Nintendo Super Smash Bros. Ultimate

• Thread starter Thread starter Kurt117
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Bandai Namco - Sora Ltd
تاریخ انتشار
December 2018
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
1633459338964.png

Super Smash Bros. Ultimate
پلتفرم: Nintendo Switch
تاریخ انتشار: 7/12/2018
SSB. Ultimate جدیدترین بازی در سری بازی های SSB هست که از پایه برای کنسول نینتندو سویچ ساخته شده. کارگردان بازی همچنان Masahiro Sakurai، سازنده معروف سری بازی های Kirby و SSB هست.
تمرکز نینتندو در E3 2018 این بازی بوده و اطلاعات زیادی در مورد بازی طی نمایش مخصوص نینتندو برای E3 منتشر شد.

• شعار بازی Everyone is here به معنی "همه اینجا هستند" هست.
oac3lx.jpg
  • تمامی کاراکتر هایی که در نسخه های قبلی SSB قابل بازی بودند، در این نسخه وجود دارند.
  • Ice climbers, Solid Snake و Pokemon trainer از کاراکتر هایی هستند که پس از مدت ها به بازی برگشتند.
  • شخصیت هایی مانند Mario, Link و Samus هم که پای ثابت سری Smash هست دستخوش تغییرات ظاهری و مکانیکی زیادی شده اند.

• برای مثال، مدل شخصیت های ماریو و لینک، جدیدترین مدل آن ها طبق بازی های Super Mario odyssey و TLOZ Breath of the Wild هستند و هر کدام قابلیت های جدید دارند. کلاه ماریو، Cappy و سلاح های جدید لینک از جمله این قابلیت ها هستند.
  • علاوه بر شخصیت های قدیمی، 3 شخصیت کاملا جدید به بازی اضاف شدند، Inklings از سری Splatoon، پرنسس Daisy از سری ماریو و Ridley از سری متروید.
  • با شروع و در ابتدای بازی همه شخصیت ها قابل انتخاب نیستند و شخصیت های جدید به مرور زمان و با بازی کردن آزاد میشوند.
  • لیست تمامی شخصیت های قابل بازی:
  • [*]Mario
    [*]Samus
    [*]Kirby
    [*]Bowser
    [*]Link
    [*]Donkey Kong
    [*]Fox
    [*]Falco
    [*]Marth
    [*]Zelda
    [*]Sheik
    [*]Villager
    [*]Meta Knight
    [*]Mewtwo
    [*]Sonic
    [*]Peach
    [*]Pikachu
    [*]Ice Climbers
    [*]Inkling
    [*]Captain Falcon
    [*]Zero Suit Samus
    [*]Wii Fit Trainer
    [*]Pokemon Trainer
    • Squirtle
    • Ivysaur
    • Charizard
    [*]Ness
    [*]Lucas
    [*]Ryu
    [*]Ganondorf
    [*]Ike
    [*]Cloud
    [*]Snake
    [*]Jigglypuff
    [*]Pichu
    [*]Roy
    [*]Olimar
    [*]Diddy Kong
    [*]Lucarion
    [*]Lucina
    [*]Robin
    [*]Bayonetta
    [*]Mr. Game & Watch
    [*]Greninja
    [*]Dr. Mario
    [*]R.O.B.
    [*]Duck Hunt
    [*]Pit
    [*]Dark Pit
    [*]Palutena
    [*]Corrin
    [*]Bowser Jr.
    [*]Toon Link
    [*]Young Link
    [*]King Dedede
    [*]Rosalina & Luma
    [*]Mii
    • Gunner
    • Sword
    • Brawler
    [*]Little Mac
    [*]Wario
    [*]PAC-MAN
    [*]Shulk
    [*]Wolf
    [*]Mega Man
    [*]Yoshi
    [*]Luigi
    [*]Daisy
    [*]Ridley
  • تعداد زیادی از Stage ها یا مراحل قابل بازی قدیمی نیز به بازی بازگشته اند اما بازی شامل مراحل کاملا جدید نیز میشود.
fywixe0cnl311.png
  • Big Blue
  • Moray Towers
  • Great Plateau Tower
  • Green Hill Zone
  • Princess Peach's Castle
  • Mario Galaxy
  • Spirit Train
  • Frigate Orpheon
  • New Pork City
  • Wily Castle
  • Prism Tower
  • Midgar
  • Shadow Moses Island
  • Kongo Falls
  • Green Greens
  • Tortimer Island
  • Lylat Cruise
  • Spear Pillar
  • Wrecking Crew
  • گیم پلی بازی نیز تغییرات زیادی به همراه داشته و به گفته نینتندو و افرادی که در E3 2018 بازی را انجام داده اند، بطور کلی بازی نسبت به SSB 4 سریعتر شده و حتی میتوان گفت سریعترین بازی از نظر گیمپلی در سری SSB هست.
  • 8 بازیکن همزمان میتوانند باهم مبارزه کنند.
  • به گفته کارگردان بازی، بیشتر از هزاران تغییر کوچک و بزرگ به شخصیت ها، مراحل و مکانیک های بازی اعمال شده اند.
  • بازی از کنترلر های Gamecube پشتیبانی میکند و در پاییز امسال نینتندو شروع به فروش کنترلر های گیم کیوب ساخته شده برای سویچ میکند.
  • بازی از تمامی آمیبو های منتشر شده پشتیبانی کرده و آمیبو ها جدید نیز برای بازی در نظر گفته شده اند.
  • Box Art بازی:
به مرور زمان و با انتشار اطلاعات بیشتر تاپیک اپدیت میشه...

