Fenola کاربر سایت Apr 22, 2015 #17 نوشته شده توسط ehsanservat: بازی خیلی عالیه بنظرم همه باید این بازی تجربه کنن بیشتر... منو احسان قرار شده هر وقت یه Wii گرفت بشینیم اینو با هم بازی کنیم. احسان امیدوارم تحمل باخت رو داشته باشی b-)چون من که دارم :d
نوشته شده توسط ehsanservat: بازی خیلی عالیه بنظرم همه باید این بازی تجربه کنن بیشتر... منو احسان قرار شده هر وقت یه Wii گرفت بشینیم اینو با هم بازی کنیم. احسان امیدوارم تحمل باخت رو داشته باشی b-)چون من که دارم :d
ehsanservat کاربر سایت Apr 22, 2015 #18 نوشته شده توسط Fenola: منو احسان قرار شده هر وقت یه Wii گرفت بشینیم اینو با هم بازی کنیم. احسان امیدوارم تحمل باخت رو داشته باشی b-)چون من که دارم :d بیشتر... به همین خیال باش من سوپر اسماش بروس از nintendo 64 شروع کردم بعد نسخه گیم کیوب و آخرسر نسخه wii پس الکی دستکمم نگیر :d
نوشته شده توسط Fenola: منو احسان قرار شده هر وقت یه Wii گرفت بشینیم اینو با هم بازی کنیم. احسان امیدوارم تحمل باخت رو داشته باشی b-)چون من که دارم :d بیشتر... به همین خیال باش من سوپر اسماش بروس از nintendo 64 شروع کردم بعد نسخه گیم کیوب و آخرسر نسخه wii پس الکی دستکمم نگیر :d
Fenola کاربر سایت Apr 23, 2015 #19 نوشته شده توسط ehsanservat: به همین خیال باش من سوپر اسماش بروس از nintendo 64 شروع کردم بعد نسخه گیم کیوب و آخرسر نسخه wii پس الکی دستکمم نگیر :d بیشتر... شما فعلا بازی رو بگیر حالا تا بعد :d
نوشته شده توسط ehsanservat: به همین خیال باش من سوپر اسماش بروس از nintendo 64 شروع کردم بعد نسخه گیم کیوب و آخرسر نسخه wii پس الکی دستکمم نگیر :d بیشتر... شما فعلا بازی رو بگیر حالا تا بعد :d
ehsanservat کاربر سایت Apr 23, 2015 #20 نوشته شده توسط Fenola: شما فعلا بازی رو بگیر حالا تا بعد :d بیشتر... اتفاقا wii رو گرفتم :bighug: حالا مونده بازی که فعلا هیچی بازی ندارم باید یکی پیدا کنم که ازش بگیرم
نوشته شده توسط Fenola: شما فعلا بازی رو بگیر حالا تا بعد :d بیشتر... اتفاقا wii رو گرفتم :bighug: حالا مونده بازی که فعلا هیچی بازی ندارم باید یکی پیدا کنم که ازش بگیرم
sega genesis کاربر سایت Aug 29, 2015 #21 این بازی بنظرم جالب باید باشه کسی بازیش کرده؟ بخش داستانی و تک نفره داره؟