Super Meat Boy | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Super Meat Boy
======================
Category: Arcade - 2D Platformer
Developer: Team Meat
Publisher: Team Meat
Platforms : PC - 360 - Wii
Play Modes: Single / Multiplayer
Multiplayer: LAN / Internet
ESRB : E
Release Date: Nov 2010​

supermeatboy.jpg

super-meat-boy.jpg

پسر گوشتی معرکه
=========================
بازی وام گرفته از نسخه ی Flash آن است که در آن پسر گوشتی ما برای نجات دوست دختر نوار چسب زخمی خود از چنگال دکتر Fetus شیطانی, راهی سفری پر ماجرا می شود در حالی که باید با آویزان شدن از دیوارها , از برخورد با buzzsaw ها , نمک و دیگر موانع کشنده عبور کند.​

بازی دارای بیش از 300 مرحله به همراه محتویات قابل آزاد کردن و همچنین حالت چند نفره نیز هست.​

با جمع آوری اشیای مختلف موجود در مراحل مختلف (مانند چسب های زخم) , می توان شخصیت هایی از دیگر بازیها مانند Tim از بازی Braid و Mr. Minecraft از بازی Minecraft
و Captain Viridian از بازی VVVVVV و Josef از بازی Machinarium و حتی مراحل کلاسیکی مانند مراحل 4 بیتی و 6 بیتی را نیز آزاد کرد.​

احتمالا برای نسخه ی PC یک مراحل ساز رایگان نیز ارائه خواهد شد.​

وبسایت رسمی :
http://supermeatboy.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander
دوستان من اين
Super.Meat.Boy.incl.Update.2.RIP-Unleashed رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه فقط ايك لحظه صفحه سياه ميشه همين؟ مشكل از كجاست؟

سلام
من خودم دانلود کردم و به خوبی اجرا شد بعد برای دانلود قرار دادم.
ببین antivirus فایل های بازی رو حذف نکرده؟

نسخه ای که اول اومده بود هیچ مشکلی نداشت،فقط با گیم پدام مشکل داشت و نمیشد با گیم پد بازی کرد
تو آپدیت 2 مشکل گیم پد حل شده بود ولی یه مشکل خفن تر جاش اومده بود...
دم به دقیقه بازی کرش میکنه :|
آپدیت 3 رو بگیرم دیگه مشکل نداره دیگه ؟

آقا این دختر بانداژیه چه مرگشه بعضی وقتا دور خودش میچرخه ؟!! :دی یه بار این طوری شد و وقتی بهش رسیدم یه مرحله جدید باز شد ! یکی دو بار دیگه هم این طوری شد ولی وسط راه مُردم و دست بعد دوباره سالم شده بود :دی

آقا این دختر بانداژیه چه مرگشه بعضی وقتا دور خودش میچرخه ؟!! :دی یه بار این طوری شد و وقتی بهش رسیدم یه مرحله جدید باز شد ! یکی دو بار دیگه هم این طوری شد ولی وسط راه مُردم و دست بعد دوباره سالم شده بود :دی
اون بصورت Random اونجوری میشه ، معمولا مرحله هایی رو هم که میاره یکم سخت اما خیلی جذابند. اگه میخواید بازم از اونجور مرحله ها تجربه کنید باید به دنبال Warp ها باشید(یه حاله های بنفش و سیاهی که در مناطق صعب العبور تکون میخورند:d و زود از بین میرن) با ورود به برخی از Warp ها در نقش یه شخصیت جدید قرار میگیرید که اگه بتونید سه مرحلش رو تموم کنید اون شخصیت به جمع کاراکتر های قابل بازی اضافه میشه!
پ.ن: کاراکتر Machinarium رو هم آزاد کردم:d

اقا این بازی خیلی سخت هست پوستم کنده شد 17 تا مرحله اول را رفتم فکر کردم تموم شد ::d
نگو دیدم تازه شروع بازی هست
ولی خیلی جالب هست من یاد بازی های میکرو می ندازه مخصوصا اهنگاش

یه مردی پیدا شه بگه ما چکار کنیم !
لینک دانلود آپدیت سوم سالمش رو بزارید !
یا اینکه بگید من چکار کنم ! درست بعد از اجرا کردن بازی کرش میکنه !

تو بازار هست دوستان؟؟

اگه نیست یکی بیاد برای ما بفرسته هزینش میدم...حوصله دانلود ندارم

حجمش صد و خورده اي مگ بيشتر نيست كه !

اگر اكانت خوب نداريد يه كافي نت و با هزار تومن براتون تموم ميشه !
فكر نكنم جايي برا فروش باشه !

من هنوز بازی رو دان نکردم.....
باید هر 3 تا اپدیت شو دان کنم یا فقط آپدیت سومی رو؟
فقط باید آپدیت سوم رو دانلد کنید.
می تونید از این لینک بازی رو دانلد کنید.
-------------------------------------------------
آموزش استخراج موزیک‌های Super Meat Boy در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها" قرار گرفت.
-------------------------------------------------

• Like
Reactions: Quantic Dream

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or