Attachments

• Switch_SuperSmashBrosUltimate_illustration_02.jpg
    Switch_SuperSmashBrosUltimate_illustration_02.jpg
    470.1 KB · مشاهده: 1,612
آخرین ویرایش:
توییتر و فرومای خارجی از شدت هایپ این بازی و لاین آپ 2019 نینتندو داره منفجر میشه
ولی اینجا جز یه چراغ زنبوری سوسوزن که هراز گاهی خاموش میشه چیز دیگه ای مشاهده نمیشه!

باید همون موقع که قیمتش مناسب بود تهیش میکردیم تا الان محتاج یوتیوبرهای عزیز نشیم

کاش حداقل واسه wii u میومد که بتونیم رو pc پلی بدیم

تو ایران نینتندو محبوب نیست
از بین کنسولاش فقط میکرو یا NES رو دهه پنجاه و شصتیا میشناختن
بعد دیگه سگا اومد و کنسول بعدیش یعنی سوپر نینتندو رو کسی نمیشناخت بعدش باز نینتندو 64 و گیم کیوب ناشناخته موندن، رسما حتی یه کلوپم ندیدم تو دوران پلی1 نینتندو 64 داشته باشه تا Wii که به لطف موفقیت و تبلیغات و اینترنت و مجلات ایرانی یکم شناخته شد و خودمم اونجا بود با نینتندو آشنا شدم قبلش فقط میکرو رو میشناختم ولی از بخت بد چون سخت افزارش مثل قبلیا با رقبا رقابت نمیکرد و ماها هم عشق گرافیک خیلیا گفتن برای بچه هاست و نرفتن سراغش
Wii U هم که فیل شد الانم سوییچ باز با همون منطق Wii خیلیا سمتش نمیرن اصلا و البته وضع اقتصادیم بی تاثیر نیست

• Like
Reactions: expria
خبری از نسخه‌ی فیزیکی نشده؟ جایی نیاوره؟
بعد هک شدن سوییچ و فراگیر شدنش، کلا خرید و فروش بازیهای اریجش شدیدا کساد شده
یه گروه نینتندو فن تو تلگرام هست بچه ها هنوز اریج میخرن اگه اونجا هستین میتونن راهنمایی کنن

تو ایران نینتندو محبوب نیست
از بین کنسولاش فقط میکرو یا NES رو دهه پنجاه و شصتیا میشناختن
بعد دیگه سگا اومد و کنسول بعدیش یعنی سوپر نینتندو رو کسی نمیشناخت بعدش باز نینتندو 64 و گیم کیوب ناشناخته موندن، رسما حتی یه کلوپم ندیدم تو دوران پلی1 نینتندو 64 داشته باشه تا Wii که به لطف موفقیت و تبلیغات و اینترنت و مجلات ایرانی یکم شناخته شد و خودمم اونجا بود با نینتندو آشنا شدم قبلش فقط میکرو رو میشناختم ولی از بخت بد چون سخت افزارش مثل قبلیا با رقبا رقابت نمیکرد و ماها هم عشق گرافیک خیلیا گفتن برای بچه هاست و نرفتن سراغش
Wii U هم که فیل شد الانم سوییچ باز با همون منطق Wii خیلیا سمتش نمیرن اصلا و البته وضع اقتصادیم بی تاثیر نیست
نکته جالب تر اونجاست که نینتندو پرفروش ترین انحصاری ها رو در بین بازی های انحصاری داره ولی ایرانی ها فکر میکنن بازی هاش چون فضای کارتونی دارن برای بچه هاست!
حالا بگذریم از اینکه یه بچه ده ثانیه هم نمیتونه سوپر اسمش یا زلدا رو تحمل کنه! فقط رفته تو ذهن ملت که کارتونی=بچه
البته سلیقه اکثریت مردم ایران در زمینه بازی به کشورهایی مثل UK نزدیکه، اونجا هم بازی های نینتندو معروف نیستن برعکس سونی

• Like
Reactions: Cait Sith
ول کنید این که نینتندو معروفه یا نه :دی
باو نمره هاشون خوبه...امتیازاشون بالاست اکثراً هم ملّت راضین...

