و جذابترین سبکهای FIGHTING هست که من FAN های ماهری رو هم میشناسم البته دلیل مطرح شدن تیکن شاید نو مبارزه و گرافیک بالای خودش در اون زمان که زیاد جنبه تخیلی نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or