Super Smash Bros: Brawl

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باسلام بله نسخه بازي اورجينال(uc) و dvd9 است و به اين خاطر گفتم با سختي فراوان چون مجبور شدم همراه اين بازي دو بازي ديگه (re:umberla , no more heroses ) رو هم بصورت اورجينال بخرم: دستور فروشنده بود ديگه! :biggrin1: و اما اين بازي رو از فروشگاه شادي و به 65 هزار تومان خريدم. با تشكر :biggrin1:

سلام، فروشگاه شادي كجاست؟ تلفنش رو داريد؟ بازم بازي اريجينال داره؟
شما بازي هاي اريجينالتون رو مي فروشيد؟

سلام، فروشگاه شادي كجاست؟ تلفنش رو داريد؟ بازم بازي اريجينال داره؟
شما بازي هاي اريجينالتون رو مي فروشيد؟
باسلام خدمت شما جناب mrmii اگه تبليغ نشه فروشگاه شادي در ميدان امام خميني(توپخونه) پاساژ لباف طبقه زير زمين و شمارش هم 33947279 است. البته شادي بازي اورجينال wii رو الان اماده نداره و بايد شما سفارش بدي برات بياره . با عرض شرمندگي من بازي هاي اورجينالم رو نمي فروشم چون دخلم اومد اونا رو پيدا كنم. با تشكر :biggrin1:

می خواستم بدونم ریجن ssbb پرتو چیه j یا uc ؟
چون مال من 3.0 j هستش و میخوام بدونم آپدیتش بکنم یا نه؟

رجیون بازی uc هست که روی j هم تست شده و بدون مشکل اجرا میشه;)
من رو دستگاه uc امتهان کردم و بدون اپدایت کردن بالا اومد اما روی j رو خود فروشنده گفته;)

آخرین ویرایش:
پس من اول دستگاهمو با یک بازی j آپدیت کنم بعد اینو بذارم.

خود فروشنده میگفت که مشکلی برای j به وجود نمیاره
فکر نکنم نیازی به اپدایت باشه حالا خودتون بازم یه تماس باهاش بگیری(اون بازی های خودشو تضمین شده میده)

سلام
ببخشید یک سوال فنی
میخواستم بدونم این مینی گیم هایی که داخل بازی SSBB هست تو داخل منو VAULT و بعد MASTER PIECET رو چطوری میشه بازی کرد؟؟مثلا این ماریو که برای میکرو هست
من که میرم توش دو تا پیام میده بعد Yes یا No میده بعد که Yes رو میزنم کنسول ریسرت میشه و هیچی به هیچی!!!!!اصلا بازی هاش کار میکنه یا نمادین هست

آخرین ویرایش:
کار می کنه ولی رو دیسک های اصلی اگه توجه کنی می گه که این بازی به صورت یه vc به لیست چنل هات اضاف می شه ولی چون این فایل ها تو dvd پچ شده نیست کنسول فقط ریست کی شه

بالاخره بعد از چند سال دستم به این بازی رسید ! :دی خیلیییییی خوبه ! فقط متاسفانه نسخه 5 گیگیشه که فکر کنم یک سری از دمو های بازی حذف شدن
در کل بازیش خیلی خوبه حتما امتحانش کنین
تنها چیزی که یکم من رو اذیت میکنه اینه که چرا این بازی از قابلیت های وی استفاده نمیکنه ! یعنی به جای اینکه مشت بزنی باید با دکمه ها کار کنی :دی

بالاخره بعد از چند سال دستم به این بازی رسید ! :دی خیلیییییی خوبه ! فقط متاسفانه نسخه 5 گیگیشه که فکر کنم یک سری از دمو های بازی حذف شدن
در کل بازیش خیلی خوبه حتما امتحانش کنین
تنها چیزی که یکم من رو اذیت میکنه اینه که چرا این بازی از قابلیت های وی استفاده نمیکنه ! یعنی به جای اینکه مشت بزنی باید با دکمه ها کار کنی :دی

خیلی خوبه من فقط نسخه نینتندو 64 شو بازی کرده بودم

منم تعریف نسخه wii زیاد شنیدم یکی از بازیا مطرح نینتندوه

بازیشو تو برنامه ها آیندمه که بگیرمش

البته حالت داستانیش بهترین حالتشه

بازیش چطوره؟ از امکانات wii استفاده نمیکنه؟

خیلی خوبه من فقط نسخه نینتندو 64 شو بازی کرده بودم

منم تعریف نسخه wii زیاد شنیدم یکی از بازیا مطرح نینتندوه

بازیشو تو برنامه ها آیندمه که بگیرمش

البته حالت داستانیش بهترین حالتشه

بازیش چطوره؟ از امکانات wii استفاده نمیکنه؟

آره خیلی خوبه ولی من چون کومبو ها رو نمیدونم فقط دکمه هارو میزنم یوهو یک حرکتی میزنه خودم میمونم چیکار کردم :))
همینش اذیت میکنه دیگه ... هیچ استفاده ای از قابلیت وی نداره و کاملا بدون تحرکه
ولی درکل بازیش خیلی خوبه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or