rh10m9etz6221.jpg

این روش Countdown لعنتی فقط برا نینتندو جوابه و معنی میده :دی

• Like
نکته جالب تر اونجاست که نینتندو پرفروش ترین انحصاری ها رو در بین بازی های انحصاری داره ولی ایرانی ها فکر میکنن بازی هاش چون فضای کارتونی دارن برای بچه هاست!
حالا بگذریم از اینکه یه بچه ده ثانیه هم نمیتونه سوپر اسمش یا زلدا رو تحمل کنه! فقط رفته تو ذهن ملت که کارتونی=بچه
البته سلیقه اکثریت مردم ایران در زمینه بازی به کشورهایی مثل UK نزدیکه، اونجا هم بازی های نینتندو معروف نیستن برعکس سونی
سالهاي اخر نينتدو wii منم جز همين جماعت بودم كه شما ميگيد( كه بازي ها نينتندو بچه بازيه و فلان) تا اينكه واسه برادر كوچيكم wii خريديم با يه سري بازي مثل zelda twilight princess و ماريو گالاكسي، داداشم يكمي با بازي هاش سرگرم شد اما من به جز يكي دوبار ديگه سمتش نرفتم. خلاصههههه:D گذشت تا نزديك ١ سال كه من از سر بي بازي گفتم برم اسن زلدا رو بازي كنم ببينم چرا اينقدر معروفه.

ما رفتيم و پلي كرديم بازي رو اونم بدون كوچكترين اطلاعات قبلي در مورد بازي .

چشمتون روز بد نبينه:D من يه جوري محو اين بازي شده بودم كه تا چندوقت داشتم خودمو فحش ميدادم كه چرا من اينقدر با اين بازي دير اشنا شدم. واقعا من مريده نينتندو شدم. به طوري كه همه شماره زلدا رو ( به جز قديميها) رو بازي كردم اونم روي خوده كنسولشون نه شبيه سازا مسخره. بعد از اون ماريو ها، مترويد ها رو هم زدم ، و واقعا لذتي كه من گرفتم از اين بازيها اگه بيشتر انحصاري ها سوني هم نباشه كمتر هم نيست :D

الان فقط منتظرم داخل TGA مترويد جديد معرفي بشه كه من خودمو هلاك كنم :D

خلاصه اينكه @RedShift عزيز خودتو اصلا ماراحت نكن كه چرا داخل ايران سليقه هاشون اينجوريه.
ما يه اقليتي هستيم كه همو دوست داريم :D

جمع کنید باو
این آهنگ How to Play اسمش میلی ـه...برید ببینید تو بازی هایی که میکوبید تو سرمون کدوماشون تم باس فایت هاشون این قدر اپیک ـه :دی

• Like
DttiJOqVYAAaJkk.jpg

فعلاً که خبری نیست این جا
یکم تزئین کنیم تاپیک رو با اسپم
(من از همون E3 به چشم خواهری(وایفویی) به زلدای SSBU نگاه کردم :دی)​

DtsesFoU0AAUF1K.jpg

خب دیگه آخرای راهیم و بد نیست یه چیزایی به عنوان فن بازی بگم
راستیت اش شاید سوپر اسمش براس آلتیمیت بهترین بازی 2018 هم برام نباشه(در مقام قیاس با Dead Cells و god of war)
ولی مطمئناً نه فقط امسال بلکه کلا این نسل و حتی فراتر از اون.... این بازی هایپ ترین بازی ای بوده که منتظرش بودم
9 ماهی هست تقریباً که از وقتی Inkling Girl نگون بخت چشمش به صلیب آتشین افتاد ما درگیر هایپیم
موج هایپ بازی تو این نه ماه به حدی رسید که خیلی از بازی ها، با سال ها تبلیغ بهش نمیرسن...
آلتیمیت کاری کرد کلی اکانت توییتر جون بگیرن
تو یوتیوب ملّت برا گذاشتن ری اکشن هاشون به تریلرهای اسمش بیشتر از هر چیزی ذوق نشون بدن
و خودم کلاس رانندگی ام رو پیچوندم که دایرکت آخری رو ببینم :دی
بازی دو هفته قبل از ما به دست هکرها رسید و هر فوتیجی که پخش شد بیشتر ما رو ذوق زده کرد
Etika، استریمر روان پریش نام آشنا، پریروز یه توییت خوب داد
SSBU بازی کردن مثل اینه که انیمه Dragon Ball Z رو داری بازی می کنی
رسماً انیمه است:دی
سریع، قدرتمند، درگیر کننده، فان و فراموش نشدنی
خلاصه این نه ماه شدید خوش گذشت به عنوان فن بازی و بهتره کم کم آماده شیم که

کمتر از 24 ساعت تا اسمش باقی مونده

• Like
Reactions: Isildur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن